Şimdi Ara

GAKKOŞ ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim burda minibüs şöförü vardı, bizim 5 sene önce servis şöförlüğümzü yapmıştı. dün minibüsüne bindim, bi kadın nesin sen mişti yani tanıdık muhabbet ediyorlar, kürtmüsün, gümüşhanelimisin, çerkezmisin falan filan saydı, bu bizim eski servis şöförü Gakkoşum dedi. Neresi oluyor bu Gakkoş. Bana çok komik geldi Bikaç minibüsün arkasındada GAKKOŞ yazdığını görmüştüm. Gakkoş

• erzurum dadaş

elazığ gakkoş diye biliyorum
  • Elazığ

Sivas da Yiğido

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelcik -- 25 Ağustos 2007; 16:17:04 >
  • Gülünecek bir şey yok Gakkoş Elazığlılar için kullanılan bir tabirdir tıpkı Erzurumlulara "Dadaş" dendiği gibi.

Wikipedia'dan bakarsan bir Türk boyu olduğunu görürsün.

Günümüzde Anadolu ve Rumeli'de yaşayan Türkler: Avşar, Yörük, Manav, Türkmen, Tahtacı, Tatar, Nogay, Pomak, Kırgız, Karapapak, Terekeme, Gacal, Azeri, Özbek, Harzem, Çepni, Oğuz, Kırımçak, Karaçay, Balkar, Kazak, Kumuk, Karakalpak, Uygur, Ahıska, Muhacır, Gagavuz, Salurlu, Yerli, Pallık, Dadaş, Gakkoş, Efe, Abdal, Aydınlı, Aşiret, Sıraç, Nalcı, Çaylak, Teber, Beydili, Barak, Şirvan, Karabağlı, Şaman, Torbeş, Oratakçı, Amuca, Bedrettinli, Karamanlı, Patriot, Kırım Tatarı, Yakut, Hazar, Karakeçili, Sarıkeçili, Karakoyunlu, Akkoyunlu, Torlak, Kasap, Kıvırcık, Peçenek, Kıpçak, Göçmen, Çıtak, Eybek, Zeybek, Sancaklı, Dobrucalı, Afgan Türkü gibi Türki boy ve grupların mensubudurlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Gülünecek bir şey yok Gakkoş Elazığlılar için kullanılan bir tabirdir tıpkı Erzurumlulara "Dadaş" dendiği gibi.

Wikipedia'dan bakarsan bir Türk boyu olduğunu görürsün.

Günümüzde Anadolu ve Rumeli'de yaşayan Türkler: Avşar, Yörük, Manav, Türkmen, Tahtacı, Tatar, Nogay, Pomak, Kırgız, Karapapak, Terekeme, Gacal, Azeri, Özbek, Harzem, Çepni, Oğuz, Kırımçak, Karaçay, Balkar, Kazak, Kumuk, Karakalpak, Uygur, Ahıska, Muhacır, Gagavuz, Salurlu, Yerli, Pallık, Dadaş, Gakkoş, Efe, Abdal, Aydınlı, Aşiret, Sıraç, Nalcı, Çaylak, Teber, Beydili, Barak, Şirvan, Karabağlı, Şaman, Torbeş, Oratakçı, Amuca, Bedrettinli, Karamanlı, Patriot, Kırım Tatarı, Yakut, Hazar, Karakeçili, Sarıkeçili, Karakoyunlu, Akkoyunlu, Torlak, Kasap, Kıvırcık, Peçenek, Kıpçak, Göçmen, Çıtak, Eybek, Zeybek, Sancaklı, Dobrucalı, Afgan Türkü gibi Türki boy ve grupların mensubudurlar.

Bilgi için teşekkürler. Maşşallah maşşallah ne çok cinsimiz varmış. Eskişehir hangisi?

• kardeş anlamındadır.
  • Eskişehir'de Tatar çoktur. Eskişehir'de yaşadığımı söyleyince Tatar mısın? diye soranlar oluyor ama ben Gakkoş'um.
    Düzenleme: Bir Gakkoş da yukarıdaki arkadaş.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dümbük Ne Demek ?
    15 yıl önce açıldı
    naber ne demek
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunlar arasında ben Muhacır göremedim. Bizde eskişehirliyiz ama Muhacırız, Eskişehirliyim diyince banada direk Muhacır mısın diyorlar. İzmittede Gürcü çok var.
  • Ben Abazanım
  • quote:

Eskişehir'de Tatar çoktur. Eskişehir'de yaşadığımı söyleyince Tatar mısın? diye soranlar oluyor ama ben Gakkoş'um.
    Düzenleme: Bir Gakkoş da yukarıdaki arkadaş.

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ben Abazayım

doğrusu bu değil mi
  • quote:

Ben Abazanım

buyur?
  • quote:

Ben Abazanım

senin hayatın yalan zaten

gakkoş:
  • Tuvnera abi kardeşe ihtiyacın var mı varsa gliyim beraber takılak
  • ben valfuşişçişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: meta5

ben valfuşişçişim

One
    Yoksa dıdırıydıdydıy
    Almanyanın bağrından kopup gelen o küçük elleriyle annesine sımsıkı tutunup yolları geçen ve Türkiye'de yaşayan bir kişi misinOLmadı ama olsun

• ne gülisin gardaş bi poroplem mi var gakkoş benim bi sorun varsa söle.

türkçeleştireyim bnde elazığlıyım elazığlılara bir hitap şeklidir."kalk koş" dan geldiği söylenir ama doğrusu gardaştan geldiğidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Justkoray

quote:

Ben Abazanım

senin hayatın yalan zaten

gakkoş:

ne gülüyosunuz ya gakkoş gayet ciddi bi şey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.