Şimdi Ara

G3 Hakkında Bir Kac Soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış hatırlamıyorsam model farkıydı o sorun mesela g3 de 406 ve 408 ile başlayan modeller var. 408 de ısınma sorunu daha az. Öyle bir durum vardı galiba G2 de. Araştırmanı tavsiye ederim G2 hakkında çok bilgi sahibi değilim.
  • Herteos kullanıcısına yanıt
    ben bir araştırayım şu model işini o zaman. yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)
  • 0nime-N0-Kyo kullanıcısına yanıt
    Google storede arattim rootlu cihaz gerektiriyor video kaydi. Bildigin program varsa ver cekeyim videoyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odiyus

Google storede arattim rootlu cihaz gerektiriyor video kaydi. Bildigin program varsa ver cekeyim videoyu.

Bos konuyorsun iosta 5s te kasan nba 2k15 g3te akiyor sen diyosun ki subway kasiyor sen g3e bile sahip degilsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahapbuz

Para sıkıntısı olmasa ben de iphone dan şaşmam açıkçası. Ama öğrenci olduğum için aile katkısıyla anca 1100 lira bulabildim. Yazdığınız yazı G3 ün sorunlarıyla ilgili herhalde, G2 değil. Açıkçası beni G2 çok çekiyor fakat yaşayabileceğim herhangi bir sıkıntıda paralel cihaz olacağı için çok büyük sorunlar yaşayabilirim. O yüzden pek bir kararsız kaldım paralel bir G2 mi yoksa daha düşük özelliklerde yurt içi olan başka bir cihaz mı diye. Sizce G2 de ekran sararması gibi sorunlarla karşılaşma ihtimalim ne kadar?

Beni dinle bana kulak ver.. Birinde s800 var digerinde s801ac var ikiside adreno g2 70 dereceye cikar g3 75 sen burada yazilip cizilene bakma q3+5 derecesi quad ekranindan gelir.

Bir telefon dusun 2gb rami adreno 330 ekran islemcisi ve son teknoloji islemci kullanacak 50mb oyunda kasacak buna inanirmisin? Trollden baska birsey degil..

Normal web tarayicida bnm g3 45 dereceyi gecmez, sarji oyunla bitir maksimum islemci sicakligin 75 derece olur tabi sen bunlari hissetmiyorsun

G2 isinmiyor diyenlere aldiris etme oda isiniyor

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93802437&p=1#93802437

Bu konu bu senenin konusu..

Alacagin nexus5te oyunlarda isinacak

Ben gta3u 55 dereceyle oynuyorum batmani 65 dereceyle oyundan oyuna fark eder lg garantili nexus5i magazalardan 1200den asagi alamazsin o yuzden internetten bakmani tavsiye ediyorum.

• 0nime-N0-Kyo kullanıcısına yanıt
    Sizde ekran sararması gibi bir sorun oldu mu peki acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahapbuz

Sizde ekran sararması gibi bir sorun oldu mu peki acaba?

Alacagin cihaz 409 veya 410 olcagi icin sararma olcagini sanmiyorum bnde yok 409

• quote:

Orijinalden alıntı: odiyus

G2 den G3 gecerek hayatimin pismanligini yasiyorum suan. Kesinlikle alinacak bir cihaz degil. Arayuzdeki kasmalar donmalar birakin asphalt 8. Subway surfda bile kasan bir cihaz. Olmamis diyorum. G2 candir.

Herhangi bir oyunda kasma yaşamadım cihazınızda bir problem olabilir

• smashTR S kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi cevap vermek yerine trol yaftalariyla gelen acizler egercekten sinir bozucu. Adam g3 kullandigima inanmiyor. Telefondan ekran videosu cekecektim root istiyor play storedeki cihazlar. Oner diyorum program ver diyorum ona da cevabi iq seviyesine uygun geliyor sasirtmiyor. Iq su ayakkabi numaramdan kucuk adam aklinca konusuyor. Cihazimda bir sorun oldugu ortada garantiye gonderecegim telefonum yok bosta. Neticeyide yine paylasacagim zaten. Alakaniza tesekkur ederim.

• G3 Taş gibi telefon, ısınma sorunu güncellemeden sonra kalktı zaten. G2 den g3 e geçip pişman oldum diyen replika g3 e geçmiş heralde :))
    bende g2 den geçtim gayet güzel telefondur
  • g2'den g3'e geçtiğine -ekonomik sebepler dışında- pişman olan adam teknolojiden anlamıyordur. gece gece iyi güldürdünüz.

"yaw iphone 3gs kullanıyorum, iphone 6'ya geçtim, çok pişmanım ühühü"
  • g3 kötü bir telefon değil ama g2 den sonra beklentilerin altında kalmıştır açık ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revision

g2'den g3'e geçtiğine -ekonomik sebepler dışında- pişman olan adam teknolojiden anlamıyordur. gece gece iyi güldürdünüz.

Tabi tabi anlamıyordur sen biliyorsun herşeyi kralsın sen Allah aşkına g2 ile g3 kaç defa yanyana koyup inceleme şansı buldun? Yengemde g3 var ve ben 2-3 haftadır sürekli bakıyorum kıyaslıyorum kasa dışında pek bir artısını göremedim. Evet kamera odaklama hızlı ve güzel ama çekilen fotolar aynı, ekran 2k ama beklentilerin altında olmamış yani. İşlemcide pek fark yok zaten. 16 lık olduğu için rami 2gb o da aynı. Böyle bir sürü kıyaslama yapabilirim.

Ama sen neye göre yorum yapıyosun çok merak ediyorum. Hemen g2den g3 e geçen pişmansa teknolojiden anlamıyordur falan. Sen ne kadar anlıyorsun acaba ??

