Bildirim
G31M-ES2L OVERLOCK YAPACAĞIM YARDIM EDİN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
https://www.youtube.com/watch?v=oqhXjC1-7iI Bu video'yu izle..Çarpan kilidini yükselteceksin... _____________________________ -
Teşekkür ederim _____________________________ -
Biosta 2.43 GHz diyordu pc açılınca 2.00 ghz diyor ? _____________________________ -
_____________________________ [color= -
@omeeeer54 benim mhz okadar artmıyor _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: omeeeer54
bende R7 240 kullanıcısıyım geçen gün oc yaptım bu ayarlarda güzel ancak fan biraz yetersiz kalıyor. sizde yapacaksanız bu ayarların üstüne çıkartmayın aksi halde pes 2017 gibi oyunlarda beyaz ekran hatası ile karşılaştım
Dostum şaka mısın ? Neden böyle bir şey yapma gereği duydun ? Elamanın donanımına zarar gelmesini mi istiyorsun...Bir uğraşın yok sanırım._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: meaninglessname
quote:
Orijinalden alıntı: omeeeer54
bende R7 240 kullanıcısıyım geçen gün oc yaptım bu ayarlarda güzel ancak fan biraz yetersiz kalıyor. sizde yapacaksanız bu ayarların üstüne çıkartmayın aksi halde pes 2017 gibi oyunlarda beyaz ekran hatası ile karşılaştım
Dostum şaka mısın ? Neden böyle bir şey yapma gereği duydun ? Elamanın donanımına zarar gelmesini mi istiyorsun...Bir uğraşın yok sanırım.
Boş yorum zamanı :)
ETS 2 oyununda 20 fps fark aldım ve gayet stabil şuanda.
Başka sitelerde yapanlarada bakabilirsin millet voltaj vermiş öyle kullanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ [color=
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ruvelus
@omeeeer54 benim mhz okadar artmıyor
Olduğu kadarını yapsandan yeterli hem sıcaklık değerlerin daha stabil olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ [color=
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- access denied
- bilgisayar yeniden başlatılıyor ekranında kaldı
- laptop kapandı açılmıyor ışıkları yanmıyor
- start pxe over ipv4 hatası
- laptop power tuşu olmadan açma
- güvenli önyükleme açma
- bilgisayar hızlandırma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- err connection reset
- windows 11 güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler