Şimdi Ara

G3 Aldım Sanırım Hata Ettim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün telefoncu arkadaşımdan 900 liraya g3 aldım 16gb olanı..Çocuk bana g3 var 3 aylık alırmısın dedi 3 aylıksa alırım tabi dedim..Arkadaşım ama IMEI kaydı yok baska telefonun IMEİ ni kaydettircez falan dedi o kısmı anlamadım sorun çıkarmı dedim yok çıkmaz dedi bişey olursa bi daha IMEI attırırız falan dedi..Neyse dün telefonu getirdi telefonun kutusu yok,faturası yok,şarj aleti yok,kulaklığı yok bana sadece telefonu verdi..Aksesuarlar nerde dedim,şarj aleti senn zaten şarj aletin varya onu kullansana dedi..Benim şarj aleti 350 liralık bi samsung telefonun şarj aleti g3 ün orjinal şarj aleti ile bir olurmu demi..Telefon temiz hiçbi çiziği yok kasada soyulma yok..Yazılım güncelleme diyorum cihazınız henüz kayıtlı değil diyo..Telefon 10 numara dokunmatik hissiyatı ekran tasarım süper zaten ilk çıktığından beri g3 favorimdi..Dün şarj %12 idi şarj %36 da iken aldım 10 dk sonra şarj %25 e düştü bu ne yaa dedim içimden,2k ekranın götürüsü sanırım ekran full hd olsaydı daha iyi olurdu yada batarya 3400-3500 falan olsaydı..Şimdi ben napayım bu telefonu iade edeyim demi g2,desire 816,g3 beat,xperia z bunlardan hangisini alayım peki ?

• Beğenmediysen iade edip G2 al
  • Ben sana alma dedim, alırsan kötü bir tecrübe yaşamış olursun dedim öylede oldu.

Bir birikimle konuşuyoruz kardeşim. Geçmiş olsun, iade edebilirsen iade et.
  • hocam onun yerine g2 alayım mı yada desire 816
  • ø kullanıcısına yanıt
    g3 ü bir yana bırak şu IMEI durumuna ne diyosun,şarj aleti kulaklık kutusu yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn89

g3 ü bir yana bırak şu IMEI durumuna ne diyosun,şarj aleti kulaklık kutusu yok..

O telefon sakat. Sen o telefonu direk iade et. imei durumlarını bilmiyorum.

G2 yada Desire 816 alman uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİveBEN

Beğenmediysen iade edip G2 al

+1 g2 nin helede 16lik g3 ten pek bir eksigi yok bataryada fazlasi bile var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok cahilsin keşke ölsen.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobil dünyası -- 7 Aralık 2014; 14:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr1907

Çok cahilsin keşke ölsen.

• Hocam nasıl güvenip de aldınız? Ömer falan sakat aksesuar falan hiçbişey yok. Hemen teslim edip g2 alın bence performans olarak da pek fark olduğu aralarinda söylenemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gerçekten hoşunuza gitmediyse bir de g2 deneyebilirsiniz.

• şarj durumu dışında telefon 10 numara..ama dediğim gibi IMEI durumu ve aksesuarlarının olmaması var..benim telde mi sorun var yoksa şarjı bu kadar çabuk mu bitiyo
  • yorum yok varda burda yazamam yazarsam engellenirim
  • g2 alıcam beyler..

32 gb..disstibutor garantili..1 aylık 1000 tl..gold dan alınma iyi demi fiyatı
  • dgkn89 kullanıcısına yanıt
  • quote:

g2 alıcam beyler..

32 gb..disstibutor garantili..1 aylık 1000 tl..gold dan alınma iyi demi fiyatı

Guzel kazik degil.

• quote:

şarj durumu dışında telefon 10 numara..ama dediğim gibi IMEI durumu ve aksesuarlarının olmaması var..benim telde mi sorun var yoksa şarjı bu kadar çabuk mu bitiyo

Yeni nesil telefon oldugundan sarjinin cabuk bitmesini normal karsilamalisiniz.Herkes bundan yakiniyor.Bu size ozel bir sey degildir.Bu durumdan kurtulmak icin arkaplanda acik uygulama birakmamaya mobil veriyi kullanmadiginiz surece kapali tutmaya wifi vs. Acik unutmamaya dikkat edin.10 dakikada yuzde 10 sarjin gitmesi normaldir mobil veri vs aciksa.

• İçinize sinmediyse iade edin hocam. En ufak sıkıntıda moraliniz bozulacak.

• |Murat| | kullanıcısına yanıt
    ekranın 2k olması güzel ama şarjının çabuk bitmesine neden oluyo...g2 1080p ekran 3000 küsür bataryası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.