Şimdi Ara

G73SW-XT1 mi? G73SW-BST8 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• kardeş bence best-buy daki G73SW-BST8 modeli daha iyi çünkü diğer modelden 500gb daha fazla harddisk kapasitesi.. 1tb a 500gb 2modelin kapasitesi.. diğer bütün özellikleri aynı gözden kaçırdığım bişey yoksa.. sadece video ram 1.5-1.. video ram o kadar önemli değil.. oyunlar en fazla 512 istiyo full ayarlar için.. önemli olan ekran kartı modeli.. gtx460m 1.sınıf directx11 destekli çok iyi bi ekran kartı bi laptop için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elberp -- 2 Mayıs 2011; 2:19:16 >
  • Arkadaşlar G73SW'nin "BST" ile biten modelleri Best Buy için daha ekonomik olsun diye özel yapılmış custom toplama modellerdir, bildiğiniz gibi Asus laptoplarda LCD ekran Asus tarafından yapılmıyor başka markalara yaptırılıyor işte bu BST modellerinde ekranın kalitesi (contrast oranı, renkler, ışık...vs) çok düşüktür. BST olmayan modellerde ise LCd ekranı Hannstar gibi çok kaliteli ürünlerdir. Bu nedenle kesinlikle XT1 diyorum ben, ha diyorsanız "Ekran kalitesi, görüntü kalitesi falan benim için hiiiç önemli değil" o zaman düşünülebilir.

İkincisi ve daha önemlisi BST ile biten modellerde ekran kartı kırpılmıştır (sanırım "BST" modellerinde ekran kartı 128 bit, diğerleri 192 bit idi) yani hem 0,5 Gb daha az megabyte ı hem de 192 bit değil 128 bit. Bellek değil de işte bu bit konusu performansı direkt olarak etkiler.

Bu durumda hiiiç düşünmeden XT1 modeli tercih edilmeli oyun performansı diyorsanız.

Ha diyorsanız "o kadar para veremem" o zaman G73Sw-XA1 modelini düşünün, ama ne yapın edin Best buy daki BST li modellerden uzak durun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 2 Mayıs 2011; 6:51:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trident02

Arkadaşlar G73SW'nin "BST" ile biten modelleri Best Buy için daha ekonomik olsun diye özel yapılmış custom toplama modellerdir, bildiğiniz gibi Asus laptoplarda LCD ekran Asus tarafından yapılmıyor başka markalara yaptırılıyor işte bu BST modellerinde ekranın kalitesi (contrast oranı, renkler, ışık...vs) çok düşüktür. BST olmayan modellerde ise LCd ekranı Hannstar gibi çok kaliteli ürünlerdir. Bu nedenle kesinlikle XT1 diyorum ben, ha diyorsanız "Ekran kalitesi, görüntü kalitesi falan benim için hiiiç önemli değil" o zaman düşünülebilir.

İkincisi ve daha önemlisi BST ile biten modellerde ekran kartı kırpılmıştır (sanırım "BST" modellerinde ekran kartı 128 bit, diğerleri 192 bit idi) yani hem 0,5 Gb daha az megabyte ı hem de 192 bit değil 128 bit. Bellek değil de işte bu bit konusu performansı direkt olarak etkiler.

Bu durumda hiiiç düşünmeden XT1 modeli tercih edilmeli oyun performansı diyorsanız.

Ha diyorsanız "o kadar para veremem" o zaman G73Sw-XA1 modelini düşünün, ama ne yapın edin Best buy daki BST li modellerden uzak durun derim.

Bu bilgiyi verdiğiniz çok iyi oldu. Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.