< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Atanın ve Tutanın iyi olacak, gerisi hikaye. Bence buna göre kaleciye bütçe ayrılmalı. |
Konferans ligindeki Chelsea'de dalga geçer gibi olmuş. Yedeklerle falan 3-5 sallıyorlar geçiyorlar. |
Kadro Güzel, Jelert göster kendini aslanım. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 12 Aralık 2024; 19:33:14 > |
![]() |
Kadro iyi bu sefer ama hiç gerek yoktu bence , sakatlık olmasın yedek çıkalım dedik Apo'yu bile oynatıyoruz :D |
Bu sporu yapıyorum he < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam zaten 13 kişi var. ziyech ve Nelson'a küs olduğunu biliyoruz. Kaldı 11 kişi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 12 Aralık 2024; 19:36:37 > |
Çaktırma < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Okan Hocam maç başlayacak sen daha forumda geziyorsun. Gitsene takımının başına 😆😆 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gs alır kg var basıyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 12 Aralık 2024; 19:44:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bats ve Jelert umarım ellerine geçen bu fırsatı çok iyi kullanır. Jelertten asist bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 12 Aralık 2024; 19:45:45 > |
Jelert 11 sonunda. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |