Şimdi Ara

g2 kullanicilari bakabilir mi? (cpu-z hakkinda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar batarya kapasitesi sizde kac gorunuyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    cpu-z de batarya kapasitesini gösteren bi sekme göremedim ben sadece voltajını gösteren bi sekme var oda bende 3706 mv
  • quote:

Orijinalden alıntı: talipburak

cpu-z de batarya kapasitesini gösteren bi sekme göremedim ben sadece voltajını gösteren bi sekme var oda bende 3706 mv

Ilk acilista nelerin gosterilecegi soruluyordu arada ordan seciloyordu galba teli kapatip acip programi acar misiniz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

quote:

Ilk acilista nelerin gosterilecegi soruluyordu arada ordan seciloyordu galba teli kapatip acip programi acar misiniz hocam?

aynen hocam doğruymuş bende 1900 mah yazıyo kapasittede :D garip

ama bence şarjı %100 yapıp bakmak lazım benim şarj %39 da 1900 mah gösteriyo %100 yapınca değişebilir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipburak -- 9 Mayıs 2015; 17:02:41 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

quote:

aynen hocam doğruymuş bende 1900 mah yazıyo kapasittede :D garip

ama bence şarjı %100 yapıp bakmak lazım benim şarj %39 da 1900 mah gösteriyo %100 yapınca değişebilir diye düşünüyorum

Bende de öyle düşük gösteriyor da bi sıkıntı mı var diye düşündüm

• Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    4206 sarj %98
  • Bende de 1900mah yazıyor, uygulama stabil değil galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc One Max Yardim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acilista default olarak bir ayarda tik yok , battery capacity yi secip acarsaniz programi gosteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 13 Mayıs 2015; 1:41:00 >

• CPUZ gerçek batarya kapasitesini göstermiyor. sadece kozmetik bir şey o. bazı romlarda 1900 bazılarında 2600 bazen 3000. onu önemsemeyin. bir ayar ile 9000 yazsak mutlu mu olacağız :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.