Şimdi Ara

G2A'nın olayı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim. Şu son zamanlarda özellikle youtuberlar sayesinde G2A denilen bir siteyi öğrendim, içerisinde gerçekten ucuza satılan oyunlar var fakat ama G2A tam olarak ne acaba ? Bu oyunları birilerimi satıyor yoksa steam gibi mi ? Mesela ben gittigidiyor gibi sitelerden cd-key aldığım oldu buda onun gibi birşey mi ve güvenirliliği ne kadar? (Hoş o kadar youtuber kullandığına göre güvenilirdir heraldede en azından ordan alışveriş yapan varmı forumda merak ediyorum.) Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.



  • Key sitelerinin toplu satış yeri gibi bir şey, kendileri satmıyorlar aslında. Benzer şekilde kinguin.net de iyidir. CD Key siteleri çoğunlukla güvenilirdir, sadece çok satış yapmış yerlerden almaya çalışın. Alacağınız bir oyunu önce Steam/Origin/Oyun Sitesinden kontrol edin, sonra kinguin, g2a gibi yerlerde daha ıcıza var mı diye arayın. Bazı indirim zamanları Steam vs. daha ucuz olabiliyor. Bir de bazı keyler Gift olarak veriliyor olabilir. Almadan önce ona dikkat edin, gift olayı daha az güvenli ama yine çok satış yapan yerlerden alırsanız sıkıntı yaşamazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

    Key sitelerinin toplu satış yeri gibi bir şey, kendileri satmıyorlar aslında. Benzer şekilde kinguin.net de iyidir. CD Key siteleri çoğunlukla güvenilirdir, sadece çok satış yapmış yerlerden almaya çalışın. Alacağınız bir oyunu önce Steam/Origin/Oyun Sitesinden kontrol edin, sonra kinguin, g2a gibi yerlerde daha ıcıza var mı diye arayın. Bazı indirim zamanları Steam vs. daha ucuz olabiliyor. Bir de bazı keyler Gift olarak veriliyor olabilir. Almadan önce ona dikkat edin, gift olayı daha az güvenli ama yine çok satış yapan yerlerden alırsanız sıkıntı yaşamazsınız.

    Evet kesinlikle öyle yapıyorum zaten almadan önce bir çok siteye bakıyorum. Sıkıntım şu istediğim oyunu G2A da yazdığımda satan kişinin ismini veya profilini göremiyorum. Mesela gittigidiyordaki gibi güvenilirkin kısmınıda göremiyorum bu yüzden(var mı bilmiyorum bile :D ) Adam kaç oyun satmış kaçından iyi oy almış görmek isterim tabiki bunları ama sanırım ben bulamadım.
  • mertozd2784 M kullanıcısına yanıt
    Oyunun linkinde fiyat yazan yerin sağında bir ok olması lzım. Oraya tıklayarak oyunu satan tüm yerleri ve ratinglerini görebiliyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

    Oyunun linkinde fiyat yazan yerin sağında bir ok olması lzım. Oraya tıklayarak oyunu satan tüm yerleri ve ratinglerini görebiliyorsunuz.

    Heh! İşte bu çok teşekkür ederim
  • g2a da wallet bölümünde 4.0 Euro var ama ne paypala nede bankaya atabiliyorum oyunda alınmıyor ne boka yarıyor bu bi oyun alayım dedim 40 tl civarı param gitti ödeme kısmında maximum an... di ye bişey çıkıyor kırmızı oluyor bankadan paramda çekildi oyun iptal edildi çok cins bu site



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 11 Mart 2016; 13:26:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.