Arkadaşlar bulk dönemindeyim.Genel olarak almam gereken kalorinin 300-400 üstüne kaliteli gıdalar ile çıkıyorum.Ama bazen yemek hazırlayacağım diye işlerimin aksadığı oluyor yemek yapmaya çok vakit harcıyorum.Sıkıştığım zamanlarda gainer içmeyi planlıyorum.Tabiki iyi bir beslenme ve antrenman programıyla destekleyeceğim.Sizce olaya mantıklı mı bakıyorum ? Gıdalar yerine gainere yönelmek bana çok şey kaybettirir mi veya katar mı ? Bu arada hardline progainer hakkında düşünceleriniz de neler internette şeker oranını bulamadım ?
Merhaba ben baya araştırdım eğer öğün yerine yiyeceksen weider almanı tavsiye ederim imkanın varsa olmadı optimum serious mass çünkü içeriği en iyi bunlar. Ben şahsen hardline aldım gene işe yarıyor ama ne kadar sağlıklı bilemiycem bir daha ihtiyacım olursa optimumu tercih edicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ben kullandım baya bi gainer hacim kazandırıyor yağda olarak aldırıyor bu kesin.ama kaliteli ürün kullanırsan pek yağ alacağını sanmıyorum optimum serius mass ucuza bulursam ben alacağım takipteyim veya muscletch alacağım daha önce dymatize kullandım.
Aslında yağ olarak alıp almamak bizim elimizde değil mi ? Yani günlük aldığımız kaloriyle alakalı. Diyelim ben yemekle alacağım kaloriyi gainerle alsam yani günlük ihtiyacımdan 300-500 fazla alsam doğru bir antrenman programıyla yine de yağlanır mıyım ? Belirteyim ben yediğim herşeyi tartıyorum ve hesaplayıp yiyorum makrolarıyla vb. Gainer alma amacım öğrenci olmam ve bazen yemek hazırlamaya zamanımı çok vermem sınav dönemi sıkıntı oluyor özellikle. Hesaplarken yine gainerden aldığım kaloriyi de hesaba katıcam ve 300-500 kalori alsam da mı yağlanırım ?
bodyfit11B
kullanıcısına yanıt
Fazla kullanmayacağın için çok bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum dediğin kalori zaten gainerin 100 gram +süt ile içtinmi 600 seviyelerini göeüyorsun ben gainer kullanarak12 kg felan aldım yağlanmam normal yağlanmadan da o kadar hacim kazanamazdım . nerden baksan 17 18 kg gainer kullanmışımdır :)