Bildirim
G3258 @4.4 Ghz // R7 250 1GB DDR5 // 8GB Ram // GTA V EKLENDİ.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kaç paraya aldın ? -
quote:
Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT
Kaç paraya aldın ?
Ücretsiz. Ama almak isterseniz Kinguin'de 103TL gibi bir fiyatı var. -
Yerimizi alalım. -
Bizde yerimizi alalım -
rizorvid. -
Rez -
1080p low da oynarsın heralde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Search and Rescue
1080p low da oynarsın heralde.
1600x900 native monitör var. -
yalnız 2 günde zor iner yalnız akk dolu iken, pc 48 saat hiç kapatmayacaksın + internette kaplumbağa hızında dolaşman gerekecek :D
ben de indiriyorum, oyuna girerken açıyorum sadece indirmeyi onun dışında süründürüyor :D -
Bende kardesim daha fazla oyun oynuyor diye fx6200umu ona bagislayip bi g3258 alma girisimine girdim hem intel boardda ssd/hdd incelemeleri daha dogru sonuclar veriyor :)
Bakalim gelecek g3258 veya g1840 kullanicisi olarak yerimizi alalim :)
Anakart alindi 140tl ye eksenden gigabyte z87 hd3 aldim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 25 Temmuz 2015; 23:17:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G3258 stok soğutucu mu? Bende g3258 aldım msi-h81m-p33 üzerine thermaltake performer sıvı soğutma almayı düşünüyorum gerek var mı? Önemli sorular bunlar :)
quote:
Orijinalden alıntı: the_thing
G3258 stok soğutucu mu? Bende g3258 aldım msi-h81m-p33 üzerine thermaltake performer sıvı soğutma almayı düşünüyorum gerek var mı? Önemli sorular bunlar :)
Xigmatek gaia ve o ikili ile 1.2v 4.1ghz 60derece civarinda calisiyor benzeri bir sogutucu isini gorecektir
quote:
Orijinalden alıntı: the_thing
Xigamtek Loki II var fakat P33 üstüne o soğutucuyu takmak saçmalıktan ibarettir.
Daha iyi bir anaskart ve ortalama bir soğutucu daha iyi sonuç verir. -
h81m-p33 de stok soğutucu ile 1.3V de g3258 4.5ghz de stabil çalışıyor. -
seneye iner artık oyun -
-
rez -
O zaman ekstra soğutucu almıyorum, önce bir stok soğutucu ile deneyeyim. Teşekkürler cevap için. -
quote:
Orijinalden alıntı: cinayet13
Bende kardesim daha fazla oyun oynuyor diye fx6200umu ona bagislayip bi g3258 alma girisimine girdim hem intel boardda ssd/hdd incelemeleri daha dogru sonuclar veriyor :)
Bakalim gelecek g3258 veya g1840 kullanicisi olarak yerimizi alalim :)
Anakart alindi 140tl ye eksenden gigabyte z87 hd3 aldim
140tl ye nasıl aldınız 400un altında yok dediginiz anakart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 14400f vs 7500f
- işlemci önerisi
- gürcistan media markt
- rx 7600 alınır mı
- oyun için amd mi intel mi
- dimensity 7300 ultra
- vsync nedir
- dlss 4 destekleyen oyunlar
- dlaa nedir
- en iyi ekran kartı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X