Şimdi Ara

Gabigol facebook sayfasından açıklama yaptı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    I’ve been reading the latest news about my supposed transfer for the past couple of days, but today I decided to step up and give you my final call.
    This weekend my manager came along to meet me alongside my family, and he presented us an offer from Fenerbahçe (Turkey).
    Professionally, I feel quite valued to hear the interest from such a strong club as Fenerbahçe, where great players like Alex, Roberto Carlos, Deivid, and head coach Zico performed in high level. I would like to thank all Turkish fans as well who have sent me positive messages through social media!
    However, at the age of 19, today I feel that I haven’t accomplished my mission yet while representing Santos FC. I’ve been learning a lot here, that’s why I would like to stay and reward the intensive support from our fans!
    My answer to Santos FC is the very same that I told my manager. I want to continue playing here in order to win trophies, write history and hopefully reach out to the Brazilian National Team.
    Thank you,
    Gabriel B.

https://www.facebook.com/gabigol/photos/a.197834133656382.34637.153217584784704/718269974946126/?type=1&theater
    ----------------
    arkadaşlar bir zahmet özetleyerek çeviriverin.

• ALEX, ROBERTO CARLOS, DEIVID, ZICO

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Profesyonel olarak, kendimi oldukça değerli duymak faiz böyle güçlü bir klüp fenerbahã, nereye büyük oyuncu alex gibi, roberto carlos, deivid, ve koç zico ' de yüksek seviye. Sana teşekkür etmek istiyorum, tüm türk fanlar olarak beni kim olumlu mesajlar sosyal medya aracılığıyla!
    Ancak, 19 yaşında, bugün hissettiğim o başaramadım henüz görevim fc santos ' u temsil ederken. Ben burada çok şey öğrendim, o yüzden ben kalmak ve ödül yoğun destek bizim vantilatörlar!
    Cevabım santos fc, aynı benim menajerim söyledi. Devam etmek istiyorum burada oynarken kazanmak için tarih yazmak, ve umarım için brezilya milli takımı.
    Teşekkür ederim,
    Gabriel B.

• FENERBAHCE vantilatorlerini bir gor sen. Santos neymis

türkiyeye gelmesi saçma olurdu. türkiyede genç yabancılar pek iş yapamıyor büyük takımlarda. bruma,waris,ribery (iş yaptı ama kaçtı sonra), halilovic vs.
  • Google çeviriden çevirince ne demek istediği gayet anlaşılıyor.Carlos,Alex,Deivid gibi futbolcuların forma giydiği,Fenerbahçe gibi büyük bir takımın kendisiyle ilgilenmesinden hoşnut olduğunu söylüyor.Kendisine olumlu yorumlar atan Türk hayranlarına da teşekkür etmiş.Kendisi santosta kalmak istediğini,santosla başarılar,kupalar kazanıp,santos taraftarını mutlu etmek istediğini söylüyor.

Kısaca Fenerbahçenin teklifini beğenmedik,bizim bu oyuncu için farklı planlarımız var diyorlar.
    Daha Fazla Göster
  • Kisaca teklif icin gururlandim ama Santos'ta gelistigimi dusunuyorum ve burda kalip hem klubume kupalar kazandirmak hem de brezilya milli takiminda oynamak istiyorum diyo. Kisaca gelmeyecek

OFGKTA
  • Fenerbahçeli taraftarların sosyal medyadan gönderdiği nazik mesajlara teşekkür ederek Fener'in teklifini kibarca geri çevirdiğini açıklamış.
  • Biz alcaktık kiralıcaktık full stoch gibi adam zeki en iyisini yaptı.Yurtdışından oyuncu alcağımıza,altyapıdan çok iyi oyuncular çıkarırsak kulup borca girmez borcu siler.Eğer derse ben porto gibi olmaya çalışıyorum İnşalllah öyle olur devam etsin kulup
    sonunda kararımı verdim. menajerim geldi ailemle benle fenerbahçeden gelen teklifi konuştu. fenerbahçe büyük bir takım. işte zico alex filan oynadı v.s. sosyal medyadan bana ulaşan mesajlarınız için tşk ederim ( fenerlileri kastediyor )
    ama santosda kalmaya karar verdim. burada işte öğreneceğim yapacağım kazanacağım turnuvalar. santosa milli takıma faydalı olacam bla bla.

