Şimdi Ara

G92 8800GTS AMP Mİ YOKSA 9800GTX Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İKİ SEÇENEĞİM VAR.BİRİSİ ZOTAC 8800GTS AMP 512MB OLANI DİĞERİDE ZOTAC 9800GTX OLANI.SİZCE HANGİSİ ALMM DAHA MANTIKLI.KULLANANLAR NYADA BU KARTLAR HAKKINDA DETAYLI BİLGİSİ OLANLAR Bİ YARDIM EDİVERİN BAKEM

VE FİYAT FARKI 40$ SİZCE 40$ DAHA VERIP GTX ALMAYA DEĞER Mİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz_vga -- 12 Nisan 2008; 13:39:01 >

• 1 gb 8800gt öneririm. Ya da fiyatı ucuzlamışken hd 3870 alınabilir. Olmazsa 8800gt alın. Çünkü 512 mb ram nedeniyle 1280 çözünürlük üstüne çıkamayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 12 Nisan 2008; 13:52:32 >
  • 512MB DIYINCE CIKAMZSINIZ DIYORSUNUZ AMA PALİT 1GB 8800GT 512MB PALİT 8800GT DEN DAHA DUSUK SEVIYE OLARAK HELEKI YUKSEK COZUNURLUKTE.1GB DEMEK YUKSEK COZUNURLUK DEMEK DEGILDIR.HELEKI BEN 30' MONİTÖR KULLANIYORUM 2560 ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ VAR.1GB ÇOK KASILICAKTIR EMİN OL
  • 30 " LCD için 1gb 8800gt sli öneririm. Forumda neden 1 gb gerektiğinin bir sürü örneği var.
  • dostum soyledıgın ekran kartlarının ıkısınıde onermem 8800gt yada hd3870 al derım suan ıcın saydıgın kartlar verdıgın paranın hakkını vermıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukiyanen -- 12 Nisan 2008; 14:13:27 >
  • 30ınc monıtorun varmıs cok guzel ama suan mısal crysıs oynayacaksın oyunu 2560 cozunurlukte stabil oynatacak kart yok 9800gx2 quadSLI olabılır belki anakartın SLI cıpsetı varsa 2x8800gt al derım performansı cok guzel ısını gorur tabı bunlar arkadasın dedıgı gıbı 1gb olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukiyanen -- 12 Nisan 2008; 14:17:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

30 " LCD için 1gb 8800gt sli öneririm. Forumda neden 1 gb gerektiğinin bir sürü örneği var.

1 GB sli ile 2gb toplam video belleği olmuyor toplamda 1GB video bellek gibi çalışıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    PALİT mi ZOTAC mı ?
    16 yıl önce açıldı
    Sparkle 8800gt bu sisteme olur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hd 3870 x2 al keyfine bak kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: EcZaNeT

quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

30 " LCD için 1gb 8800gt sli öneririm. Forumda neden 1 gb gerektiğinin bir sürü örneği var.

1 GB sli ile 2gb toplam video belleği olmuyor toplamda 1GB video bellek gibi çalışıyor..

Evet biliyorum. Ancak şu anda başka çözüm yok. Sli ve crossfire ile kart belleği 2 ile çarpılmıyor. İsterse triple sli yapsın, kullandığı kartların biri 512 mb ise, toplam grafik bellek de o kadar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 12 Nisan 2008; 14:28:12 >
  • kardes o cozunurlukte seni kesecek tek kart HD3870X2 olur hem fiyat bakimindan hemde performans bakimindan GX2 de su anda cok pahali heralde onun icin en guzeli HD3870X2
  • arakadaş 30' monitörüm var diyosun da biz<ona televizyon diyoruz ama o monitörü crysis de beslicek bi ekran kartı yok 3870x2 hatta 3870quad kur paran varsa en ideal bu şekilde işin görülür
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoMinicSS

