Şimdi Ara

G4 MU V10 MU NOTE 5 MI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar önceligi kamera ve ekrana veren biri olarak size sorum note 5 icin aradaki 600 700 tl ye deger mi veya fiyatı dusmesi durumunda v10 beklenmeli mi

Samsung kasa olarak cok iyi donanim olarak da aliminyum kasa gorilla glass 4 hepsi guzel fakat multitasking durumda uygulamaları hep yeniden başlatıyor videolarda bosta sırf 2 gb ram tuketiyor
    Açıkçası o kadar para verip üzmek istemiyorum kendimi yinede size sorum 3 gb ram e karşılık g4 mu note 5 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer telefona fazla para vermek istemiyorsan g4 al geç,üst seviye bir cihaz olsun dersen ekran çok ön plandaysa z5p bakabilirsin kamera kısmı ağır basıyorsa note5 ve s6 edge+ bakabilirsin.V10 ise güzel cihaz fakat fiyatı gereksiz pahalı 2 bin seviyesine düşmedikçe o telefon alınmaz sonuçta s808 kullanıyor.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • g4 al cep harçlığı kalsın
    Lpddr4 4gb ram
    Islemci ve Gpu mimarisi gücü
    Amoled Ekran
    Kasanın aliminyum olması işçilik
    Parmak izi sensoru
    Kapasitif Tuslarin ekranin altında ekrandan bağımsız olması

Iten noktalar ise bu donanima ragmen çoklu uygulama gecislerinde ozellikle oyunlari ve web sayfaları hep yeniden başlatması

Telefonunun 4 gb ddr4 rami olmasına ragmen daha stok hic dokunmadan bismillah 1.9 - 2 gb lık rami sistem olarak kullanması kullanıcıya sözde o 4 gb ram den 1.3 1.4 gb kullanım hakkı vermesi

Bataryanin çıkarılamaz oluşu

Onun dışında telefon benim tam istediğim gibi özellikle gri rengi aşık oldum

G4 ise kamera ekran ve hafiza olarak iyi batarya çıkıyor
    fakat

Kasa plastik
    Ram ddr3
    Parmak izi yok
    Islemci ve gpu ilerisi icin yeter mi supheli
    Kapasitif tuslar ekranın içinde

O yuzden diyorum almışken note 5 mi alayım yoksa note aldığımıza pisman mı eder g4 karşısında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 17 Aralık 2015; 9:44:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahte Kabadayı

Hocam aslında beni note 5e cekenler
    On arka gorilla glass 4 cam
    Lpddr4 4gb ram
    Islemci ve Gpu mimarisi gücü
    Amoled Ekran
    Kasanın aliminyum olması işçilik
    Parmak izi sensoru
    Kapasitif Tuslarin ekranin altında ekrandan bağımsız olması

Iten noktalar ise bu donanima ragmen çoklu uygulama gecislerinde ozellikle oyunlari ve web sayfaları hep yeniden başlatması

Telefonunun 4 gb ddr4 rami olmasına ragmen daha stok hic dokunmadan bismillah 1.9 - 2 gb lık rami sistem olarak kullanması kullanıcıya sözde o 4 gb ram den 1.3 1.4 gb kullanım hakkı vermesi

Bataryanin çıkarılamaz oluşu

Onun dışında telefon benim tam istediğim gibi özellikle gri rengi aşık oldum

G4 ise kamera ekran ve hafiza olarak iyi batarya çıkıyor
    fakat

Kasa plastik
    Ram ddr3
    Parmak izi yok
    Islemci ve gpu ilerisi icin yeter mi supheli
    Kapasitif tuslar ekranın içinde

O yuzden diyorum almışken note 5 mi alayım yoksa note aldığımıza pisman mı eder g4 karşısında

Bende suan note 4 kullanıyorum genel anlamda memnunum cihazdan,daha bir takılmaya rastlamadım,söz konusu samsung olunca ram kullanımı tavan yapan bir firma taucwizden dolayı, ne kadar geliştirirsen geliştir ram kullanımı bir türlü inmiyor ama 3gb ve üstü modellerinde genel olarak pek Problem çıkartmıyor ayrıca ram frekanslarıda artırılmış durumda,cihazın artı yönleri eskilere göre daha fazla,eğer cihazı fazla ıvır zıvırla doldurmadan kullanırsan bir problemle karşılaşacağı zannetmiyorum ki ben öyle kullanıyorum işime yaramayan uygulamayı silerim bazı uygulamalar arka planda çalışıp telefonun dengesini bozabiliyor,z5p ise zaten arayüz ve yazılımsal konuda bir sıkıntisi olmayan bir cihaz ekran konusunda da piyasanın en iyi ekranına sahip ama kamera için aynı şeyi söyliyemem 3gb ram olmasına rağmen frekans hızları note5'e oranla daha iyi,kamerasıda note5 ya da s6 edge+ kalitesinde olsaydı direkt z5p al derdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 17 Aralık 2015; 11:35:34 >

• Eğer fiyatı fazla gelmezse note 5 yoksa g4 özellik olarak v10 nu bosver

3- Note 5
    4- V10
    .
    .
    .
    .
    9999- G4
    doğrusu bu.
  • Hocam suan 2250 2300 bandinda sayet 2000 altina duserse alırım gibi duruyor zaten onceki not serileri gibi yenisi çıkar çıkmaz fiyatlar 1750 1800 oluyor bende herhalde sabredebilirsem o zaman alırım 2300 lira acıtr :) ne yalan söyleyim

Bana kalsa 1700 e z5c alcam da onunda kamera iyi kamera yazılımı zayıf hepsini takip ediyorum bakalım hangisi nasip olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.