Şimdi Ara

G3 hala alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatı uygun özellikleri de iyi, siz ne dersiniz ?

• Alma dostum şarj sorunu var.Enişteme aldık 3 hafta sonra sattı.Bide çok ısınıyor tavsiye etmem.
  • Arkadaşım benimle birlikte 3 arkadaş aynı dönemde lg g3 aldık. Forumlarda bahsedilen hiçbir problemi yaşamadık. Isınma sorunu hariç. Telefon ısınıyor gerçekten.
    3g üzerinden web browser kullanırsan ısınıyor. Rahatsız edici değil.
    uhd kayıt yaparsan ısınıyor.
    Oyun hiç oynamadım ama muhtemelen o zamanda ısınacak.
    Ayrıca telefonun şebekesi zayıf. Problemli değil. Çekim gücü zayıf. Bunun için şebeke seçimini "Yalnız GSM" yaparsak sorun olmuyor. otomatik seçince sürekli şebeke araması yapıyor. Bulunduğumuz alanda 3g varsa "Yalnız WCDMA" seçersek sorun olmuyor.
    Onun dışında hiçbir sorun yaşamadım ben. Bir kez olsun uygulama durduruldu hatası almadım. Telefonun donduğunu hiç görmedim. Telefon gün içerisinde elimden hiç düşmezdi. Çok zorlamazdım ama sürekli de kurcalarım.
    Alınır mı dersen?
    Fiyat uygun ama risk çok. Paralel ithalat olursa elimizde patlama riski var. LG garantisi nasıl bilmiyorum. Eşim ve diğer arkadaşlar hala kullanıyor G3ü. Ama sorun yaşayan arkadaş forumda çok fazla.
    Eğer şansına güvenirsen ve çok oyun oynamazsan alınabilecek telefon. Hatta yakın fiyata G4 bile alınabilir. kamera olarak daha kaliteli cihaz. Ama benzer sorunlar onda da var.

• Hocam g3teki 2K ekrana snapdragon 805 yeterli gelmiyor ve aşırı ısınma, şarj gibi problemler veriyor. O bütçeyi başka telefonlarda kullanmanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g2 i kullanıyorum g3 ünde g2 nin biraz üstünde tavsiye ederim ama garanti yüzünden çok çeken arkadaşlarımız var.

• Eskiden alinmazdi...
    Hala alinmaz....

• Aynı fiyata işlem gücü ve kamera açısından g3 e eşdeğer bir cihaz önerileriniz var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Sizce bu alınır mı?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Xperia Xa ,Flex 2,iPhone 5s(ikinci el temiz garantili)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.