Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
443.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • maicole kullanıcısına yanıt
    Öyle miydi yaa, Hagi için öyle Bi pankart açılıyordu. Yanlış hatırlıyorsam eyvah eyvah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Rızkımı veren Hüda'dır, kula minnet eylemem :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akasey

    Öyle miydi yaa, Hagi için öyle Bi pankart açılıyordu. Yanlış hatırlıyorsam eyvah eyvah
    Ben de Comandante başka bir oyuncu sandım, artık neresinden anladıysam. Hagi’ye derlerdi Comandante, ama sanki onla o kadar aşırı özdeşleşmiş bir lakap değildi. Karpatların Maradonası diyince herkesin aklına Hagi gelir, ama Comandante diyince gelmez bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Galatasaray, Benjamin Tetteh'i kiralamak için Sparta Prag'a teklifini iletti. Sarı kırmızılılar, Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a dönmek için Everton'ı ikna etmesi üzerine Premier Lig ekibine 1 milyon €'luk kiralama teklifini sundu. (BiP Spor)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy

    Galatasaray, Benjamin Tetteh'i kiralamak için Sparta Prag'a teklifini iletti. Sarı kırmızılılar, Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a dönmek için Everton'ı ikna etmesi üzerine Premier Lig ekibine 1 milyon €'luk kiralama teklifini sundu. (BiP Spor)
    Şu aynı isimlere bu kadar dadanılmasına ayar oluyorum arkadaş. Artık ciddi ciddi Terim mi aynı ismi bu kadar istiyor, yoksa basın yeni isim ortaya atamayacak kadar beceriksiz olduğundan aynı isimleri temcit pilavı gibi önümüze mi koyuyor bilmiyorum. İki durum da ciddi sinir bozucu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Manu Lonjon" Banega ile anlaştığımızı söylüyor. Sıra kulüpte
  • Tyler Boyd da fena topçu değil bizde yer yok ama büyük takım performansını merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mariano atletico mineroya transfer oldu diyolar 2.5 milyona.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KOEMAN32

    Mariano atletico mineroya transfer oldu diyolar 2.5 milyona.
    İnşallah doğrudur, bir o sevimli kızını özleriz, başka bir şeyini özlemeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banega falan konusurken arada Ertuğrul ve Aytaç alınmaz umarım. Bu sene en az beş maçlarını 90 dk izledim, ikisi de kazmanın önde gideni, tipik vasat anadolu oyuncusu. Zaten takımda gerektiği kadar böyle oyuncular var, sırf yerli diye iş yapmayacak çocukları almamak lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PayneKillers

    Ama o Galatasaray'ı unutmuyor.




    Alıntıları Göster
    Ben39 yaşında birisi olarak o dönemleri çok çok iyi hatırlıyorum.Aklımın ve hafızamın bana hatırlattığı kadarıyla 86 sezonundan beri takımımı takip ediyorum.14 yıl sonra gelen şampiyonluğun rahmetli pederle sokaklarda nasıl kutladığımızı hatırlarım hep.Xamax maçına beni götürmediği pedere kızdığım zamanları,prekazinin monacoya attığı füzeyi evimizde o gün alınan ilk renkli tvde izlediğimizi de hafızamdan asla silemem.

    Aynı bu hatıralar gibi hakanında bursadan alınışını,2 sezon sonra fenerin o dönem futbol şube sorumlusu olan erol userin (ki ilerleyen yıllada kendisi dolandırıcılık yaptığı için hapis yatmış ve sonrası ölmüştür) hakanı babasının tezgahı ile (hakanın babası fanatik fenerliydi çünkü) fenere transfer etme sürecini ve sonrasında hakanın gs için gemileri yakıp kalmasını hatırlıyorum.Zaten hakan o olaylardan sonra gs taraftarının gözünde "kral" olmuştu.Sonrası "mecburi" torino macerası ve ardındna kulübe dönerek terim döneminde bütün çıtaları yükseltmesi elbette türk futbol tarihinde ulaşılması çok çok zor başarıları getirdi.

    Hakanın durumu o kadar kötüki insan kendi içinde mahkeme edemeden duramıyor.Ben hakanın galatasaraylılığından şüphe etmiyorum ancak siyasi düşüncesi ve yaptıklarıyla maalesef kendi spor geçmişi tarihin tozlu raflarına kaldırıldı.Oyasaki yadsınmaz bir geçrek,ondan sonra türkiye liginde "pivot santrafor" tipi oyunu yetişmedi.Yani şuan hakanı burak yılmazla veya cenk tosun gibi oyuncularla kıyas edebilirmiyiz? maalesef hayır..Biz şuan forvet forvet diye her gün bağırmamızın nedeni geçmiş tarihimizde oynayan ve çok başarılı olan forvetlerin başarısından,bir noktadada hakan gibi bir oyuncu hayal ettiğimizden kaynaklı.Biz kulüp olarak ortalama forvet grubu ile oynamayı seven bir takım değiliz.Ligde her zaman "gol kralı" forvetlerden bizde çıktı,milli takımda en fazla oynayıp gol atanlarda bizden oldu dolayısıyla son 10 yıldır yerli oyuncu anlamında bunu çıkaramadığımız içinde büyük bir hasret içindeyiz.

