Şimdi Ara

g300s düne kadar calısıyordu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi gunler oncelikle arkadaslar ben yaklasık 1 ay oldu g300s mause almıstım daha dune kadar gayet sorunsuz calısıyordu fakat bugun pcyi acarken mause calısmamaya basladı altındaki kırmızı ısık yanıyor fakat bilgisayar algılamıyor renkler gelmiyor calısmıyor kısacası.Baska bi bilgisayardada denedim ve sorun devam etti kırmızı ısık yanıyor altındaki fakat mause hareket etmiyor bi bilgisi olan yardım edebilecek olan varsa yazsın lutfen . Bilgisayar win 7 x64 .Mause driverları guncel. Simdiden saolun

• Arkadas okadar kisi gormus bilen yok mu servise mi gondereyim
  • Servise yolla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • servisle görüş olmaz ise direk logitech ile irtibata geç mutlaka yardımcı olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]

servisle görüş olmaz ise direk logitech ile irtibata geç mutlaka yardımcı olurlar

Hocam zaten Türkiye servisi bazı şeyleri para ile satıyor.

Ama logitech ile direk iletişime gecersen bedava yolluyorlar.

Forumdan garantisi biten arkadaşa nano alici yolladılar.

• hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Bana z506 hoparlor seti g700 mouse ve skatez gönderdiler logitech süper bu acıdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bana z506 hoparlor seti g700 mouse ve skatez gönderdiler logitech süper bu acıdan

Hocam o konudan iyi. Ama amazondan alınacaksa razerde alınabilir. Forumdan bir arkadaş razer da mousesi çift tıklayınca amazona mail atmış.amazon mouse sizde kalsın diyerek para iadesi yapmış. Ama trden alırsa yetkili servisi kullanıcı hatası diyebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Benim vespula mousepad biz yüzeyi kutudan çizik çıktı direk Razer ile irtibata geçtim pek sallamadılar o yüzden pek sıcak değilim razere he ilk mekanik klavyesi var bende blackvidow ultimate süper ama işte satış sonrası destek alamayacağını düşündüğüm bir firma o yüzden çok düşünmüyorum ürünlerini mouse bungee aldim yeni razerden oda zaten garantili olacak birseysi yok o yuzden

• quote:

Benim vespula mousepad biz yüzeyi kutudan çizik çıktı direk Razer ile irtibata geçtim pek sallamadılar o yüzden pek sıcak değilim razere he ilk mekanik klavyesi var bende blackvidow ultimate süper ama işte satış sonrası destek alamayacağını düşündüğüm bir firma o yüzden çok düşünmüyorum ürünlerini mouse bungee aldim yeni razerden oda zaten garantili olacak birseysi yok o yuzden

RaZere para vermem ben. Logitech G402 alır keyfime bakarim

Su an 139 tl webdenal da varken en iyu f/p mouse g402 raw yine 149 a düşse oda tam bir f/p canavarı olur

• quote:

Su an 139 tl webdenal da varken en iyu f/p mouse g402 raw yine 149 a düşse oda tam bir f/p canavarı olur

Umarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.