Şimdi Ara

G502 vs Rival 700 vs Mamba TE.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu mouselardan hangisini almalıyım? Genelde CS:GO, GTA5, BF1, PUBG, Watch Dogs2, Silkroad falan oynuyorum.

Dipnot: G502'yi mağazadan alacağım fakat Rival 700 ü ve Mamba TE alırsam şahıstan alacağım fakat kullanılmadı şahıs çok güvenilir birisi. Hiç birinin kutusu açılmamış güvenlik bantları dahi üstünde duruyor.

Seçmeme yardım ederseniz sevinirim.

• Fareyi tutuş stilin, makro ihtiyaç durumu , fareni ne kadar ağır/hafiflikte istediğin. 3 mouse unda farklı özellikleri var bunlara karar verip aralarında seçim yapabilirsin.

G502 kullanıyorum,

14 makro, rahat ve terletmeyen palm tutuş şekli ile kullanıyorum ama claw içinde uygun. Ağırlıkları ayarlanabiliyor o hoş. Sonsuz scroll özelliği harika bişey , başta biraz saçma gelsede kullanışlı bir özellik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 502 için güzel fiyat fırsatı aklınız da bulunsun kargo dahil 55 dolar

https://www.amazon.com/gp/product/B019OB663A/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1&ie=UTF8&language=tr_TR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka olarak tercihim Razer olurdu, bana hep en iyi gibi geliyor ne kadar SS kullanıyor olsamda, zamanında yanlış tercih yaptığımı düşünüyorum.

İmkanınız varsa hepsini bi elinize alın bakın yoksa Tercihim razer olurdu.
  • Mambe TE nin sensöründe sorunlar oluyor, bana soracak olursan Deathadder Elite alırdım ama yazdıklarının arasından en alınabilir G502 duruyor.
  • g502 ve rival700 kullandım hala rival700 kullanıyorum. G502 güzel idi fakat çok fazla tuş olmasını sevmiyordum. Daha az tuşlu daha güzel görünen rival 700 ü aldım. Mamba TE de sensör sıkıntısı diyorlardı ama ışıklandırması çok güzel.
  • Bu üçü arasında tuş sayısı nedeniyle G502 derim ama kronik olarak çift tıklama problemi var. 3,5 yılda 4 tane tuşta var problem şu an. Ona göre de değerlendir derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deathadder Elite Derim Hepsinden Üst Sınıfta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutus stılıne gore degısır ben g502 kullanıyorum cok memnunum acıkcası bır sıkıntısı yok makro olarak lol de ılerı gerı tuslarını kullanıyorum 2 tane yanı ısımı fazlası ıle goruyor ve logıtech fırması olarak da memnunum. 2 kez farenın skatezlerını hollandadan ucretsız yolladılar. 1 kere de g410 klavyenın tus takımını ucretsız yolladılar.
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    Çift tıklama derken?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Logitech oyuncu farelerinde kullandığı switch mekanizması piyasadaki en düşük rebound kuuvet değerine sahip olanlardan birisi. Böylece çok hızlı tepki verip FPS türü oyunlarda avantaj sağlıyor. Lakin bu switchler belirli bir kullanımdan sonra tek basışta 2-3 tıklama bile alabiliyor. Çünkü bu düşük kuvvet nedeniyle tuşa bastıktan sonra parmağınızı çekerken tekrar yakalayabiliyor. Bu da günlük kullanımda ciddi bir problem.
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    g502 önermez misin yani ?
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Şu an G502 kullanıyorum ve herhalde yine alacak olsam yine G502 alırdım.
  • rival 700 kullanıyorum süper.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.