Şimdi Ara

G5 vs Cyber Snipa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şuan lx3 logitech mouse kullanıyorum ve birde klasik siyah microsoft mousum var lx3 tuşları çok sert insanın parmaklarını acıtıyor microsot mouse ele rahat bir tutş sağlamıyor (klavyenin yanında verdikleri mouse) G5 90 tl cyber 101 tl ben artık bilgisyarda MMORPG oynuyorum çok nadir FPS ya da Rts oynuyorum ve oynadığım oyunda mouse çok fazla kullanmıyorum ve ben montaj progamları ve çok az da olsa çizim progamları kullanıyorum sizce G5 ve Stinger mouse almalımıyım ya da ucuz başka rahat bir mouse almalıyım bir de LX8 o nasıl bir mouse kullanan var mı rahat mı ele avuca geliyor mu

geçen gün mavi yüzeyli bilekliği olan bir mouse pad aldım 17 tl güzel bir mouse pad birde bu cyber markasının 60 tl güzel bir mouse pad var sizce onu geri verip onu almam doğru olur mu ya da diğer 50-60 tl mosue pad leri olan markalar var siz ne önerirsiniz yorumlarınızı bekliyorum

• bende bad qck ama size qck heavy yada qck+ almanızı öneririm mouse logitech razer yada intelli 3.0 olabilir tabi mouse hızı az gelebilir ama ergonomi çok çok iyidir bende qck+ xl 740k var iyi uydular tavsiye ederim sanalmarketimde 90 küsür ytlye g5+qck var oda iyi bi seçimdir fiyat olarak
  • Cyber Snipe'ın makro kabiliyeti G5'ten daha iyi (hafızasında daha fazla sayıda makro tutabiliyor). MMO oynuyorum dediğin için bu noktaya dikkat çekiyorum. MMO oyunlarda makro kullanımı kasarken olsun PvP yaparken olsun çok işe yarar. Senin kullanım amacına göre Snipe daha uygun. Yanılmıyorsam üstelik 3200 dpi. G5 2000 dpi.
  • kanka makrp tuş kulanımının fazla olması işime gelirde ancak çoğu kişi bu mouse için bazı oyunlara atama yapamadıklarını söylüyor benim oynadığım oyuna atama yapmam mümkün mü acaba sadece pvp içi 8-7 tuş kullanmam yeterli oluyor
  • Aslında benim tavsiyem sana şu yönde olur. FPS pek oynamadığını göz önüne alırsak, öyle ahım-şahım bir fare almana gerek yok. İdare edecek kadar bir fare alsan yeter de artar bile.

Paranı fare yerine klavyeye yatır bence. Makro özelliği olan bir klavye seç bütçene göre. Ben şahsen Logitech G13 almayı düşünüyorum bu sebeple. İstersen bir göz at sen de. Fiyatı daha uygun alternatifler de vardır muhakkak.

EDIT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 24 Haziran 2009; 12:17:54 >
  • yorumlar için sağ olun ama daha çok kişi katılsa başlığı çok şık attık bi çok kişi de bakmış ama yorum yazana yok
  • Snipa çok daha iyi mouse.G9^'la bile yarışır.
    Ama malzeme kalitesi resimden hemen anlaşılıyor G5 resimlerde daha kaliteli izlenimi veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben A4 X7 kullanıyorum ama param olsaydı kesinlikle Cyber Snipa Stinger alırdım. Bimeks' de açıkda vardı inceleme şansım olmuştu hareketkabiliyeti ele oturuşu falan çok iyi. Birkaç forumda da makro kabiliyetinin çok iyi olduğunu okumuştum. Alanlarda gayet memnun zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.