Bildirim
G570 ve G580
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
beyler biraz acilde kusura bakmayın bilen cevap verebilir mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: dedelii
Merhaba Dh üyeleri . Benim kullanmış olduğum 2 senelik Lenovo G570 kronik bir hata olan sol menteşe alt kasayı kırdı . alt kasa değişim istiyor fakat yine kırılcağından şüphem yok . daha dayanıklı çıkardığı g580 serisi benim alt kasaya olur mu ? olursa onu alıcam bilginiz var mı ? teşekkürler
uymaz hocam 2 kasa arasında çok fark var.. -
quote:
Orijinalden alıntı: cbrmania
quote:
Orijinalden alıntı: dedelii
Merhaba Dh üyeleri . Benim kullanmış olduğum 2 senelik Lenovo G570 kronik bir hata olan sol menteşe alt kasayı kırdı . alt kasa değişim istiyor fakat yine kırılcağından şüphem yok . daha dayanıklı çıkardığı g580 serisi benim alt kasaya olur mu ? olursa onu alıcam bilginiz var mı ? teşekkürler
uymaz hocam 2 kasa arasında çok fark var..
teşekkür ederim kardesim -
G570 notebookunuzun onarımını ne yaptınız acaba? Bende de aynı pc den var ve alt kasası kırıldı pcmin garantiside bitti nereye yaptırmalıyım?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X