    Şimdi hakan nasıl psikolojide anlamak zor değil.türkiyeye geri dönse olacaklar belli.abd de kalsa mecbursun icazet etmeye,olmaz desen paket edilip yollanacak adam hakan,o kadar hayatını basite indirmiş,belkide pamuk ipliğine bağlı,her zaman bir gözü arkada bir yaşam ne kadar güzel bir yaşam olabilir.Hakan da kendi kaosu içinde işte böyle geçmişte yaşamaya kendini alıştırmış,isminin unutulmasınıda hazmedemeyen ama siyasi yönden yaptıkları ilede bedel ödemek zorunda kalan basit bir insan haline getirdi kendini.SOn pişmanlık fayda edermi? artık çok geç ancak siyasi kimliğinin başlangıcıda 1993-94 zamanlarıdır.O dönemden beri cemaatin içinde aktif olmuş ve takım içinde grup kurmuş ve bu gurubuda milli takımlar bazınada taşıyarak siyasi gücünü farklı kullanmıştır.Hatırlayanlar bilirler,ersun yanalın milli takım td olduğu dönemde hakanı milli takıma çağırmamış ve onun için "takımda iyi bir ağabey tipi değil" diyerek veto etmişti ve ardından taraftarlar çılgına dönmüştü.Aslında temelde hakanın bu cemaat grubunu yönetmesi ve iyi olsalarda kötü olsalarda kendi takımlarında ve milli takımda bir şekilde "oynattırması" çoğu yönetici ve teknik direktörü memnun etmiyordu.Burada yanlış anlaşılmasın,ersun yanalı sevmem ancak o dönemde hakan çok çok kötüydü,yaşı çok ilerlemişti ve hep ilk 11 oynamak istiyordu.Ancak o dönemler bu konu "egosal sebebler" olarak görüldü ve konu çok tartışıldı,en sonundada ersun yanal kötü futbol ve başarısız bir milli takım serüveninden sonra "kovuldu" ardında hakan yine milli takıma geri döndü.

    Kısaca hakan kendi kariyerinde siyasi kimliğini sonuna kadar kullandı,en kötü zamanlarında bile sahaya ilk 11 çıktı.Kendi cematinin adamlarını korumak için arkadan gelen saf gençlerin önünü kesti.Hakanın siyasi kimliği böyle olmasaydı şuan %1500 terimin yanında yardımcı veya yönetici olurdu ancak hayat tercihleri ve yaşananlar artık o yola girenlerin bedel ödemesini gerektiren bir sonuç ortaya çıkardı.Nasılki arda turanın yaptıkları kendisinebir bedel ödetiyorsa hakanda geçmişde yaşayarak yanlız başına bir bedel ödeyecek ve türkiyeye hiç dönemeden,gs nin bir maçını canlı izleyemeden ölüp gidecek.Bazı acılar tahmin edemeyeceğiniz kadar büyüktür,ne para nede variyet o acıları sindirmeye yetmez.




  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Harfiyen katılıyorum. Hakan kendine yazık etti. En kötüsü de Galatasaray'ın UEFA kupasının yıl dönümlerinde kendisine yer veril(e)memesi. Aynı şeyi ben yaşasam çok zoruma giderdi. Sanki Galatasaray'dan hiç Hakan Şükür diye biri geçmemiş, Galatasaray'ın kazandığı başarılarda Hakan diye birinin emeği geçmemiş gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • işimiz var bizim bununla.
  • Abdurrahim Albayrak katıldığı ödül töreninde, "Transfer görüşmesini yarıda bıraktım. Meksikalılar beni şirkette bekliyor" dedi.

    Hemen hikaye yazalım beyler seriden. Forvete küçük bezelye mi geliyor yoksa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maicole

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Nasıl yaaa Chicharito eşcinsel değil miydi ?

