Bildirim
G4560 ve Rx470
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
freesync monitor alacaksan hic düsünmene gerek yok zaten yapıstır rx470 i. rx 470 ile darbogaz olur ama her türlü 1050ti den yüksek fps alırsın. ama ben aradaki farka ssd almayı tercih ederim , ultra takıntım olmadıgı icin. sonucta her iki ekran kartı ile güncel oyunları min high ayarlarda oynarsın. -
Kesinlikle suan düşündüğünu al. Monitör de mutlaka 75 hz olsun min.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheNewAtilla
Kesinlikle suan düşündüğünu al. Monitör de mutlaka 75 hz olsun min.
Peki aynı sisteme rx570 koysam nasıl olur?
G4560
H110m ProVD
8GB Ram
Rx570
WdBlue 1TB HDD
Viewsonic Vx2257 Monitör
Kafamda şöyle bir sistem oluşmuş durumda şuan. Monitör dahil 2600tl civarına geliyor. Bu bütçeyle daha iyi performans almak adına herhangi bir değişilik yapabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ram artirabilir ssd takilir. Tabi bunlar maliyet.
Bence almışken 24 inch al. 22 az geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ay G4560 + RX 480 kullandım. Merak ettiğin bir şey var ise sorabilirsin. -
Kasa olarak o bütçeyle alabileceğin en iyi bileşenleri almışsın. Monitör boyutu kişiye göre değişir, hangi yakınlıktan bakacağına göre de. Eger memnunsan sıkıntı yok. Ama ben 23.6 inç kullanıyorum, ideali bana göre bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
1 ay G4560 + RX 480 kullandım. Merak ettiğin bir şey var ise sorabilirsin.
Hocam sen anlat ben dinleyeyim
Oyun performansı, darboğaz meselesi falan filan başlıca kafamı kurcalayan sorular.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X