Şimdi Ara

g2 ve nexus 5 kullananlar bi bakabilir mi acaba.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben yeni farkettim. Nexus 5 sarj adaptoru bi sure sonra prizden çektigimde tıkırdama gibi bi ses cikartiyor. İnternetten baktim bazi kisilerde bu sorun varken bazilarinda yok. Benim arkadasin g2 sinde de ayni ses var. Benim ayni zamanda eski telim olan g2 de ise fark etmedim. Bu olay siz de de var mı. Adaptoru degistirmeli miyim ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: adilowski

Arkadaslar ben yeni farkettim. Nexus 5 sarj adaptoru bi sure sonra prizden çektigimde tıkırdama gibi bi ses cikartiyor. İnternetten baktim bazi kisilerde bu sorun varken bazilarinda yok. Benim arkadasin g2 sinde de ayni ses var. Benim ayni zamanda eski telim olan g2 de ise fark etmedim. Bu olay siz de de var mı. Adaptoru degistirmeli miyim ???

cızırtımsı bir ses çıkıyor bende
  • Cok sukur ben de oyle bi sikinyi yok ama olmayacagi anlamina gelmiyor tabi. G2 kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ana muhalefet

quote:

Arkadaslar ben yeni farkettim. Nexus 5 sarj adaptoru bi sure sonra prizden çektigimde tıkırdama gibi bi ses cikartiyor. İnternetten baktim bazi kisilerde bu sorun varken bazilarinda yok. Benim arkadasin g2 sinde de ayni ses var. Benim ayni zamanda eski telim olan g2 de ise fark etmedim. Bu olay siz de de var mı. Adaptoru degistirmeli miyim ???

Peki bi cozum buldunuz mu hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ana muhalefet

quote:

Peki bi cozum buldunuz mu hocam

ses adaptorden çıkıyor ve gayet normal devreler 230 v yu 5v volta çeviriyor 12 v yi 220 vye çevirenlerde fan bile var gayet normal yani

• Hiç fark etmedim baktım ses falan yok. Cihaz G2.

• adilowski A kullanıcısına yanıt
    nexus 5 ve g2 kullanan biri olarak hangisini önerirsiniz nedenleriyle birlikte ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PReSTiJ_

nexus 5 ve g2 kullanan biri olarak hangisini önerirsiniz nedenleriyle birlikte ?

Nxs g2nin kirpilmis halidir,kamera ses ve batarya olarak g2 den zayiftir,saf android falan derler nexuscular fakat g2 ye saf android cakabilirsin ama nexusa kamera lensi 3000lik batarya takip g2 yapamazsin,guncellemede ikiside android L alacaktir en son,o yuzden o butcede G2 daha cazip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursan99 -- 16 Eylül 2014; 4:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mursan99

quote:

Nxs g2nin kirpilmis halidir,kamera ses ve batarya olarak g2 den zayiftir,saf android falan derler nexuscular fakat g2 ye saf android cakabilirsin ama nexusa kamera lensi 3000lik batarya takip g2 yapamazsin,guncellemede ikiside android L alacaktir en son,o yuzden o butcede G2 daha cazip.

teşekkür ederim. g2 L alıcakmı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mursan99

quote:

teşekkür ederim. g2 L alıcakmı ?

%99 alacak..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.