Şimdi Ara

GA-P35C-DS3R hakkında yardım(ramler ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar asagidaki boardi kullaniyorum 2 gigabyte ocz ramlerim var özellikleri alttaki resimde everestten alinti
     GA-P35C-DS3R hakkında yardım(ramler ile)

simdi benim boardda bu;
    http://www.giga-byte.com/products/product-page.aspx?pid=2749#ov

ben 2 gigabyte ram(ocz) daha alacam 1333 lik ocz herhangi bir sorun yasarmiyim bilgili arkadaslardan yardim bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 7 Haziran 2010; 12:26:17 >

• Sisteminizde Ddr2 800 Mhz bellek var. Ddr2 standardı en yüksek 1066 Mhz' dir. Alacağınız bellekleri mevcut belleklerle beraber kullanmayı düşünüyorsanız, bellek zamanlamalarının yazdığı satırdaki özellikte olması lazım. Ve yine aynı anda kullanmak, 1066' yı 800' e düşürür.
    Düzeltme: 1333 Mhz dediğinize göre Ddr3 düşünüyorsunuz. Ddr2 ile aynı anda kullanamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 7 Haziran 2010; 12:32:32 >
  • yani simdi ben 1333 alsamda 800 gibi mi kullanacak? yada hic mi verim alamiyacam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 7 Haziran 2010; 12:32:23 >
  • Düzeltme yaptım.
  • cevabınız için tessekurler yani diger ramide degistirmem gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 7 Haziran 2010; 12:34:27 >
  • Rica ederim. Ddr3' e geçmeyi düşünüyorsanız da mevcut sisteminize çok fazla artısı olmaz. Üç kanal olarak kullanmadıktan sonra genel anlamda faydası yok zaten. Toplamda 4 Gb bellek hemen hemen her şeye yeterli. Elinizdeki 1 Gb' yi bi şekilde değerlendirebiliyorsanız linkteki kiti öneririm.
  • 2 gigabyte ram oldugundan dolayi galiba 2 gigabyte alacam resimdede yukariya bakarsaniz 2 tane dimm1 ve dimm 3:D toplam 2 gigabyte..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ddr2 slotları dolu. Ddr3 ile aynı anda kullanılamıyor. O yüzden (yükseltmeyi düşündüğünüz) toplam bellek mikterının 4 Gb olması için eskileri sökmek zorundasınız. Yeni alacağınızın da Ddr3 olması elle tutulur bi' performans artışı sağlamaz, fazla masraf olur. 800 Mhz' lik (CL5) kaliteli bir Ddr2 kit yeterlidir.
  • everestte ram yuvalari RAM Yuvaları 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM su sekilde galiba 4 slot var ddr2 için..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 7 Haziran 2010; 13:25:18 >
  • Eyvah. Haklısınız. Ekleme yapılabilir. Gecikme süreleri aynı olan Ddr2 ile.
  • tessekurler o zaman 2 gigabyte 800 lik alayim isimi gorecektir herhalde...
  • Evet tabi. Hatta aynı kitten bulabilirseniz daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.