Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
150
Favori
1.217.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya bu yönetim aptal mı ? gıgnaca 2 ayewe 1,5 milyon imza parası önermişler zaten bu fiyatlarda azda sen nasıl gıgnacdan daha az para verirsin 25 yaşındaki adama en az 3 den açman lazım kapıyı kaçırmamak için adamda gidiyor premier lige biz avcumuzu yalamaya devam edelim yakında micah da gider bi yere glen jhonsonda bjk de mbia interde biz ademleri bilalleri kovalıyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Webaslan da bu haber gordum az once, guvenilir mi bilmiyorum.1.5m euro Tavan maas belirlemisler yeni trandferler icin. Ve imza parasi vermeye soguk yaklasiyormus yonetim. Allah askina kimi alabilirler ki bu maasa... Ins yalan haberdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The_Maestro

    Ya bu yönetim aptal mı ? gıgnaca 2 ayewe 1,5 milyon imza parası önermişler zaten bu fiyatlarda azda sen nasıl gıgnacdan daha az para verirsin 25 yaşındaki adama en az 3 den açman lazım kapıyı kaçırmamak için adamda gidiyor premier lige biz avcumuzu yalamaya devam edelim yakında micah da gider bi yere glen jhonsonda bjk de mbia interde biz ademleri bilalleri kovalıyoruz

    Mbia'nin bize gelmemesinin tek sebebi, bizim yonetimin girisimde bulunmamis olmasidir. Adam trabzona gitti teklifi degerlendirmek icin, Biz istesek kosa kosa gelir cl var. Inter de kimmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbiayı geç hadi bu ayew elden kaçarsa çok pis söverim bu yönetime sen ademe vericeğin parayı bu adama versene ne gerek var abuk subuk transferlere

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustte arkadasin biri dedigi gibi menajer oyunudur bu adem haberi. Umarim oyledir.. elimize rakiplerle arayi acma firsati var, para yok ta degil. Adem'ler trabsfer ederlerse cok pis koyar adama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulübe yakın herkes twitterda Adem transferini doğruluyor. Bilal Kısa and Adem Büyük coming Vizyon bu çok fazla birsey beklemeyelim bence elbet yabancı gelir ama piyasada ismi geçenler zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hersene ayni hevesle baslanir her sene kampin son gunune ici gecmis futbolcular alinir.

    Bu senede ayni olcak umitlenmeyin cok arkadaslar cilek milek hikaye. Futbolcu olsam gelisime acik yada gelismis olsam gozlerden uzal ŞİKEye bulasmis bi ligde oynamak istemem.

    Gercekci dusunun 40 yilin basi bi hagi bi şino bir bucuk yilliginada drogba geldi, yok bunlardan baska cilek milek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray Yöneticisi Cüneyt Tanman, kadroyu güçlendirerek Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olacak bir takım kuracaklarını söyledi.

    Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Tanman, transfer hakkında bilgi verdi.

    Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'yla bir araya geleceklerini belirten Cüneyt Tanman, "Şampiyon olmuş bir kadromuz var. İskeleti koruyup, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek bir takım oluşturmak istiyoruz" dedi.

    Birçok transferde birçok isimle temas kurduklarını vurgulayan Tanman, sarı-kırmızılı taraftarları memnun edecek bir kadro kuracaklarını ifade etti.
  • Beyler listeden pereira ile D. alves i çıkarım adamlar sözleşme yenilediler.
    D. Alves in ciddi ciddi geleceğini düşünen bigerçekçi arkadaşları üzdüğüm için özür diliyorum
  • Millet sezon bitmeden transfer planlamasını yapar bizim hocayla başkan daha yeni bir araya geliyor, Haldun Üstünelden sonra adam akıllı transfer planlaması yapan yoneticimiz olmadı malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SS10

    Dursun Özbek'in Twitter hesabının DM özelliği açılmış. Yüklenin Ayew ve Alves için

    Dursun Özbek nedense vizyonu yokmuş gibi geliyor inş yanılırım.

    Bizim mahallenin bakkalı var ona çok benzetiyorum gülümsemesini vs :( küçük esnaf izlenimini veriyo, hayırlısı olur inş.
  • Haldun Üstünel i neden bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum adamın aldığı isimlere baksana hepsi neredeyse boşta sayılabilecek adamlar ve parası neyse verdi aldı yani o gün kimse olsa alabilirdi onları + o zaman da adam akıllı transfer politikamız yoktu. Benim gördüğüm sadece Ünal Aysal + Fatih Terim in ilk iki senesi güzel bir transfer politikası ile yapılıyordu bu işler.
  • Galatasaray Yönetimi, Ayew ve Gignac'ı transfer etmek için resmi olarak görüşmelere başladı. ( DHA )


    Galatasaray transferde Gignac ve Ayew'in açık artırmasına ön başvuruyu yaptı!..
    Sarı Kırmızılı ekibin transferi için girişimlere başladığı Marsilya'nın sözleşmesi sona eren iki yıldızı Andre-Pierre Gignac ve Andre Rami Ayew için ön görüşmeyi resmen başlattı. Marsilya'nın bu iki yıldızının bonservislerinin elinde olması önemli avantaj ancak, bu nedenle Gignac ve Ayew'in peşinde birçok kulüp bulunuyor. Birçok Fransız ve İngiliz kulübünün yanısıra Benfica, PSV Eindhoven gibi Avrupa'nın önde gelen kulüpleri bonservis ücreti olmayan bu iki yıldızın peşinde.

    Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi'nde yer almanın cazibesi ve imza parası ile neredeyse açık artırma sonucu transfer olabilecek Gignac ve Ayew'in transferinde ciddi ve kararlı olduğunu oyuncu menacerlerine iletti. Ancak birçok teklifi değerlendirmeye alan Marsilyalı ikilinin tercihin ne olacağı şimdilik belli değil.

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu bugün yaptıkları toplantıda bu iki futbolcunun durumunu değerlendirip, nasıl bir teklif hazırlayabileceklerinin de planını yapacaklar.
    Kadir ÇETİNÇALI, İstanbul-DHA




  • Dani alvesin barcada kalacagini ilk gun soylemistim, maxi elden gittiyse zaten ingiltereden adam gelesi cok zor, bonservissiz adam alacaklarini soylediler sag bek sabriden hallice biri gelir yada gelmez bosuna umitlenmeyin arkadaslar. Ayew eplde oynamak istiyor zaten bizim yoneticiler 2m-3m imza parasinin hesabini yaparken millet imzayi attirmak icin 5m yapistirir, ayewin elden kacmasi buyuk bir pismanlik olur. Bir santrafor alinirsa alinir, bir iki de yerli rotasyon oyuncusu. Bilal isabetli bir transfer bence bitirici son pasi verebilen bir sneijder vardi bu sene selcuk eski halinde degildi, bilal onu ya calismaya itecek ya kadrodan kesecek. Bu sene eldeki adamlara kaldik, insallah yaz kampinda gencler kendini iyi gelistirirde en azindan ligi zorlariz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pesaction kullanıcısına yanıt
    Ayewi demin fanatik muhaberine sordum fransdan gelen bilgi türkiyeye sıcak bakmıyormuş zaten 1,5m euro imza parası verirsen tabi sıcak bakmaz adam şimdi iyi bir teklifle kapı çalınmalı 3milyon euro gibi paraya bu işi bağlarız gibi geliyor zaten adamın bonservisi olsa 7-8 den aşağı alamassın onuda veremiyorsan gıgnac transferinden vazgeç o parayı bu adama ver o kadar diyorum yani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler kolay değil ya beleşten oyuncu almak ... haaaa adam gibi taa ocak ayında başlasan pazarlığa belki olurdu ama son güne bırakırsan çok zor be gülüm çünkü bu sinsi menejerler imza parası ile oyuncuyu resmen açık arttırmaya çıkarıyor .. şimdi ayew beleşte al al al al diyoruz ama adamı 15 tane takım istiyor rusundan tut almanına ingilizine kadar aynı şekilde gignac ı da yani bu adamları almak çok çok çok zor

    ama bu demek olmuyorki gignac ı alamıyorsun git adem büyük ü al ulan adem i alacağıma afrikadan kafama göre halı sahadan bir topçu alırım daha iyi adem büyük nedir ? tamam almanya liginde oynasa bi şey demeyeceğim ama adam bildiğimiz her hafta izlediğimiz bir adam .. nasıl topçu olmuş bu vitaminsiz dedirten bi tip

  • TekGecelikÜye T kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi gignac ı geçtim her hangi bir adam getirsen o bile 1.5 mil üstü ister çünkü bizim takımda maaşı yüksek çok garip adamlar var
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    bu adama güvenirim
  • Galatasaray Yönetimi, Ayew ve Gignac'ı transfer etmek için resmi olarak görüşmelere başladı.
    ( DHA )

    hadi inşallah :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bonafide

    Haldun Üstünel i neden bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum adamın aldığı isimlere baksana hepsi neredeyse boşta sayılabilecek adamlar ve parası neyse verdi aldı yani o gün kimse olsa alabilirdi onları + o zaman da adam akıllı transfer politikamız yoktu. Benim gördüğüm sadece Ünal Aysal + Fatih Terim in ilk iki senesi güzel bir transfer politikası ile yapılıyordu bu işler.

    kardeşim şuan boşta olan kaliteli yabancılara parayı basıp alabilen yöneticin var mı ? Var da ben mi bilmiyorum ? Dani Alves , Maxi Pereira imzaladı , Glen Johnson Beşiktaşa gidiyor. Sağ bekte Sabriyle mi çıkacağız maç Avrupa maçlarına ?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.