Şimdi Ara

-silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugcn -- 5 Nisan 2023; 12:11:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugcn

Malum yarın 4.5 g li olcaz arkadaşlar, peki g2 de direkt kullanabilecek miyiz? Lollipop a LTE güncellemesi gelmişti ama ben kitkat kullanıyorum ve güncellemek istemiyorum direkt kullanabilir miyim?

LTE yazısı yoksa build prop ile LTE desteği açılıyor. Yada aynı rom um LTE kullanan ülkesinden biri ni yükleyip olabilr.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

quote:

Orijinalden alıntı: ugcn

Malum yarın 4.5 g li olcaz arkadaşlar, peki g2 de direkt kullanabilecek miyiz? Lollipop a LTE güncellemesi gelmişti ama ben kitkat kullanıyorum ve güncellemek istemiyorum direkt kullanabilir miyim?

LTE yazısı yoksa build prop ile LTE desteği açılıyor. Yada aynı rom um LTE kullanan ülkesinden biri ni yükleyip olabilr.

Almanya rom u kullanıyorum zaten ama ayarlardaki seçim bölümünde LTE yok hidden menü de de not supported diyor LTE ye girince. İşin ilginç yanı *#*#*4545#*#*# kombinasyonu ile yapıyorum açıp kullanıyorum ama reboot edince yine gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugcn kullanıcısına yanıt
    Lteconfig.apk varsa onu silmeyi dene titanium backup ile, tabi telefon root lu olmak zorunda...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugcn kullanıcısına yanıt
    Root lu cihazlarda build prop dosyasında değişim yapılır ise kalıcı açılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.