2 gün önceki yorumda söyledim. bu adam santosta iyice pişmeden iyi fiyata gitmeden satılmazzzzzz

Bu hafta sonu menajerim benim yanı sıra ailem ile görüşmek için geldi ve bize Fenerbahçe'den bir teklif sundu. Profesyonel olarak Fenerbahçe gibi Alex, Roberto Carlos ve Teknik Direktör Zico'nun yüksek seviyelerde performans gösterdiği, güçlü bir kulüpten ilgi görmek beni onurlandırdı. Bana sosyal medya aracılığıyla pozitif mesajlar gönderen Tüm Türk taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Fakat 19 yaşındayım, ve Santos'taki misyonumu tamamladığımı düşünmüyorum. Burada bir çok şey öğrendim bu yüzden burada kalmak ve taraftarlarımızın yoğun desteğini ödüllendirmek istiyorum. Santos kulübüne verdiğim cevap, menajerime verdiğimle hemen hemen aynıydı. Kupalar kazanmak, tarih yazmak ve -umarım- Brezilya milli takımına ulaşmak için burada oynamaya devam etmek istiyorum.
    Teşekkürler,
    Gabriel Barbosa

• Seneye veya bir sonraki sezon ülkenin bütün takımlarının transfer bütçelerini toplasan bu adama verilecek bonservise yetişmeyecek bir paraya Avrupa'nın çok büyük takımlarından birine gidecek.
    Bugün bu transferi yapmak Neymar'ı transferinden bir sezon önce almak gibi bir durumdu ve bu sezon beni en çok heyecanlandıran dedikoduda buydu.
    Umarım sakatlık geçirmeden kendisi hakkında umulan potansiyeline ulaşır,yolu açık olsun.

FRIENDS Arrow / Blue Mountain State / Breaking Bad / Chuck / Da Vinci's Demons / Game of Thrones / Gossip Girl / House M.D. / How I Met Your Mother / Lost / Misfits / Prison Break / Shameless / Sherlock / Siberia / Skins / Spartacus / Supernatural / The Big Bang Theory / The Walking Dead / Black Sails / Vikings / House of Cards / American Horror Story / Dexter / The 100 / The Oz
  • quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

Sevgili,
    Okuyordum hakkında son haberler sözde transferi için son birkaç gün, ama bugün karar verdim, ve sana benim son çağrı.
    Bu hafta sonu menajerimin geldi benimle tanışmak odabarda ailem, ve bize sunulan bir teklif Fenerbahçe (türkiye).
    Profesyonel olarak, kendimi oldukça değerli duymak faiz böyle güçlü bir klüp fenerbahã, nereye büyük oyuncu alex gibi, roberto carlos, deivid, ve koç zico ' de yüksek seviye. Sana teşekkür etmek istiyorum, tüm türk fanlar olarak beni kim olumlu mesajlar sosyal medya aracılığıyla!
    Ancak, 19 yaşında, bugün hissettiğim o başaramadım henüz görevim fc santos ' u temsil ederken. Ben burada çok şey öğrendim, o yüzden ben kalmak ve ödül yoğun destek bizim vantilatörlar!
    Cevabım santos fc, aynı benim menajerim söyledi. Devam etmek istiyorum burada oynarken kazanmak için tarih yazmak, ve umarım için brezilya milli takımı.
    Teşekkür ederim,
    Gabriel B.

Gabigol facebook sayfasından açıklama yaptı.

• mayıslar sizin olsun Nisanda şampiyonuz.

"İnsanların dünyada nefesleri sayılıdır ve ölümsüzlük kapısı kapalıdır." -Fatih Sultan Mehmet
  • Desmond kullanıcısına yanıt
    tekrar açıklama yaptı sandım tarihe bakmadan, 2.darbeyi yedim sayende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.