Şimdi Ara

g500 ile HTC vox 710 arasında kaldım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar g500 mü vox 710 mu ? kararsız kaldım..
    g500 de görüntülü konuşma var vox da pil süresi daha uzun...
    fiyat olarak g 500 daha ağır basıyo
    birde bu HTC firmasının distribitörü hangi firma
    yada garantilik bişey olduğunda nereden yaptıracağız bilgisi olan

vox unda g500 gibi ses sorunu var mı ?
    vox 710 kullanan arkaaşlar + lar - ler
    en çok karşılaştığınız sorunlar nedir yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniyear -- 11 Mayıs 2008; 10:41:35 >

Mesela çok mesaj atan biri iseniz 710 un sürgülü qwerty klavyesi bulunmaz bir nimettir. Görüntülü konuşma daha ülkemize gelmediği için bence buna yatırım yapılmamalı, ülkemizde görüntülü konuşma başladığında bu tür cihazların fiyatları düşecektir.

Diğer yandan g500 deki parmak izi güvenliği(hala aktif olarak kullanan birine rastlamadım) özelliği çok güzel, keşke pin girme(unutuyorum) derdinden kurtarsa bizi.

Telefon dan smartphone a geçiş yapıyorsanız ağırlık ve boyut fonksiyonlarını iyi düşünmeniz gerekmekte, şimdi piyasada 70 gram ağırlığında cep telefonu bulmak mümkün ama bu iki cihazda 100 gramdan daha ağır.

Bu iki cihazı da daha görmedim ama hp6515 kullanan biri olarak boyut durumunu çok iyi düşünmeni tavsiye ederim. Keşke 710 boyutunda ve I-mate 9502 özelliklerinde bir cihaz olsa da bende rahat etsem. Sonyericsson Xperia X1 i bekliyorum ama hala GPS olup olmadığı muallakta.

• g 500 deki parmak izi sanırım pin anlamında değil dosyalara şifre koyma anlamında olduğunu duymuştum. pek msj yazma derdim yok.
    sadece g500 ün sesi az çıkması, pil ömrünün kısa olması gibi kronik problemlerinden korkuyorum.

bu arada 710 daki işlemci 200mhz ama çift çekirdekli. 200 mhz gsm operatörü ile diğer 200mhz sizin emrinizdeki devam ediyor. 416 mhz işlemciye göre nasıl bi işlem hızı görür en çok onu merak ediyorum.

şu an askerdeyim allah nasip ederse 26 mayısda teskere alıyorum.. teskereden sonra almayı düşünüyorum..
    sürekli nete giremediğim için hemen cevap yazamıyorum kusura bakmayın.
  • slm ben g500 kullanıyorum. makina güzel fakat bence yavaş ..fiyaına göre sunduğu özellikler çok cazip fakat dediğim gibi yavaş bir telefon. ve ayrıca benim için problm değil ama bir dezavantajı da fiziksel görünümünün yani boyutlarının biraz büyük olması.. kalın bir yapıya sahip .. ilk defa windows mobile işletim sistemli telefon kullanıyorum. telefondan memnunum ama yavaş olmasından da muzdaripim.. ayrıca ses konusunda da bence yeterli değil. sesi fazla çıkmıyor. özellikle kulaklık sesi . yolda telefonla konuşurken karşıdaki insanın sesini zor duyuyorum. resim çekme konusunda fena sayılmaz 2 MP bir kamera için yeterli fakat kamera çekimi yeterli değil bana göre vasat.. zaten telefonu eğer güzel fotograf ve görüntü çekmek için veya müzik dinlemek için almayı düşünüyorsan bence bu konularda yetersiz bir telefon ayrıca yavaş ... bu telefonu alma nedenim wi-fi sinin olması idi. ayrıca işletim sisteminn olması idi. fiyat performansıda ii olunca :D bende aldım..

• Media Markete git ikisinede bak, emin ol alacağın cihaz s710 olacaktır, birde G500'ün hatalarını sorunlarını araştır, karşı tarafa sesini iletebilen çok az mesela.
    Daha Fazla Göster
  • htc s710 araştırıyorum çok gzl bir cihaz

Football Manager 2013 Kulübü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.