Şimdi Ara

G7 VS KLAVYE MOUSE SET?YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler çok kararsız kaldım sadece G7 mi alsam yoksa max 100 ytl ye iyi bir klavye mouse logitech set mi alsam bi yardım edin beyler pazar günü almayı düşünuorum...

• Valla bende bi ara düşündüm G7 yi ama o şarjlı batarya durumu çok kıllandırdı beni birindede görmüştüm pek kullanışlı değil bir sürü aparat ayrıca o pil biterse nerden bulucaz ? en büyük dert o kalem pil olsa düşünmezdim hiç ama durum böyle olunca.
    Bence sen git bi MX3200 al rahat et
  • bende g7 var gayet hoş bi alet.bence iki pil vermeleri çok güzel biri bitince hemen değiştiriyosun bide logitechin sitesinde yedek pil satılıo
  • dostum MX3200 süperde beni aşar şimdilikg7 alacam galiba dayanamıom artık
  • O zaman al ne diyim iyi bir mouse
  • beyler bugun gittim vatana ana baba günü acayip bi kalabalık vardı
    hayırlısı ile aldım g7 yi kdv dahil 75 ytl:)şu an kullanıyorum hoşuma gitti sonuçta logitech çok hassas bi mouse

ilgilenen arkadşlar için teşekkür ederim...
  • Hayırlısı olsun güle güle kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye + Mouse Önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eywallah sağolasın merzah
  • İzlenimlerini yazarsın artık
  • almasaydın biraz bekleseydin keske dostum
  • G5 V2
  • beyler g5 v2 guselde 95 dolar ben kampanyadan aldım 75 ytl ye vatandan

çok hassas ve gusel birde mouse pad buldum gusel oldu hoşuma gitti kartuş olayıda o kadar kötü değil bence
  • sorun cıkartır
  • ileride görecez artık çıkarırmı çıkarmazmı kullanmaya bağlı hor kullanırsan en baba mouse da sorun çıkarır bir kartuş ortalama 4-5 gün arası gidiyor
  • G5,G7 ikisinede sahibim,süper fareler.Plastik Razerlara para vereceğinize bunlardan alın.

Ekleme:unicorns anlaşılan sen çok az kullanıyorsun.Bana 1 kartuş 1 gün gidiyor.4-5 gün gitmesi için günde yarım saat kullanman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökberk -- 17 Kasım 2007; 14:46:26 >
  • G7 oldukça iyi bir mouse.7-8 aydır kullanıyorum tıklama problemi dışında hiçbir sorun çıkarmadı.

Ayrıca batarya değiştirmekte oldukça pratik pillerin ömrününde öyle kolay kolay biteceğinede inanmıyorum.Bence piller ölmeden mouse ölür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.