Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (1390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90.244
Cevap
108
Favori
3.253.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13881389139013911392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 takviye nasıl yapıyorsun.fm mı oynuyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfer paraları bazılarınızın cebinden çıkıyor sanki.

boş konuşan çok bu forumda birisi der ndiaye gs için üst düzey bir futbolcu git önce Galatasaray'ın tarihini araştır bu diyen Ya Beşiktaşlı ya Fenerli git bir de kendi takımının tarihini araştır.

zenginin malı züğürdün çenesini yorar diye boşa dememişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Judge Man

quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Burdaki yorumlardan utanıyorum ve büyük ihtimal yaş ortalaması 14 16 arasında ve sizin gibi futbol cahilleriyle aynı ortamda olmaktan bile utanıyorum.

Var mıdır acaba sizin kadar kendi takımını itin götüne sokan var kısır acaba transferlerini medyanın gazıyla itin götüne sokan. Ve var mıdır acaba sizin kadar kolay manipüle edilebilen Başka taraftar grubu.

Medyanın gazi yok

Ndiaye ye 7,5 euro bayarsan milletin gözünde halin bu olur

Son 1 sene ben dünkü orta sahayı görmedim takımında. Ndiaye dünkü gibi oynar form tutar ve performansını artirirsa helal olsun o para ona. Anasının ak sütü gibi helal olsun.

Bırakın artık muhasebecilik yapmayı. Zevk almaya bakın biz taraftarız zevk almalıyız takımdan muhasebecisi vardır takımın boşverin paraları siz.

Muhasebecilik yapmıyorum

Misal neymar 222 milyon eder mi? Etmez.

Ama en iyi bir kaç futbolcu

Ndiaye gs göre üst düzey bir futbolcu olabilir ama değeri bu değil

Gs ye gire üst düzey ne demek ndiaye gerçekten iyi futbolcu kumaşı iyi belli ama " Gs ye gire üst düzey" demek Galatasaray'a yapılan bir haksizlıktır ve hakarettir

Öncelikle siz hangi takımlısıniz.

O cümleniz bize yapılmış bir hakarettir.

Osmanlının oyuncusunu öve öve bitiremezsen gs ye göre üst düzey derim boru değil 7,5 milyon

Ben bu sene şampiyonuz diyeyim sen fenerbahçe anla

Ovdugumuz her futbolcu bize göre üst düzey mi oluyor?

Evet dünkü maçta son bir senedir görmediğim orta sahayı gördüm ve beni mutlu etti bu olay. Eğer böyle giderse verdiğimiz para helal olsun.

Biz kimlere ne paralar verdik Galatasaray koskoca bir camia bizi sarsmaz o verdiğimiz paralar

Kabul edin yada etmeyin Türkiye'nin en büyük ve maddi imkanları en iyi kulübü Galatasaray dır. Nokta

Kendi ağzınla bir senedir böyle adam görmedik diyorsan

Size göre üst düzeydir NOkTA

Büyük dediğin takım wi-fi şifresi gibi takıma elendi gelip hala biz büyüğüz muhabbetindesin acıyorum

Valla şimdi fenerin evlendiği yada yenildiği takımları saydirma lütfen bana. Ve ben sana asla acımak gibi kelimeler kullanmadım. Istersebniz bu konuyu yüzyüze tartışalım. Şehir neresi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Burdaki yorumlardan utanıyorum ve büyük ihtimal yaş ortalaması 14 16 arasında ve sizin gibi futbol cahilleriyle aynı ortamda olmaktan bile utanıyorum.

Var mıdır acaba sizin kadar kendi takımını itin götüne sokan var kısır acaba transferlerini medyanın gazıyla itin götüne sokan. Ve var mıdır acaba sizin kadar kolay manipüle edilebilen Başka taraftar grubu.

Medyanın gazi yok

Ndiaye ye 7,5 euro bayarsan milletin gözünde halin bu olur

Son 1 sene ben dünkü orta sahayı görmedim takımında. Ndiaye dünkü gibi oynar form tutar ve performansını artirirsa helal olsun o para ona. Anasının ak sütü gibi helal olsun.

Bırakın artık muhasebecilik yapmayı. Zevk almaya bakın biz taraftarız zevk almalıyız takımdan muhasebecisi vardır takımın boşverin paraları siz.

Muhasebecilik yapmıyorum

Misal neymar 222 milyon eder mi? Etmez.

