Şimdi Ara

G502 Makro Başarısızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir süre Razer Da/Lachesis kullandıktan sonra Logitech'e şans vermek için G502 aldım bugün fakat Logitech Gaming Software'inin makrolarla hiçbir alakası yok. Tuşların gecikmesini bile ayarlıyamıyorum? Hayatımda ilk defa bu kadar yüzeysel bir makro mekanizması gördüm. Bunları daha detaylı şekilde ayarlanabilme şansı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Of Avernus

Uzun bir süre Razer Da/Lachesis kullandıktan sonra Logitech'e şans vermek için G502 aldım bugün fakat Logitech Gaming Software'inin makrolarla hiçbir alakası yok. Tuşların gecikmesini bile ayarlıyamıyorum? Hayatımda ilk defa bu kadar yüzeysel bir makro mekanizması gördüm. Bunları daha detaylı şekilde ayarlanabilme şansı var mı?

bende aynı mouseyi kullanıyorum siz herhalde eski sürümü indirdiniz ben çünkü gecikmeler dahil olaraktan her türlü makroyu ayarlıyabiliyorum
  • Arkadaşlar bu mouse X7 gibi ayarlanabiliyor mu? Yani mesala X7 macrosunda sürekli tuşlara basma ve aralık atama dahil herşey mümkün. G502 de sadece tuşlara görev atanabiliyor diye duymuştum ama bu tarz tam olarak MMO makrosu ayarlanabiliyorsa bende alacağım bundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaniCalifornia

Arkadaşlar bu mouse X7 gibi ayarlanabiliyor mu? Yani mesala X7 macrosunda sürekli tuşlara basma ve aralık atama dahil herşey mümkün. G502 de sadece tuşlara görev atanabiliyor diye duymuştum ama bu tarz tam olarak MMO makrosu ayarlanabiliyorsa bende alacağım bundan.

ben ayarlayabiliyorumaradaki gecikmeleri falanda atayabiliyorsun tuşlara basma falanda var
  • Körlüğümden görememişim gecikmeler ayarlanabiliyormuş fakat çok amele usülü bir arayüz var. Sağ tıklayıp gecikme eklemem gerekiyor ve bütün istediğim ince ayrıntıları böyle aşırı zaman harcayarak yapabiliyorum. Şu makro olayının nirvanası x7'yi özlüyorum  G502 Makro Başarısızlığı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye Makro tuşu atama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.