Şimdi Ara

Gala Gölü Patikası hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayfalar arasında öyle gezinirken, İstanbul>Kırsal alanlar>Belgrad Ormanı'n da bir patika buldum. Bu patika hakkında bilgi verebilecek olan bir arkadaşımız varmı acaba .. ? Bir kaç forumda patikaya giripde bir kaç haftadır çıkamamış arkadaşlar var bende aynı durumda kalmamak için soruyorum.

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: NetworqeR

Sayfalar arasında öyle gezinirken, İstanbul>Kırsal alanlar>Belgrad Ormanı'n da bir patika buldum. Bu patika hakkında bilgi verebilecek olan bir arkadaşımız varmı acaba .. ? Bir kaç forumda patikaya giripde bir kaç haftadır çıkamamış arkadaşlar var bende aynı durumda kalmamak için soruyorum.

Teşekkür ederim

Bitki toplama yada balık avı için giriliyor buraya. Ama yeteneğin yoksa yapamazsın tabi. Çıkması da kolay eşyalar kısmından patika'yı kullan diyorsun durum keşifte yazıyor bir süre sonra şehire varıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Sayfalar arasında öyle gezinirken, İstanbul>Kırsal alanlar>Belgrad Ormanı'n da bir patika buldum. Bu patika hakkında bilgi verebilecek olan bir arkadaşımız varmı acaba .. ? Bir kaç forumda patikaya giripde bir kaç haftadır çıkamamış arkadaşlar var bende aynı durumda kalmamak için soruyorum.

Teşekkür ederim

Bitki toplama yada balık avı için giriliyor buraya. Ama yeteneğin yoksa yapamazsın tabi. Çıkması da kolay eşyalar kısmından patika'yı kullan diyorsun durum keşifte yazıyor bir süre sonra şehire varıyor

Alıntıları Göster
    quote:

Teşekkür ederim, giriş çıkış yaptım da kafa dinleme mesiire yeri gibi bişeymiş yauu forumlarda tam bilgi olmayınca yeni buldum herhalde diye sevinip heycanlanmaya başlamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetworqeR -- 15 Şubat 2012; 9:48:30 >

• Şimdi bunun için tekrar bir konu açmak istemedim açsamdam yeri olmazdı zaten küçücük bir sorum var :D BU Rk gibi terimler de ne anlama geliyor yauu :)
  • quote:

Şimdi bunun için tekrar bir konu açmak istemedim açsamdam yeri olmazdı zaten küçücük bir sorum var :D BU Rk gibi terimler de ne anlama geliyor yauu :)

Rk(reenkarne) önceden bir karakterinin olması ve onu öldürüp aynı hesapla başka bir hesap açması. Yani daya önceden de oynuyordum çaylak değilim demek gibi bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Şimdi bunun için tekrar bir konu açmak istemedim açsamdam yeri olmazdı zaten küçücük bir sorum var :D BU Rk gibi terimler de ne anlama geliyor yauu :)

Rk(reenkarne) önceden bir karakterinin olması ve onu öldürüp aynı hesapla başka bir hesap açması. Yani daya önceden de oynuyordum çaylak değilim demek gibi bişey.

Anladım teşekkür ederim. 3 4 günlük adamlar gruba alırmısın RKyım ben dediklerinde ne demek istediklerini de anladım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.