Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (2751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87.311
Cevap
92
Favori
2.326.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27492750275127522753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu 31 Ocak bir gelsin ondan sonra kendi içimizde hesaplaşma yaparız.Birkaç gazeteci kılıklı sahsin attığı tweetle galyana geliyor taraftar.Adamların amacı belli zaten sizde galyana gelerek bu amaca hizmet ediyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amarecevik

Ertem sener malağına göre ;

Yönetim , Fatih hoca ile hafta içi görüşüp , onunla çalışmak istemediklerini iletecekmis. Bizim yönetim böyle bişey yapabilir mi ? Amaçları ne bunların ?
    Yapabilirler, hoca gittikten farklı birisi geldikten sonra protesto ile yönetimi indirmenin bir getirisi olmayacaktır.Yönetimden tek ses çıkmamasıda manidar.
    Benim görüşüm ise Abdurrahim Albayrak beceriksiz ama iyi niyetli.Mustafa Cengiz ve yanındaki bir kaç kişi Fatih Terim-Hanedar ve Hocayı uzaklaştırma peşinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 27 Ocak 2019; 22:53:16 >
  • bu adamın dedikleri yanlışsa komik doğruysa traji komik.
    https://www.youtube.com/watch?v=KxFCNikaHhs

kulüp kulüp değil taht oyunları
  • Hoca Alan'ı ısrarla istiyormuş yönetim bilerek geciktiriyormuş. Zaten bu kadar gecikmesinin sebebi bu. Şuna bak 3 gün kalmış hala ölüm sessizliği var. Bilerek 31 Ocak'a bekletip bizi çıldırtacaklar. Son gün çöp birini getirip transferi kapatacaklar. Eğer bunlar gerçekleşirse Trabzon maçından başlamak suretiyle stad istifa sesleriyle inlemeli.

• amarecevik A kullanıcısına yanıt
    Yönetim gider fatih terim gitmez boş yapmasın erto

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Yönetim , Fatih hoca ile hafta içi görüşüp , onunla çalışmak istemediklerini iletecekmis. Bizim yönetim böyle bişey yapabilir mi ? Amaçları ne bunların ?
    Onu yapmak epey g*t ister oda bu yöneticilerde mevcut değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: strong mind strong body

Yapabilirler, hoca gittikten farklı birisi geldikten sonra protesto ile yönetimi indirmenin bir getirisi olmayacaktır.Yönetimden tek ses çıkmamasıda manidar.
    Benim görüşüm ise Abdurrahim Albayrak beceriksiz ama iyi niyetli.Mustafa Cengiz ve yanındaki bir kaç kişi Fatih Terim-Hanedar ve Hocayı uzaklaştırma peşinde.

Alıntıları Göster
    Mustafa Cengiz'in arkasında Adnan Polat olduğu söyleniyor.

• quote:

net bundan sonra ne maç izlerim ne takip ederim.favorilerden kısa yollardan çıkarırım.Başlarım böyle saçma kulüp yönetimine ulan ne bu hırs ne bu lise ayakları.Ft nin de yanlışları muhakkak vardır da daha iyisi yoktur.Tiksindim yahu kafa dağıtıp şu hayatta hobimiz vardı onu da elimizden aldılar.
    Erhan Telli de aynısını söylüyor bu videoda
    https://www.youtube.com/watch?v=KxFCNikaHhs

• Fatih Terim bu kulübün değeridir, hatta en büyük değerlerinden biridir.
    Abdurrahim ve Cengiz ise fasafisosudur. Bu ikisinin boş beleş adam olduklarını öğrenmiş bulunmaktayız.
    Fatih Terim giderse, öyle bir şey olursa biz taraftarlar olarak yeri yerinden oynatmalıyız, bu iki boş beleş adamı yerin dibine sokup bir daha çıkartmamalıyız.
    Maçlara kimsenin gitmemesi, gs storeların boykot edilmesi, her platformda durmaksızın yayın yapılması lazım.

• Ultraaslan'da pusuda , son açıklamaları.

• quote:

Orayı yıkarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong mind strong body

Ultraaslan'da pusuda , son açıklamaları.

İşte olması gereken bu açık açık tehdit etmişler ellerinize ağzınıza yüreklerinize sağlık .En Büyük Türk takımının en büyük koca yürekli taraftar grubu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

İşte olması gereken bu açık açık tehdit etmişler ellerinize ağzınıza yüreklerinize sağlık .En Büyük Türk takımının en büyük koca yürekli taraftar grubu

Alıntıları Göster
    Açıklamaları dozunda ve Fatih Terim'in verdiği ayar doğrultusunda buluyorum.1 ine kadar sabır sonrasında duruma göre fişinizi çekeceğiz diyor Ultraslan kısaca.

• Artık son günler... Bu hain cengiz yönetimini indirmek için yarından işe başlamalı bence.
  • Erman Toroğlu : Galatasaray taraftarı lafı eveleyip gevelemez. Sen fatih hoca' nin ipini çekmeye calisirsan vallahi de billahi de Arena ' dan cikip evine gidemezsin .o yolu sana zindan ederler.

Şu adamı seviyorum. Dobra dobra.

• Bu iş ibra gününü bekler. Sıkıntı bi daha dursuna geri dönme fırsatı vermeden kimin seçileceği. Dursun şuan çok mutludur.Adnan ozturk aklıma geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

Bu iş ibra gününü bekler. Sıkıntı bi daha dursuna geri dönme fırsatı vermeden kimin seçileceği. Dursun şuan çok mutludur.Adnan ozturk aklıma geliyor.
    Adnan Öztürk anca hava cıva. Her seçimden önce haberi çıkar,hiçbir seçimde görev üstlenmez, aday olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRiver -- 27 Ocak 2019; 23:28:5 >
  • 
Sayfa: önceki 27492750275127522753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.