Şimdi Ara

G4 Açılış ekranın da donma sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 aylık telefon son 2 gündür bayağı ısınıyordu özellik snapchat - line vs tarzı uygulamaları kullanırken dün de telefonla konuşurken dondu kapattım tekrar açtıgımda ilk açılış ekranın da ki lg yazısında dondu kaldı kapanıyor tekrar acılıp orda kalıyor 15 dk falan bekledim öyle değişen birşey olmadı ve bu olurken bile telefon acayip ısınıyordu bataryayı cıkarıp tekrar takıp acıp hard resetı denedım ama sonuc aynı lg yazısında donup kalıyor sizce ne yapmalıyım servise mi veriyim yoksa bi cözumu varmı bunun servis de kafkas elektronik pek iyi seyler söylenmemis benzer sorunla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim hangi yolu izlemeliyim sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhr1903

8 aylık telefon son 2 gündür bayağı ısınıyordu özellik snapchat - line vs tarzı uygulamaları kullanırken dün de telefonla konuşurken dondu kapattım tekrar açtıgımda ilk açılış ekranın da ki lg yazısında dondu kaldı kapanıyor tekrar acılıp orda kalıyor 15 dk falan bekledim öyle değişen birşey olmadı ve bu olurken bile telefon acayip ısınıyordu bataryayı cıkarıp tekrar takıp acıp hard resetı denedım ama sonuc aynı lg yazısında donup kalıyor sizce ne yapmalıyım servise mi veriyim yoksa bi cözumu varmı bunun servis de kafkas elektronik pek iyi seyler söylenmemis benzer sorunla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim hangi yolu izlemeliyim sizce

G4 kronik sorunlu anakart. Bootloop oluyor. Yeni anakart değişmeden düzelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

8 aylık telefon son 2 gündür bayağı ısınıyordu özellik snapchat - line vs tarzı uygulamaları kullanırken dün de telefonla konuşurken dondu kapattım tekrar açtıgımda ilk açılış ekranın da ki lg yazısında dondu kaldı kapanıyor tekrar acılıp orda kalıyor 15 dk falan bekledim öyle değişen birşey olmadı ve bu olurken bile telefon acayip ısınıyordu bataryayı cıkarıp tekrar takıp acıp hard resetı denedım ama sonuc aynı lg yazısında donup kalıyor sizce ne yapmalıyım servise mi veriyim yoksa bi cözumu varmı bunun servis de kafkas elektronik pek iyi seyler söylenmemis benzer sorunla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim hangi yolu izlemeliyim sizce

teşekkür ederim dostum peki anakart değişmesi iyi mi yoksa cihaz değişimi talep edebiliyormuyuz bilgin var mı bununla ilgili

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

teşekkür ederim dostum peki anakart değişmesi iyi mi yoksa cihaz değişimi talep edebiliyormuyuz bilgin var mı bununla ilgili

Ellerinde parça varsa değişiyor anakart. Yoksa bazen değişim kararı çıkabiliyor. Lg türkiye garantili ise.
    604 serisi yeni düzeltilmiş seriymiş. O da net değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar benim de telefonum aynı sorundan dolayı serviste. 2 haftayı geçti. servisin telefonu en fazla ne kadar sürede yapması gerektiği ile ilgili bir bilginiz var mı? genel olarak tüm seriler sorunlu deniyor gerek ghost screen olsun gerek bootloop olsun. Para iadesi alabilen arkadaşlar v.s de var. Şimdi servisten geldikten sonra tekrar kısa zamanda bizi servise düşürecek ise telefon uğraşmanın bir anlamı yok. Hele ki garanti bittikten sonra ne olur düşünemiyorum bile. Dolayısıyla eğer servis gününde iade edemezse para iadesi talep edeceğim. Sürenin ne olduğu konusunda bilgilendirebilirseniz sevinirim.
  • Alequendil kullanıcısına yanıt
    21 iş günü dediler bana oda 1 ay yapıyor para iadesi için bayağı ugraştırıyorlarmış ama tabiki alabiliyosunda
  • aynı sorun benim telefonumdada oldu gg den cep paketten delta garantili almıştım delta gönderincede yapmıyor ücret talep ediyormuş şikayetvar dan okuduğum kadarıyla g2 aynı sorunu yaşattı g3 yaşatmadı ama kısa sürede sattım g4 aynı sorunu yaşattı birdahada LG telefon almam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG EKRAN GEÇ AÇILMA SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.