Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
443.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fernando iyi bir teklif gelmediği sürece satılmamalı.Performans düşüklüğü hem sakatlıklar hemde oyun sisteminin değişmesi ki son zamanlarda biraz daha adapte olmasına rağmen önümüzdeki sezon daha bu sezona göre daha iyi olacaktır.
    Ön libero-Dos transferi çok da elzem bir şey değil.
    Donk'un sözleşmesi uzadı, üstüne Fernando var.
    Onun yerine set oyunu oynayabilecek,pas yetisi olan ortasaha oyuncuları şart.Ne Ndiaye ne Belhanda ne de bir ara ismi geçen ve çoğu taraftarın istediği Savanier buna uygun değil.Marcao gibi gelince adapte olabilecekse belki denenebilir ancak risk içeriyor.
    Savanier Nimes'ın oyun sistemi gereği genelde uzun toplarla atağa çıkan bir takım ve yanlış hatırlamıyorsam Savanier'in pas isabet oranı %71.
    Fatih hocanın cl'de oynatmak istediği sisteme göre transferler yapılmalı.
    Eğer ki geri de karşılayıp hızlı ortasaha ve kanatlarla sonuca gitmek istiyorsa bizim stoper ihtiyacımız bile olacak.
    Ama yok topa sahip olup,set hücumunu uygulayacaksak ki Marcao,luyindama transferleri bunu gösteriyor o zaman ortasaha için ciddi bir bütçe ayırmamız gerekiyor.

    Benim şu anlık takımdan pek bir beklentim yok her ne kadar Terim çıtayı yükseltse de sebebi hangi oyuncular satılıp ne kadar para gelecek bunu görmemiz lazım.Ondan sonra bir şeyler konuşabiliriz.

    Son bir şey daha var.Bu takımın net transferlere ihtiyacı olan mevkileri; en az 2 ortasaha, 1 sol kanat,1 forvet.
    CL için bu oyuncuların türk olmaması gerekiyor çünkü istediklerimizi verecek oyuncu yok.
    Buna ek olarak Türk oyuncu ihtiyacımız var bu isimleri genelde lig için kullanacağımızdan dolayı fazla para sacmamak mümkünse içten çıkarmak lazım.
    Gençleri gene oynatmayacağımızı düşünüyorum o yüzden kadroya göz kırpan 1-2'si hariç kiralamak lazım.Oynamadan gelişemezler(Yunus gerilemiş).
    Bursa'dan Aytaç alınabilir mücadele yönü yüksek bir oyuncu,Okay mesela 17-18 yaşından beri takip ediyorum(Alınırsa Fernando gidebilir).
    Sinan'la ve Selçukla sözleşme uzatılacak bu bariz belli ve de bir ölçüye kadar mantıklı çünkü yukarıda yazdıklarımın hepsinin gerçekleşme ihtimali yok.1-2 tane sağlam Türk oyuncu almak, çöpleri toplamaktan daha mantıklı.
    Elimizdeki mevcut çöplerle yola devam etmeliyiz.

    Çok uzun ve dağınık yazdım kusura bakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nihat Özdemir tff başkanı olursa yabancı sınırı sadece bir başlangıç olur...
  • Nihat Özdemir: "Türk oyuncular gerekli sayıda yer bulamıyorlar. Bazı takımlar 11 yabancı ile maçlara çıktı, bu spor kamuoyunu üzdü. Bu 11 yabancı ve 11 yabancıyı oynatabilme yetkisi bir süreç içinde sonlanmalıdır."

    Kamuoyunu üzmüş diyor bak, kamuoyu dediği Rıdvan ve Gs kazandığın da kendini kaybeden diğer Fenerli holigan yorumcular. Eğer bizimkiler bu herifi onaylarsa Allah onlarıda bildiği gibi yapsın. Şenol da bu da hepsi anlaşmalı, tff'den parayı cukkalayacak olan başlıyor yabancı sınırı demeye. Bir de utanmadan Terim'e laf ederler karakteri şöyle böyle, Terim en azından lafının arkasında duruyor, bunlar gibi değil.
  • Spordan, futboldan bir haber insanlar yönetici olursa böyle olur, yabancı sınırı gelirse lig eskisi gibi tekdüze olur, en azından şimdi anadolu takımları herkesi yeniyor, biz de dahil. Çapsız yerlilere dolu paralar ödenir, Avrupa' dan teklif gelince de burada zaten tonla maaş aldıkları için gitmezler, tabii ki iyi olanları. Sonra da Türk futbolu gelişti bak deriz. 1 ileri 2 geri bu ülkenin kaderi, her şeyde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • U20 dünya kupasını seyrediyorum, gerçekten çok iyi oyuncular var. Şu an Portekiz Arjantin maçını seyrediyorum Arjantin’de ezequel barco ve julian alvarez Portekiz’de ise gedson fernandes ve rafael leao çok kaliteli oyuncular ve çok iyi yerlere gelecektir tabi bizim ülkemizde bu tip oyunculara kıymet verilmez.
    İzleyen Futbolsever arkadaşlar varsa fikir alışverişinde bulunabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ins. Ilk 11de 5 türk olacak gibi bisey demezler. Bence yabanci siniri yerine ilk 11de altyapidan 2 oyuncu oynamasi lazim deseler daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    bizimkiler onaylamasa ne olacak hocam 17 kulüp başkanının en az 15 i nin bu adama vereceğine adım gibi eminim bu adam %99 seçilecek tek aday olmasın diye laf olsun maksatıyla 4 isim daha aday oldu güya türk futbolu zaten hiç ilerlememiş 1 adım atmıştı sadece şimdi onuda alıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 28 Mayıs 2019; 20:19:2 >
  • İlk lucescu bunu dillendirdiginden beri soyluyordum yabanci sinirini getirecekler o yuzden mutlaka yerli futbolculara yonelmeliyiz diye. Sener ve gokhan tore kesin alinmali iyi kotu diye bakmadan. Altyapidan bir iki artik kac olursa a takima adapte edilmeli. Gerekirse uygun maliyetle transfer yapilmali. İsyan etmenin, bagirip cagirmanin manasi yok, bu kuralin gelecegi dunden belliydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaya keşke Savanier' i alabilsek ama bu sene parladı bayağı, yedirmezler bize herhalde. Umut Bozok' la beraber alssk iyi olurdu, hazır şu yerli muhabbeti başlamışken.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bı taraf sıkısınca yabancı kuralı oyuncak oldu artık bu ıs
  • Yabancı kriteri kafaya göre değiştirilemez.Öncelikle uefa nın buna izin vermesi lazım.Ayrıca tüm külüplerde uzun vadeli sözleşmelerden ötürü ani bir yabancı kısıtlaması getirilir ise külüpler kepenkleri kapatır.Şayet yabancı sınırı azaltılsın istenirse külüpler birliğinde bu yıllara yayılarak yapılabilir.Örneğin önümüzdeki sezon 1 ,sonraki sezon 2 az yabancı kontenjanlı bir sistemle konu çözülebilir ancak bu düşünceyi de önce uefaya taşıyıp kabul ettirmek lazım.TFF kafasına göre böyle bir kısıtlama getiremez onun için yabancı sayısı konusu süreci çok zorlu bir süreç.Ayrıca yerli oyuncuların ederinden fazla fiyatlara verilmek istenmeside yabancı zorunluluğunu artırıyor ne yazıkki çünkü altyapıdan yetişen yerli oyuncu olmuyor (veya takımlarda oynatılmayıp çürütülüyor).

