Şimdi Ara

G3 MÜ Z2 Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER TELEFON ALACAĞIM IKISI ARASINDA KALDIM BENIM ICIN ONEMLI OLAN EKRAN ZARIFLIK SES SISTEMI VE KAMERA LUTFEN FIKIRLERINIZI PAYLASIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben tercihimi z2 den yana kullanırdım da sony de bl kilitini açınca kamerada kumlanma oluyor diye duydum romdur roottur işin yoksa z2
  • Ben objektif şekilde sana cevap verebilirim ikisinide kullandım. Kullanmadan yorum yapmak yanlış olur kanaatindeyim. Dün z2yi sattım ve yerine g3 aldım gayet memnunum. Sadece pil süresi olarak beni üzdü. Çünkü z2 şarj olarak g3den önde. Onun dışında bana göre her türlü g3 üstün. Tasarım, ses,kamera, yazılım , kullanılabilirlik. Hız.hafiflik vs. G3 bence daha üstün.
    Not: Çevremde sony sevdalısı olan bazı arkadaşlar beni eleştirdi z2 verilip g3 mü alınır diye. Çok şükür ben hiç bir zaman marka fanatiği olmadım ve kağıt üzerinde cihaz özelliklerine bakıp da kullanmadan eleştirmedim. Seçim sizin... İkisi de iyi telefon öyle fazla bir fark yok ama azda olsa üstün olan bana göre g3.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum Öncelikle Kamera Ve Ses Demişsin Ve SONY Bu İki Özelliktede 1 Numara Kamerada 4K Video Çekme Ve 20 mp Kamerasıyla LG nin Önüne Çıkıyor Ve Sestede Stereo Bir Telefon Olduğu İçin Zaten İyi Ve Lg Oyunlarda Isınma Ve Kasma Yapıyor

Z2 Bence Birçok Açıdan Daha İyi Ben Z2 Derim İkisininde Avantajları ve Dezavantajları :

SONY Avantajları :

1- Kamerası Çok İyi Ve 4K Video Çekebiliyor Ve Kamera Özelliği Ve Sensörler Bakımından Bol Bi Cihaz(4 K video çekerken ısınıyo diyenler o sorun çözüldü)

2- Sesini Anlatamma Gerek Yok Zaten SONY Yine Hünerlerini Konuşturmuş

3- Oyun Performansı Çok Yüksek

4- Şarjı G3 Ve Birçok Telefona Göre Uzun Gidiyor

5 (Şahsi Fikrim)- Z3 Tasarım Yönünden daha hoş

6- Aparatları Bol Bi Telefon

7- Eğer PS4 Sahibi İsen Bir Aparat İle Oyun Oynayabilirsin

8- Toz , Su Vb. Gibi Şeylere Dayanıklı

LG avantajları :

1- 2K Bir Ekran Sunması

2-Tutuşunun Rahat Olması

3 (Kişisel) - TEMA Olarak Açılış Kapanış Efektleri Hoş

4- Arka Kapak Çıkabiliyor

Ancak G3ün Dezavantajlarıda Bulunmakta Mesela Uzun Kullanımda Çok Fazla Isınabiliyor Ve Kasıyor

• Z2 derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L925 mi htc one mi??
    12 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.