Şimdi Ara

GA EP45C DS3R !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GIGABYTE GA EP45C DS3R ANKARTI ALDIM UZAY SISTEM KURDUM DENEMEK İÇİN Bİ 4,5 GHZ E8400 İŞLEMCİMİ AYARLARDIM VOLTAJLARI BİOSTAN OUTO SEÇENEYİNE BIRAKTIM 4,5 GHZ DE AÇTI SORUN SUZ CA TEKRAR DAN 4 GHZ AYARIAN GETİRDİM VE GUNLUK KULLANMAYA BAŞLARDI MERTESİ GUN İŞLEMCİ DEFULT AYARA GERİ DÖNMÜŞ VE 1 MHZ BİLE OVERCLOK OLMUYORDU BORD BİOS UPTADE ETTİM RAMLERİ DEGİŞTİRİDM POWER I DEGİŞİTRDİM CPU YU DEGİŞİTRDİM YİNE 1 MHZ BİLE O.C OLMUYOR BORD ŞİMDİ SORUNU NASIL ÇÖZERİM BİLEN ARKADAŞLAR YARDIM

2- ANAKARTI ALALI 2 GUN OLUYOR ANAKRTI GERİ NASIL VBEREBİLİRİM O.C OLMUYOR GERİ ALIN MI DEMELİYİM GA EP45DS3R MODELİNİ ALMAK İSTİYORUM COMBO OLANI NI İSTEMİYORUM

sistem özellikleri

e8400 c0

ga ep45c ds3r

2x2 viesta 800 mhz

tagan 700w

sapphire 4870 x2

160 gb sata hd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HİPER -- 12 Ekim 2008; 23:17:22 >

• yaptığın ufak bir ayarlarında bir yanlışlık olmasın istersen biosu bi default getir bakalım
  • bios u sıfırladım işlemciyi degişitrdim arkadaşımın e8400 ü taktım yine aynı ramleri degişitrdim corsaır xms2 800 taktım power i fsp 600w taktım aynı
  • çift bios yüzündendir belki, kartın bende p35 olanı var, overclock da başarsızı olursa ilk ayarlara dönüyordu ama daha sonra tekrar overclock yapılabiliyor.
  • 4.5ghz ye getiripde voltaj vermemek nasıl bir mantıkdır yarabbi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murdoc 361

4.5ghz ye getiripde voltaj vermemek nasıl bir mantıkdır yarabbi.

voltaj vermis fakat otomatikde

evet cift bios ile alakali olabilir arkadaslarin dedigi gibi
    en guzeli herseyi manuel ayarlamak oto yerine
  • Kanka bi ara uğrayım sanada bakalım ne derdi varmış boardın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de oldu aynı sorun pilini çıkartıp 30 sn bekle geri tqak düzeliyor. ayrıca auto da voltage verirsen anakart gereğinden çok daha fazla voltage veriyor haberin olsun. bu da gereksiz olarak cpu nun ısınmasına yol açar 4.0 ghz de kullancaksan 1.3750 v vermen yeterli.
  • millet bordu degiştirdim taş gibi şimdilerde yine 4,5 mıs mıs ama stabil deyil 4,2 de stabil
  • Aynı sorun benim ep35c-ds3r 'dede olmushtu. Sonu board'ub açılmamasına kadar gitti. BIOS'ta bir sorun var ama nedir çözemedim. Servise gidip bios yazıldı bilgisi ile geldi. Bu arada dost bende bu board dan almayı düşünüyorum. Fsb kaç yaptın merak ettim. Bi screenshot koyarsan memnun olurum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Suvari96

Aynı sorun benim ep35c-ds3r 'dede olmushtu. Sonu board'ub açılmamasına kadar gitti. BIOS'ta bir sorun var ama nedir çözemedim. Servise gidip bios yazıldı bilgisi ile geldi. Bu arada dost bende bu board dan almayı düşünüyorum. Fsb kaç yaptın merak ettim. Bi screenshot koyarsan memnun olurum...

hocam pazartesi gunu koymaya çalsıcagım şimdi sitem elimin altında deyil elimin altında imzadaki sitem var ama e8400 8 çarpana alıp 468 fsb yaptım stok fanla bukadar :) daha da gider eminim sadece fsb yi denedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.