Ama en iyi bir kaç futbolcu

Ndiaye gs göre üst düzey bir futbolcu olabilir ama değeri bu değil

Gs ye gire üst düzey ne demek ndiaye gerçekten iyi futbolcu kumaşı iyi belli ama " Gs ye gire üst düzey" demek Galatasaray'a yapılan bir haksizlıktır ve hakarettir

Öncelikle siz hangi takımlısıniz.

O cümleniz bize yapılmış bir hakarettir.

Osmanlının oyuncusunu öve öve bitiremezsen gs ye göre üst düzey derim boru değil 7,5 milyon

Ben bu sene şampiyonuz diyeyim sen fenerbahçe anla

Ovdugumuz her futbolcu bize göre üst düzey mi oluyor?

Evet dünkü maçta son bir senedir görmediğim orta sahayı gördüm ve beni mutlu etti bu olay. Eğer böyle giderse verdiğimiz para helal olsun.

Biz kimlere ne paralar verdik Galatasaray koskoca bir camia bizi sarsmaz o verdiğimiz paralar

Kabul edin yada etmeyin Türkiye'nin en büyük ve maddi imkanları en iyi kulübü Galatasaray dır. Nokta

Kendi ağzınla bir senedir böyle adam görmedik diyorsan

Size göre üst düzeydir NOkTA

Büyük dediğin takım wi-fi şifresi gibi takıma elendi gelip hala biz büyüğüz muhabbetindesin acıyorum

Valla şimdi fenerin evlendiği yada yenildiği takımları saydirma lütfen bana. Ve ben sana asla acımak gibi kelimeler kullanmadım. Istersebniz bu konuyu yüzyüze tartışalım. Şehir neresi acaba

Her takım yenilebilir ama artık en büyük biziz goygoyindan vazgecelim 2dir 3tür her takım kendine göre büyüktür ama dün dundur

Sen kendi bölümüne gitsene arkadaş, kimse senin yorumlarını okumak istemiyor çok boş muhabbet yapıyorsun.

• Her takımın ınisli çıkışlı zamanları olur evet Biz 2 sezondur kendi geçmişimiz baz alındığında kötüyüz.

Bakınız kötüyüz demiyorum kendi geçmişimiz baz alındığında diyorum.

Ister kabul edin ister kabul etmeyin Türkiye'nin en büyük taraftarına sahip, maddi gücü en kuvvetli olan ve en büyük camiasi Galatasaray'dır.

Hadi sende kendi fener forumuna git artık.

Bakınız arkadaşlar bakınız renktaslar sizin itin götüne soktugunuz transfwrlerimiz milleti ne kadar çok rahatsız etmiş ki bizim foruma dadanmislar. Milletin havlamasi bile bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Takımımıza ve futbolcularimiza güvenelim sahip çıkalım.

Aklıma hz Ali nin sözü geldi. Ahır zamanda Kim dost Kim düşman belli etmek istersen düşmanın okunun Nereye gittiğine bak.

Düşmanın oku transgwrlerimize ve verdiğimiz paralara gidiyor demek ki iyi yoldayız.

Gelmeyin oyunlara gelmeyin provoke yorumlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manalaus -- 6 Ağustos 2017; 14:17:25 >

• Judge Man kullanıcısına yanıt
    Bu sene Beşiktaş'la çok çekisirizz.aykutun 11 kişiyi kalenin önüne dizme taktiği bı halta yaramaz.besiktas 4 yıldızı fenerden önce alır,biz 5 yıldızı alırız.aziz o zamana 7 kere istifa Edip geri döner.onumuzdeki on sene bu şekilde devam eder işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: PsYcHoO

Burak Yılmaz 3.5 milyon garanti para artı puan başı ücreti alacak...

3.5 milyon euro......Burak Yılmaz....

3.5 milyon euro....

Yeter Galatasaray'ı doğradığınız ulan !!!! Medya kara bulut gibi tepemizde...

Bildiğin Burak yılmaza 3.5 milyon euro verilsin, ne yapacağı hiç belli olmayan ve asla güven vermeyen Negredo'ya 4.5-5 m euro verilsin, Kalastan farklı olmayan Van persie 'ye anasının nikahı verilsin ama baştan takım kuran ve hepsinden daha fazla oyuncu satarak transfer sezonunu geçiren Galatasaray'a devamlı laf atılsın....

