hakemler kart vermeye korkuyor, malum takıma her şey serbest. her pozisyona itiraz, bağırma, çağırma. |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4836. sayfa)

-
-
Hafta içi dünyanın en büyük köy takımından 6 tane gol yiyen sanki biziz kardeşim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
6 golden sonra fenerime moral gecesi düzenlemişler
derindarbelenmiş arkadaş yine gelmiş caka satıyor 6 tane yediniz be kardeşim daha ne işiniz var burada. bu nasıl bir yüzsüzlük.
-
Vay be menere bak 6-1 den sonra evinde aslan kesilmiş bağıra çağıra vura kıra maç oynuyorlar birde abartı abartı seviniyorlar ben bukadar ezik hareketleri ömrümde görmedim 🤣🤣 5iktaş haftaya bunları kendine getirir bu arada maç yine menerin sahasında mı 😅
Sivasın kalecisi yediği iki golde de tutabilecek iken elini çekiyor
herkesin çevresine şöyle bir fenerli lazım, valla insanda ne sinir kalır ne stres, neşe kaynağı.
-
Ali Şaşal'da gelişme var. Geçen sezon 45 dakikada bilerek 3 gol yiyip çıkmıştı. Artık 2 gol yiyor.
-
İrfanın attığı golde ziyech böyle atabilir mi? Attırmazlar yahu, vur kardeşim diye bakıyor stoperler çok ilginç.
-
Nordsjallend maçından sonra stok bırakmadınız ki
-
penaltı pozisyonunda topa sivassporlu futbolcu dokunuyor, net penaltı pozisyon. izlenmedi bile. ağır çekimde izleyin.
-
Atamayız hocam bize karşı köy takımı gibi full defans oynayacaklar
dayı hametan ilaç sizin için 1 haftadır mesai yapıyor. stok bırakmadınız ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 4 Aralık 2023; 20:54:4 >
Nordjeoland fatihleri damlamis 😂😂😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kadar tüketiyorum madem, bari üreticiliğini yapayım da zararım az olsun mu dedin? Yine de teşekkürler hocam, sağda solda çok var fenerli arkadaşlarıma dağıtırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X