arakadaş 30' monitörüm var diyosun da biz<ona televizyon diyoruz ama o monitörü crysis de beslicek bi ekran kartı yok 3870x2 hatta 3870quad kur paran varsa en ideal bu şekilde işin görülür

bedne öle dıyorum tv gıbı ma monitör abi

beyler normalde şu an 3870x2 cf kullanıyorum.çözünürlük süper 3d grafık çalışmasına birebir geliyor.ben tek denemede bu ıkı krttan bırısını denemek ıstıyorum.ama ıkısınıde kullanmadıgım ıcın srum sz.elimden şu gune kadar geçmeyene kart kalmadı.ama bu ıkı kart sorun işt.fiyta gelınce ucuz aldıgımız için fiyat sorun degıl.ama ben noral gts yerıne gts amp dedim zaten.8800gts amp nin diğer amp den bi farkı vardır herhalde mantık olarak.9800gtx ı yabancı forumlarda çok kullanan gördüm ve çok ii çalışıyor diye yazmışlar heleki büyük monitörlerde.amacım zaten çözünürlük detayı ölçmek.masaustunde ikin 30£te kare atlaması olmuyorsa yeterli benim için ama yapacağından eminim.ama deneme yapıcam bunu istiyorum.

onun için 9800gtx kullanan ve 8800gts amp kullananlar için oyun detaylarında ne alıyorsunuz.oan gore mantık yuutucez.yda olmadı ıkısınıde alıp deneme yapcam.

• para filan problem değilse,her türlü 2 sini birden bile alacak kadar paran varsa niye başlık açıyorsununutma ki dünyada her 5 saniyede 1 kişi açlıktan ölüyor.bırakın bu savurganlığı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiLVeR_FoX

para filan problem değilse,her türlü 2 sini birden bile alacak kadar paran varsa niye başlık açıyorsununutma ki dünyada her 5 saniyede 1 kişi açlıktan ölüyor.bırakın bu savurganlığı

iln açıp açmamam bana kalmış sana değil.para sorun değil dediksede niye boşa para harcayım ki.burda bu ürünleri kullanan varsa sorarım öğrenirim ona göre işime bakarım.yoksa ikisinide alırım.öle kafama ne eserse onu yaparım.dünyadaki insanların aç olup olmamayışından banane.nasıl herkes çaresine bakmak zorundaysa bende onu yaparım.herkesin ülkesi kenine.ülke nasılsa o ülkede yaşaynalar öledir bunu unutma.para benim yapaklar benim.ben burda konu açıyorsam o konuda bilgin varsa yardımcı olursun.başka gereksiz yazı yazmazsın.anlamışsındır umarım

• ya kusura bakma ama yani tutamadım kendimi.bu savurganlık değilde nedir?ayrıca fikrimi yukarıda söyledim.sana patladığım için kusura bakma
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiLVeR_FoX

ya kusura bakma ama yani tutamadım kendimi.bu savurganlık değilde nedir?ayrıca fikrimi yukarıda söyledim.sana patladığım için kusura bakma

sorun değil noproblem.

benim işim bu 3dgarfik çizimi.tabıkıde ıı sıstem kumam gerekıyor
  • Hangi çözünürlüğü kullanıyordunuz, oyunlar için?
  • neyde hangi çözünürlüğü kullanıyordum derken.ben şu ana kadar yenı gelem monitörden önce 1680x1050 oldu hep.daha düşük seviye olmadı.
  • Yahu anlayın işte: yeni kartınızla hangi çözünürlüğü kullanacaksınız, en az?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengiz_1983

neyde hangi çözünürlüğü kullanıyordum derken.ben şu ana kadar yenı gelem monitörden önce 1680x1050 oldu hep.daha düşük seviye olmadı.

8800GTS amp ile 9800GTX aynı kartlardır. 9800GTX daha iyi oc olabilir ve üçlü SLI desteği var. Başka farkları yok. Hangisi kesene ve planına uygunsa onu al.

9800 gtx in forumda video incelemesi de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 12 Nisan 2008; 18:28:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.