Şimdi Ara

Galatasaray 2016/2017 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.029
Cevap
76
Favori
607.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11361137113811391140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trt nin öneri kısmına #DURSUNÖZBEKİSTİFA yazdım Herkes farklı farklı kanallara yollasın belki sesimizi daha çok duyururuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Show tv ye de yolladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam ben de galatasaray in sitesine yolladim devam et kardesim

• Eyvallah kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

sizin beğenmediğiniz gs bitime 2 hafta kala avrupa ligine gitmeyi garantiledi

Beğenmediğimiz galatasaray 24 mayıs 2015'den beri derbi kazanamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 23 Mayıs 2017; 9:57:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cavingana

Eyvallah kardes

Hocam çift kisiklimisin yoksa sahte üyeliğini karistirdinmi
     Galatasaray 2016/2017 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu
     Galatasaray 2016/2017 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUSCUM4283 -- 23 Mayıs 2017; 11:34:2 >

• Asamoah Gyan ın sözleşmesi bitiyor. Umarım akıllılık edip anlaşırlar. Forvet sorununu tek başına çözer. Bu adam Türkiye'de gol kralı olur. Bonservissiz kaliteli bir forvet almış oluruz. Tam bizim takıma uygun.

• 2015➡Gelecek sezon yine GS şampiyon olacak

2016➡GS seneye çok farklı olacak

2017➡Önümüzdeki sezon GS için çok daha başarılı geçecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 23 Mayıs 2017; 13:12:7 >
  • strongergo S kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden Alıntı : strongergo

belki gomis olmadı jackson martinez. balotelli yada negredo uygun değil gibi. ayrıca iyi yakalamışsın hocam. ve bu seçeneklerden biri ''diğerleri'' olmalıydı.

@strongergo Bana kalırsa aralarında en mantıklı isim Mario BALOTELLI. Taraftarı stada çeker, kombine ve forma sattırır. Hiç umudum yok orası ayrı ama. Hem BALOTELLI`yi satma şansın da var. Diğerleri seneye 33 yaşında olacak zaten buraya son kontratını almaya gelecek isimler. BALOTELLI`nin yanına da Sion`dan Moussa KONATÉ`yi alabilsek çok iyi olur...

• özcan35 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden Alıntı : özcan35

Asamoah Gyan ın sözleşmesi bitiyor. Umarım akıllılık edip anlaşırlar. Forvet sorununu tek başına çözer. Bu adam Türkiye'de gol kralı olur. Bonservissiz kaliteli bir forvet almış oluruz. Tam bizim takıma uygun.

@özcan35 Uzatır mı bilinmez ama Asamoah GYAN`ın sözleşmesinde + 1 yıl opsiyon varmış.

• FATAL1TY` kullanıcısına yanıt
    Hayal güzel ama başımızda o kadar başarılı bir başkan varken bu oyuncuyu alamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 23 Mayıs 2017; 13:24:45 >
  • Yazın geceleri transfer nöbeti tutar mıyız acaba, iki sene önce Fenerbahçe taraftarlarının yaptığı gibi, en azından bir süre eğlence çıkardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 23 Mayıs 2017; 14:19:41 >
  • KUSCUM4283 kullanıcısına yanıt
    Bizim başlıkta diğer takımların başlıklarına göre daha az mesaj var katılım yok onu protesto ettim kendimce

• quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

quote:

belki gomis olmadı jackson martinez. balotelli yada negredo uygun değil gibi. ayrıca iyi yakalamışsın hocam. ve bu seçeneklerden biri ''diğerleri'' olmalıydı.

@strongergo Bana kalırsa aralarında en mantıklı isim Mario BALOTELLI. Taraftarı stada çeker, kombine ve forma sattırır. Hiç umudum yok orası ayrı ama. Hem BALOTELLI`yi satma şansın da var. Diğerleri seneye 33 yaşında olacak zaten buraya son kontratını almaya gelecek isimler. BALOTELLI`nin yanına da Sion`dan Moussa KONATÉ`yi alabilsek çok iyi olur...

ben performans kadar oyun karakterinin de çok önemli olduğunu düşünüyorum. hatta oyun karakteri daha da önemli. ve anketin dayandığı durum yani verilen isimler ve verdiğiniz bilgilerden bu isimlere transfer için yönelinmiş olabileceğinden hareketle anketteki bu isimlerden biri illa yapılacaksa gomis olmadı martinez demiştim. ama mesajımda da dediğim gibi ankette diğerleri seçeneği de olmalıydı. çünkü başka bir ismin transfer edilmek için bakılması daha uygun geliyor bana hocam.

mesela celtic e giden dembele gibi biri olabilir.

• Dursun Özbek transferleri sosyal medya tepkisine göre yapma kararı aldı. Sosyal medyayı analiz edecek bir kişi işe başladı.

Bu anketler falan nabiz yoklama gibi

• strongergo S kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden Alıntı : ferrotello

Yazın geceleri transfer nöbeti tutar mıyız acaba, iki sene önce Fenerbahçe taraftarlarının yaptığı gibi, en azından bir süre eğlence çıkardı.

@ferrotello Başımızda D. Ö. varken sara nöbeti tadında olabilir.

quote:

ben performans kadar oyun karakterinin de çok önemli olduğunu düşünüyorum. hatta oyun karakteri daha da önemli. ve anketin dayandığı durum yani verilen isimler ve verdiğiniz bilgilerden bu isimlere transfer için yönelinmiş olabileceğinden hareketle anketteki bu isimlerden biri illa yapılacaksa gomis olmadı martinez demiştim. ama mesajımda da dediğim gibi ankette diğerleri seçeneği de olmalıydı. çünkü başka bir ismin transfer edilmek için bakılması daha uygun geliyor bana hocam.

mesela celtic e giden dembele gibi biri olabilir.

@strongergo Keşke alabilseler o ayarda bir oyuncu. Misal bakın bu Moussa KONATÉ ile geçen yaz da ilgilendiler almadılar. II. Moussa DEMBÉLÉ vakası olabilir bu gidişle...

• Son sezonların en yoğun transfer sezonu geçecek gibi, bakalım sonuç ne olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Son sezonların en yoğun transfer sezonu geçecek gibi, bakalım sonuç ne olacak?

Dursun için takımın başarısı veya başarısızlığı zerre önemli değil. Tek derdi taraftarı susturup zaman kazanmak. Taraftarı susturmak için paraya kıyıp transfer yapacak. Bu bile gitmesi için yeterli bir neden aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradaisu.

Dursun Özbek transferleri sosyal medya tepkisine göre yapma kararı aldı. Sosyal medyayı analiz edecek bir kişi işe başladı.

Bu anketler falan nabiz yoklama gibi

Taraftarların isteğini dikkate alarak mı yapacak yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2017

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Son sezonların en yoğun transfer sezonu geçecek gibi, bakalım sonuç ne olacak?

Dursun için takımın başarısı veya başarısızlığı zerre önemli değil. Tek derdi taraftarı susturup zaman kazanmak. Taraftarı susturmak için paraya kıyıp transfer yapacak. Bu bile gitmesi için yeterli bir neden aslında.

İmza kampanyası 700 imzada takılı kaldı gibi oldu ama 850'ye yaklaşmış. Haftasonu 1000 olması bekleniyor. Sırf 850 kişi için bile seçime gitmesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 11361137113811391140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.