Burak Gomis'ten çok gol atar bu ligde

• hepsi gönderilemeyeceğine göre,

De jong,
    Cavanda
    yasin,
    tarık,
    Carole,
    Umut Gündoğan

gönderilsin yeter.. bir de bunların girişinden biraz para gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

quote:

3.5 milyon euro....

Bildiğin Burak yılmaza 3.5 milyon euro verilsin, ne yapacağı hiç belli olmayan ve asla güven vermeyen Negredo'ya 4.5-5 m euro verilsin, Kalastan farklı olmayan Van persie 'ye anasının nikahı verilsin ama baştan takım kuran ve hepsinden daha fazla oyuncu satarak transfer sezonunu geçiren Galatasaray'a devamlı laf atılsın....

Gomis daha faydalı olur takımına, takım oyununa...

• Al-Yeleli Arslan kullanıcısına yanıt
    Gomisin karizması 20 gol atar.

• Al-Yeleli Arslan kullanıcısına yanıt
    Burak çok gol atar.genelde de beğenirim buragi ama sürekli kendi ayağına top ister,kaleye şut çeken adama ters ters bakar bı ton ters huyu var.

• quote:

Her takımın ınisli çıkışlı zamanları olur evet Biz 2 sezondur kendi geçmişimiz baz alındığında kötüyüz.

Ister kabul edin ister kabul etmeyin Türkiye'nin en büyük taraftarına sahip, maddi gücü en kuvvetli olan ve en büyük camiasi Galatasaray'dır.

Bakınız arkadaşlar bakınız renktaslar sizin itin götüne soktugunuz transfwrlerimiz milleti ne kadar çok rahatsız etmiş ki bizim foruma dadanmislar. Milletin havlamasi bile bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Takımımıza ve futbolcularimiza güvenelim sahip çıkalım.

Aklıma hz Ali nin sözü geldi. Ahır zamanda Kim dost Kim düşman belli etmek istersen düşmanın okunun Nereye gittiğine bak.

Düşmanın oku transgwrlerimize ve verdiğimiz paralara gidiyor demek ki iyi yoldayız.

düşman içerden olunca kapı kilit tutmaz..

Tudor menfaat yerine zarar veriyor.. o gidip yerine adam gibi bir hoca gelirse çok şey hallolacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

quote:

3.5 milyon euro....

Herşey gol değil.Bunu burak takımda olduğunda söylemiştim. Drogba bizde kaç gol attı ama hala adamı unutamıyoruz.Burak tipinde oyuncular kanatları oyun içinde pasifleştirir.

• Asamoah da gelirse ciguli de gelmiş diyorlar, bir stoper lazım yine üst düzey, herkes diyor yedek forvet kaleci falan ama para yok kalmamıştır yani, zaten çöpler dizili kadroya halen milyonlarca Euro ile, gerçekçi olmak lazım

• quote:

quote:

Her takımın ınisli çıkışlı zamanları olur evet Biz 2 sezondur kendi geçmişimiz baz alındığında kötüyüz.

Tir tir titriyoruz Osmanlının oyuncusuna çok super diyen galatasaraydan

Wifi şifresi spora elenen bir yakından kim korkar.

Tarihinde mıy mıy mıy

İş tarihle olsaydı

Öyle wif şifresi mi olur? kimse giremez..

• Judge Man kullanıcısına yanıt
    Bu judge man yugioh kartlarindaki mi hep 3-4 tane olurdu bende

• Yedek kaleci ve stoper şart. Eray ile bir sezon gitmez. Ahmet, Serdar, Koray ile de bir sezon gitmez. Serdar hep sakat zaten. Hakan da kadroya alınmayacağı kesin o nedenle düzgün stoper hala yok. Keşke Serdar sakatlanmasa bir görsek takıma adapte olmasını. Ahmet çok hata yapıyor Semih'ten büyük farkı yok benim gözümde.
  • Lütfen şu judge man denen trollü alıntılamayın. Blokladık hala yazılarını görüyoruz, gözümüz kanıyor.

• Kaç kere söyleyeceğiz şu trolleri beslemeyin. Kaale almayın kendi gider.

• A sporda süper kupa maçları falan gösteriliyor ama sanki galatasaraya özel yayın gibi bütün kupaları silip süpürmüşüz rakip takımlar utanıyormudur acaba izlerken😂

• 
Sayfa: önceki 13881389139013911392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.