• quote:

Orijinalden alıntı: serom23

quote:

g2'den g3'e geçtiğine -ekonomik sebepler dışında- pişman olan adam teknolojiden anlamıyordur. gece gece iyi güldürdünüz.

Tabi tabi anlamıyordur sen biliyorsun herşeyi kralsın sen Allah aşkına g2 ile g3 kaç defa yanyana koyup inceleme şansı buldun? Yengemde g3 var ve ben 2-3 haftadır sürekli bakıyorum kıyaslıyorum kasa dışında pek bir artısını göremedim. Evet kamera odaklama hızlı ve güzel ama çekilen fotolar aynı, ekran 2k ama beklentilerin altında olmamış yani. İşlemcide pek fark yok zaten. 16 lık olduğu için rami 2gb o da aynı. Böyle bir sürü kıyaslama yapabilirim.

Ama sen neye göre yorum yapıyosun çok merak ediyorum. Hemen g2den g3 e geçen pişmansa teknolojiden anlamıyordur falan. Sen ne kadar anlıyorsun acaba ??

2k ekran beklentilerin altında kaldı derken neyi kastediyorsun? 2k'dan nasıl bir beklentin vardı? 4k gibi görünmesi falan mı? 2k 2k'dır işte. Beklentin neydi? Sırf eleştirmek için yazmışsın.

iki telefonu da yeterince kullandım ve inceledim. birisi sevgilim birisi de arkadaşımın telefonu.

3gblık versiyona göre yorum yapıyorum, işlemci hızı az da olsa daha iyi, ekstradan 1gb ram de artık çağı yakalıyor. evet ekran yüzünden batarya kapasitesi g2 kadar iyi değil, diğer yandan kameranın odaklanma hızı, renk tonlaması ve ois çok daha iyi. kamera kalitesi sadece mp değildir.

en önemlisi, her ne kadar hala dayanıksız olsa da lg g3'ün malzeme kalitesi g2'ye göre çok daha iyi. g2 gibi 40cmden düşüp camı kırılmıyor. bu sefer 50cmden düşürünce kırılıyor. geliştirmişler yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serom23

quote:

2k ekran beklentilerin altında kaldı derken neyi kastediyorsun? 2k'dan nasıl bir beklentin vardı? 4k gibi görünmesi falan mı? 2k 2k'dır işte. Beklentin neydi? Sırf eleştirmek için yazmışsın.

iki telefonu da yeterince kullandım ve inceledim. birisi sevgilim birisi de arkadaşımın telefonu.

3gblık versiyona göre yorum yapıyorum, işlemci hızı az da olsa daha iyi, ekstradan 1gb ram de artık çağı yakalıyor. evet ekran yüzünden batarya kapasitesi g2 kadar iyi değil, diğer yandan kameranın odaklanma hızı, renk tonlaması ve ois çok daha iyi. kamera kalitesi sadece mp değildir.

en önemlisi, her ne kadar hala dayanıksız olsa da lg g3'ün malzeme kalitesi g2'ye göre çok daha iyi. g2 gibi 40cmden düşüp camı kırılmıyor. bu sefer 50cmden düşürünce kırılıyor. geliştirmişler yani

Yok 4k da degil oled bi ekran bekliyodum. Bak ilk defa yanildin bilmiş kişilik...

• Arkadaşlar bu 2K ekranda izlenen 1080p bir video ile full HD bir telefonda mesela g2'de izlenen video aynı mi? G3 2k oldugu icin daha mi etkileyici ?

• nicolasanelka39 kullanıcısına yanıt
    1080p video 1080p'dir. ekran 2k olsa da 1080p lik limiti var.

mesela 480plik videoyu sinemaya yansıtsan da alacağın şey kısıtlı.
  • serom23 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu mesaja kadar dediklerinize katılıyordum fakat samsung un oled ekrandan vazgeçmesini beklerken bu yorum olmadı oled pişmanlıktır.

• Bende g2 den g3 gectim ve kwsinlikle okadar para vermeye değmez g2 g3ten daha stabil antutu testinde bile g2 her zaman önde cıkıyor cok fazla kasıyor g3. G2de görmwdiğim bircok sorunu gördüm belki arayüz yeni oldugu için kasılmalar o yüzden olabilir sonra düzeltilwrbilir bir soruna benziyor ama para farkına değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Herteos

Merhaba telefon yeni çıktığında bir hevestir bende aldım. Daha önce G2 kullandım 1-2 ay kadar. Arasında telefon değiştirecek bir fark yok. Isınma sorunu berbat. Sihirli tuşun yanına bastırdığında kasa içe çöküyor (sadece bende değil arkadaşlarla da denedik). Bende çoğu kez düşürdüm fakat kırılmadı. Fakat ısınma sorunu delirtti beni kardeşime verdim telefonu kendime iPhone 6 aldım. Adamlar yapıyo abi, tamam belki donanım olarak diğer telefonlardan daha düşük seviyede fakat adamlar telefonu sarsacak bir şey yapmıyor telefon her açıdan kullanılıyor, ios ta uygulamalar ona göre yazılıyor. Telefon karşılaştırma kesinlikle iPhone ve diğerleri şeklinde olmalıdır. Yanlış anlamadıysam sen henüz almadın ama kararın G2 yönündeyse sakın G3' e bakma G2 fark yaratır. İstediğin soruları sorabilirsin takipteyim...

Keşke iphone almadan önce bir nexus cihazla karşılaşsaydınız. Androidde de uygulamalar ilk nexus cihazlara yazılır ve iphone gibi çok akıcı ve stabildir. Ayrıca nexus 6 kesinlikle bir 6 plus aratmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.