    Transfer konusuna gelince;

    Babel ve şener transfeleri bitti,haziran ayı bekleniyor.

    Süpriz bir şekilde dün gece bir iftar programında külübe çok yakın bir firma başkan cengize onyekuru için sponsor olacağını açıklamış ve onyekurunun bonservisi alınacakmış.Zaten onyekuruda ingilterede çalışma izni alamadığı için sürekli 11 oynayabilceği bir takımda hemde Ş.liginde oynama imkanı bulabilceği bir yerde kalmayı çok istiyor.Uefa kriterlerine göre sıkıntı olmayacak zira kulübe şampiyonluk ve ekstra primlerinden bu yıl baya bir para gelecek.Ayrıca stad ismi sponsorluğu içinde 5 yıllık bir anlaşma için bazı firmalar ciddi devrede.Kulüp sadece stad ismi gelirinden 80-100m euro arası gibi bir para bekleniyor.

    muslera için arjantin takımı river plate devrede ancak terim bu konuda temkinli,bursasporlu okan kocuk gündemde zira terimin milli takımdan tadınığı 23 yaşındaki eldiven ile anlaşılması mümkün ancak asıl 1 numara için musleranın durumu beklenilecek.

    bugün feguli için sevillanın devreye girdiği ama terimin feguliyi kesinlikle satmak istemediklerini belirtmiş.
    Belhanda içinse bilet kesildi,8-10 m euro arası bir fiyata belhanda ile yolların ayrılması planlanıyor.

    Diagne konusunda ise işler karışık.kulüp 15 m euro altında diagneyi satmak istemiyor,diagnenin gol kralı olması ve bazı arap takımlarının ilgisi bulunması avantaj olarak görülsede 15m altında zarar edilmeden diagne satılacak.Şayet diagne satılır ise terimin yıllardır hayalini kurduğu bitirici forvet falcao yu getirerek ilk yıldız transferini yapmak istiyor.33 yaşındaki tecrübeli forvet bu sezon verimli bir performans sergiledi ve ş.liginde oynamanın verdiği avantajla gs ye sıcak bakıyor.Artık olay arap külüplerinin nihayi diagne teklifinin beklenmesine kaldı zira 15m euro vermeyen kulüp olmassa diagne önümüzdeki sezon takımda kalacak gibi.

    ndiaye tarafında ise ingiliz liginde küme düsen stoke city ile temas kurulacak zira ndiye stoke ctye geri dönüp ikinci ligde oynamak istemiyor.terimin çok güvendiği orta saha içinse yine bağlantılı olarak diagne konusu ve diğer gidecek oyuncuların netleşmesi bekleniyor.




  • Yerlilere yönelmeliyiz kesinlikle. Bunlar başımıza bela edecek yerli sınırını bende en kallavi şekilde. 5+0+3 gibi kanser şeylere hazır olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera konusunda güncelleme;

    THY arjantinin köklü külübü river plate için sponsorluk anlaşması imzalamış ve muslera yı rivere getirmek adına sponsor olmak istediğini,bu noktada 33 yaşına giren muslera için 8m euro destek sağlayacağını belitmiş.River plate kanadıda bu destekle beraber muslera için girişimlere başlamış.

    Musleranın ayrıca arjantin vatandaşı olması ve bu ülkeyi çok iyi tanıması river plate tarafında bir avantaj olarak görülüyor.

    GS ise musleranın alternatifi olarak yine arjantin liginin köklü kulüplerinden independiente kulübünün kalecisi martin campanayı gündemine almış.
    29 yaşındaki uruguaylı kalecinin güncel piyasa değerinin 5-6 m euro olduğu konuşuluyor.2016 dan beri independiente takımında olan ve bir sezonda uruguayın defensor kulübünde oynayan campana uruguay milli takımında ise musleranın arkasında sadece 3 maç oynayabilmiş.




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.