    Cidden yıllardır böyle biliyordum ben şu an çok şaşırdım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bonafide

    Tyler Boyd da fena topçu değil bizde yer yok ama büyük takım performansını merak ediyorum.
    birkaç maç izlemiştim ankaragücünü.

    boyd sahada direkt dikkat çekiyordu.

    kaldı ki yarım sezonda 6 gol 4 asistlik performansı var. üstelik bu adam yeni zelandalı ve tr gibi dine varana kadar çok yabancı olduğu bir ülkeye geliyor.

    adam akıllı bir sezon öncesi kampıyla 15 gol 10 asistlik bir performans gösterebilir. muriç bu kadar konuşulurken bu adamın niye bahsi geçmiyor anlamış değilim.

    bence yapmamız gereken şu, madem ankaragücünün parası çıkışmıyor, onlara bir miktar (1-2 milyon euro) yardımcı olalım. opsiyon neyse kullansınlar. ancak bu yardım karşılığında oyuncu seneye bize gelsin, yani alıp onlara kiralamış gibi olalım.


    juve ve bayern bunu hep yapıyor çünkü liglerinin ağaları. biz de yavaştan bu tür hamlelere başlamalıyız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy

    Galatasaray, Benjamin Tetteh'i kiralamak için Sparta Prag'a teklifini iletti. Sarı kırmızılılar, Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a dönmek için Everton'ı ikna etmesi üzerine Premier Lig ekibine 1 milyon €'luk kiralama teklifini sundu. (BiP Spor)
    sezon öncesi çok büyük beklentim vardı, hatta hatırlarsan seninle de konuşmuştuk gidince çok üzüleceğiz diye,

    sezon ortasına doğru 11'de ismini gördükçe sinirleniyordum. vasat ve işe yaramaz bir adamdı gözümde.

    ancak sezonun sonuna doğru ortaya koyduğu karakterle kendini akıllara kazıdı. önümüzdeki sezon bizde olmazsa ciddi manada üzüleceğim biri haline getirdi kendini.

    bir kanat oyuncusu olarak 15 gol atmış ki, büyük maçların hemen hepsinde attı.

    dahası defansa inanılmaz yardım ediyor ve yine sezon sonuna doğru pas kalitesi de bariz arttı.

    everton aklı varsa bize kiralar. oyuncu istiyor, takım(td) istiyor, taraftar istiyor, ŞL var ki everton 10 senede 1 bile göremez,

    bizde 1 sene daha geçirsin 30'lara 40'lara bayerne vs gider zaten.

    yine 1 milyon euro ile kiralamak çok büyük bir başarı olur. bu parayı 10 kere çıkarır zaten onye.

    in




  • quote:

    Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

    Nasıl yaaa Chicharito eşcinsel değil miydi ?

    Cidden yıllardır böyle biliyordum ben şu an çok şaşırdım

    Alıntıları Göster
    Bilmem belki sadece çocuğunun babasıdır. O kadar üzülme, hem sen boş ver Chicharito’yu, Feghoulin yok mu senin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tomthejeer

    sezon öncesi çok büyük beklentim vardı, hatta hatırlarsan seninle de konuşmuştuk gidince çok üzüleceğiz diye,

    sezon ortasına doğru 11'de ismini gördükçe sinirleniyordum. vasat ve işe yaramaz bir adamdı gözümde.

    ancak sezonun sonuna doğru ortaya koyduğu karakterle kendini akıllara kazıdı. önümüzdeki sezon bizde olmazsa ciddi manada üzüleceğim biri haline getirdi kendini.

    bir kanat oyuncusu olarak 15 gol atmış ki, büyük maçların hemen hepsinde attı.

    dahası defansa inanılmaz yardım ediyor ve yine sezon sonuna doğru pas kalitesi de bariz arttı.

    everton aklı varsa bize kiralar. oyuncu istiyor, takım(td) istiyor, taraftar istiyor, ŞL var ki everton 10 senede 1 bile göremez,

    bizde 1 sene daha geçirsin 30'lara 40'lara bayerne vs gider zaten.

    yine 1 milyon euro ile kiralamak çok büyük bir başarı olur. bu parayı 10 kere çıkarır zaten onye.

    in

    Alıntıları Göster
    ya yok bencillik yapıyordu ya çıldırıyordum ben tv'yi kırcak gibi oluyordum. bomboş pas vermiyordu herif illa kendi atacak kan sıçrıyordu beynime. ama adam sezonu kurtaran kahramanlardan, bu herif olmasa doğru düzgün kontraya bile çıkamayacaktı neredeyse takım. gül diken olayı tamamen. Onyekuru'ya sallayanları fazla ciddiye almıyorum, yarın öbür gün Bjk, Fb böyle adam alsa ağızlarından salya aka aka izlerler. Biz de oynarken şımarık şımarık konuşuyorlar işte şöyle böyle diye.




  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.