Bildirim
G4560 İçin ekran kartı Önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Biraz darboğaz yapar ama alınabilir .
https://youtu.be/ivXl1QQ3MQw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
gtx1050 üzeri multi işlemci yükü fazla olan oyunlarda gereksiz hele 1060 la darboğazın kralı olur... _____________________________ -
Gayet alınabilir ancak 3 gb olanini alma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
neden peki farkı nedir 6gb ile ? _____________________________ -
Gözle görülmeyecek şekilde ise alırım. yani bariz her oyunda darboğaz yapacaksa hiç gerek yok _____________________________ -
g4560 gtx1050ti güzel bir ikili hatta bu karta bile darboğaz yapabiliyor ama gtx1050 almanı önermem hem %20 daha güçsüz hemde 2gb vram daha az arasında 80tl fln fark var (vatan gtx 1050=550tl ,gtx1050ti=630tl vatanda ikiside zotac mini) _____________________________ -
3gb modelleri kırpılmış bir de ekran kartının 3gb rami yeni oyunlarda yetmeyebilir. Bu yüzden 6 gb öneriliyor . Yukarda attığım video gtx 1060 6GB modeli, fps lere bak karar ver. _____________________________ -
rx470- gtx1060 6gb modellere kadar yolun var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ R5 3600 4.35 ghz // MSİ RTX 3060 Tİ GAMİNG X TRİO // B450 TOMAHAWK MAX // TEAM T FORCE 2 X 8GB CL15-15-15-35-1T-3733 MHZ // CORSAİR 110R // THERMALTAKE TOUGHPOWER GRAND 1050W -
1050 almıcam zaten 1060 dedim _____________________________ -
aralarında 400 tl gibi bi fark var değer diyosun yani _____________________________ -
İleride işlemciyi de güncellerim derseniz GTX 1060 6 GB ya da RX 580 bakabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ravenolou
aralarında 400 tl gibi bi fark var değer diyosun yani
400 tl çok, nerdden alacağını bilmiyorum ama 6gb modellerine en fazla 1200 tl verilir
http://www.sinerji.gen.tr/asus-geforce-gtx1060-turbo-6gb-192bit-pmu72015_____________________________ -
3gb vram darboğaz yaratıyor ve 6gb olandan %10 daha yavaş _____________________________ -
evet 5-6 ay sonra işlemciyi i7 6700K yapmayı planlıyorum _____________________________ -
https://youtu.be/IMcpl_HI358
https://youtu.be/ha2Dbu_EBT0
1070 bile alınır
darboğazın size ne kaybı olacak oluşunca?
oyun oynarken aniden kasıyor işte darboğaz olunca o sıkıntı ben o olsun istemiyorum. mesela fps 100 iken bir anda 25-30 düşüyor ve acayip bi kasma oluyıor _____________________________ -
sen olayi cok yanlis anlamissin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ryzen 5 5600 | 32gb 3200mhz Gskill RGB Ram | Asus Crosshair VI Hero | Gainward 3090ti | Asus Ryujin 120 AIO | TT Toughpower GF1 750W PSU | Phanteks P400S tg -
quote:
Orijinalden alıntı: Ravenolou
oyun oynarken aniden kasıyor işte darboğaz olunca o sıkıntı ben o olsun istemiyorum. mesela fps 100 iken bir anda 25-30 düşüyor ve acayip bi kasma oluyıor
fps drop ile bottleneck yani darboğazı karıştırmayın hocam
videoları izleyin, zerre kasma yok
sadece oyun ama
aynı anda torrent açık hddler arası kopyalama yapamazsınız g4560 ile ama şahane oyun oynatır size monitörünüz 144hz 2K felan değilse
tamam _____________________________
Benzer içerikler
- i5 mi i7 mi
- itopya kupon kodu
- noctua nt-h2
- black edition ne demek
- tray işlemci nedir
- mediatek dimensity 7300
- mediatek dimensity 8400
- qualcomm snapdragon
- am6 ne zaman
- en iyi işlemci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X