Şimdi Ara

G2 mini, moto g ve zenfone 5.Hangisi alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Bu 3 cihaz arasından bir seçim yapmam gerekli ve fiyat konusunda da neredeyse aynılar.Telefonda oyun oynayan biri değilim pek genelde internette dolaşırım ve bu 3 telefonunda beni bu konuda üzmeyeceğini biliyorum.Moto G almış olsam sd kart yuvası yok hem 2. Versiyonu çıktı artık alınır mı bilinmez.G2 Mini alsam ekranına kötü diyorlar fakat sd kart yuvası mevcut ve sarj konusunda oldukça başarılı olduğu söyleniyor.Zenfone 5 ise şarj konusunda sıkıntılı ve biraz büyük açıkçası.Bildiğim kadarıyla bu 3 cihaz da Android L güncellemesi alacak.Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zenfone 5 bence en on sirada gelir bunkarin icinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: mursan99

Zenfone 5 bence en on sirada gelir bunkarin icinde.

Zenfone 5 iyi güzelde şarjı az gidiyormuş.Ek olarak ekrana oranla çerçeve biraz büyük.Kafamı karıştıran bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam şuanda bir aciliyet yoksa beklerim ocak şubat aylarında değerlendiririm ancak illada bir seçim yapılacaksa lg tercihim olurdu
  • Moto g yada yeni nesil moto g yi beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahçe1994

Moto g yada yeni nesil moto g yi beklerim

Yeni nesil moto g nin ne zaman geleceği ve fiyatı hakkında bir bilgi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: LecterHannibal

quote:

Ne zaman gelir bilmiyorum ama Motorola Türkiye ye hemen getirmiyor telefonlarını. Motorola nın Türkiye de ki en iyi telefonu moto g ama yurt dışında çok üst seviye telefonları var. Android işlemtimli en iyi telefon Motorola moto maxx dır oda piyasada yok daha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ne zaman gelir bilmiyorum ama Motorola Türkiye ye hemen getirmiyor telefonlarını. Motorola nın Türkiye de ki en iyi telefonu moto g ama yurt dışında çok üst seviye telefonları var. Android işlemtimli en iyi telefon Motorola moto maxx dır oda piyasada yok daha

Gelene kadar bekleyelim o zaman yapacak birşey yok. Bu arada bugün zenfone 5 i inceleme fırsatım oldu da kamerası ne kadar kötü ya öyle.

• Bence Zenfone 5 al
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gelene kadar bekleyelim o zaman yapacak birşey yok. Bu arada bugün zenfone 5 i inceleme fırsatım oldu da kamerası ne kadar kötü ya öyle.

Zenfone daha yeni çıktı dünkü çocuk Motorola 1929 dan beri piyasada ilk telefonu çıkaran Motorola dır zenfone nu incelemedim zaten moto g kullanıyorum

• http://www.teknooneri.com/akilli-telefonlar/yeni-motorola-moto-g-2-nesil-teknik-ozellikleri-cikis-tarihi-ve-fiyati.html incele şuradan bakalım beğenecekmisin

• fenerbahçe1994 F kullanıcısına yanıt
    Güzel cihaz :) thl t6 pro nasıldır?

• quote:

Güzel cihaz :) thl t6 pro nasıldır?

Tlh yi hiç bilmiyorum

• Zenfone5 bir adim onde

• fenerbahçe1994 F kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: eren_celal

ben olsam şuanda bir aciliyet yoksa beklerim ocak şubat aylarında değerlendiririm ancak illada bir seçim yapılacaksa lg tercihim olurdu

ben de düşünüyorum da neden ocak şubat?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mursan99

Zenfone 5 bence en on sirada gelir bunkarin icinde.

Zenfone 5 iyi güzelde şarjı az gidiyormuş.Ek olarak ekrana oranla çerçeve biraz büyük.Kafamı karıştıran bunlar.

Arkadaşar zenfone 5in bataryası moto g den daha iyi kim çıkarıyor bunları anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

Orijinalden alıntı: eren_celal

ben olsam şuanda bir aciliyet yoksa beklerim ocak şubat aylarında değerlendiririm ancak illada bir seçim yapılacaksa lg tercihim olurdu

ben de düşünüyorum da neden ocak şubat?

hiç bişi olmasa bile yeni telefonlar çıkacak artık 801 işlemcili telefonların son günleri
    ya alacağımız telefonlar ucuzlar yada aynı paraya daha iyisini alabiliriz diye düşünyorum yanlışım varsa düzeltin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.