Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5907. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oznokcgl , zdhakan , -Batuu- , -Batuu- Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
129.253
Cevap
354
Favori
2.402.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 59055906590759085909
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transferden ses yok, takimin yedek kulubesi transfer diye haykiriyor. Avrupada alacagimiz sonuc cok onemli. Burdan sonra alacagimiz herhangi bir yarada Yonetim
    Topun agzina girer! Biz baskasina benzemeyiz, bizim Stadda Istifa sesleri yukseldimi kimse susturamaz!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Hatay maçı biraz şans biraz motivasyon eksikliği. Her maçı kazanamayız arada hata olacak tabi. Ama kadro mühendisliği konusunda ciddi problemlerimiz var bu yönetim yatıp kalkıp okan hocaya dua etsin. 3 senedir sol beksiz üstüne Boey gittiğinden beri sağ beksiz oynuyoruz. İlk 2 sene orta sahada toreira tek başına oynadı bu senede koca takımda sol kanat yok. Kaleci zaten ölmüş gömeni yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Transfer yapılana kadar klasik 3-5-2'ye geçilip geri 3'lünün Sanchez-Nellsson-Abdul yapılması lazım. Kaan ise Torreira'nın yanında Sara ve Mertens öne atılmalı. En mantıklı ve sonuç alacak 11 bu olur. Kaan yerine bazen Jacobs'da olabilir.

Muslera

Sanchez-Nels-Abdul

Torreira-Kaan

Sara

Yunus-Mertens-BAY

Osimhen

• Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt
    Kadro planlamasına bende katılıyorum. Bu maç özelinde şans ve motivasyon konusuna da katılıyorum.

Ama 41 puan fark olan takımla berabere kalınca da kadro kalitemizden şikayet edilmez diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

Hocam o maça istersen full transferli çık başka bir şey vardı.Tüm topçular ne yapacağını bilmiyor gibiydi.Gol kaçırdıkça sanki hiç bir zaman atamıyacaz moduna girdiler

Penaltı bile zar zor girdi.Cidden anlamıyorum geçen senede hatay deplasmanı böyle olmuştu.Bir türlü burada şansımız tutmuyor

• tekkral34 kullanıcısına yanıt

feneri 2 değil 1 puan son 24'e sokar. Lyondan 1 puan almaları yeter. Bize ise en az 4 puan lazım. Bence o konuda da bizim fikstür daha sıkıntılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala transfer yok, sene sonuna kadar bu kadro çok zorlanacak.

• Malmöden son dakikada yemesek ajax deplasmanı formalite maçına dönerdi. O yediğimiz gol muhtemelen bizi ilk 8 dışında bırakacak maalesef.

• AslanAvda kullanıcısına yanıt

Ajax maçı sonrası uçaklar inmeye başlar.Zaten şu an gelsede pek esprisi yok bu hafta ki maçlarda oynatamayız

• megadarkinho M kullanıcısına yanıt

Zorla kankam zorla başaracaksın algı operasyonunu ha gayret

Kievi yenip ajaxa yenilmeden seni üzerek ilk 8 e giriyoruz selametle&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Malesef korktuğum oluyor ariasın manajeri tr ye geliyormuş.En düşülmeyecek adama düştük en az 15e bize kitliyecekler

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Ne algısı yahu? Ben olanı söylüyorum.

Seni yense ilk 8'e girecek ajax varken, kanat ve orta saha rotasyonu olmayan ve her maç gol yiyen bir takımın o deplasmandan puan alabilmesi çok çok zor.

Transferler yapılsa bile kolay değildi zaten de şimdi mucize gibi bişey. Geçen seneki kopenhag deplasmanı çarpı2 diyeyim...

• Bu kovaleracı tayfa 2015 yılı şampiyonluğunu bile kovaya yazıyor. Seyretmesek adam kandıracaklar. Ulan o senedeki şampiyonlukta Hakan Baltannın bile daha çok emeği vardır kovadan. O senenin ilk 4 üne bakın en çok gol yiyen yine 35 golle bu kovadır. Hakanın çizgiden çıkardığı goller olmasa şampilik gidiyordu o sene. Zaten avrupadaki başarısızlığımızda bu kova baş sebeptir. Es kaza fenere bjk ye gitse kıçına teneke bağlanır gönderilirdi. Biz her daim fenerden bjk den iyi kadro kurduk yatsın kalksın o kadrolara dua etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 20 Ocak 2025; 3:32:56 >
  • megadarkinho M kullanıcısına yanıt
    Evet dzeko ile de 3 yıllık yeni sözleşme yapmak lazım bu yaşta böylesi gelmez tr ye...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kazandığımız zaman çok konuşulmuyor da takımın ciddi bitiricilik eksiği var. 40 şut çektiğimiz maçlarda 2-3 gol atıyoruz anca. Herkes vitaminsiz gibi vuruyor.

• Okan Hoca ve taraftarımız; Kaan Ayhan ı çok büyük topçu, yıldız, her mevkide mükemmel oynayan biri olarak gördüğü sürece zaten bir adım ileri gidemeyiz...

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Yalanım yok bırak bir maçını izlemeyi bu Arias ın youtube videolarını dahi izlemedim ama kesinlikle istemiyorum. 27 yaşına kadar Brezilya liginden ayrılmamış 1.68 boyundaki oyuncuyu çok mu aramışlar? Avrupa'da hiç mi oyuncu kalmamış ya da Brezilya liginden alacaksak 24 yaşını geçmemiş ve Hobbit boyunda olmayan biri bulunamamış mı??

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1905sss 1 kullanıcısına yanıt

Kamyon Kaan, tripli kerem, çelimsiz Jelert, yetersiz Yusuf, uyuz ziyech, sorunlu nelsson, kendini geliştiremeyen Berkan, gamsız Batshuayi, torpilli efe, kayıp Eyüp aydın..

Maddi durumlar sorun olmasa bu adamlara kalan alacaklarını verir, hepsini kapı dışarı edip yepyeni isimlerin peşine düşerdim Ayrıca sezon sonu dedeler Mertens ve muslera da giderdi

En azından şimdi olmasa da yazın adamakıllı revizyon gerekiyor kadroda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 20 Ocak 2025; 9:8:39 >
  • osonguler kullanıcısına yanıt

Her ne kadar aksi bir örnek olarak sara olsa da tete'den sonra Brezilyalı adam alma konusunda korkar oldum

• 
Sayfa: önceki 59055906590759085909
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.