Şimdi Ara

G2 Güncelleme Sonrası TWRP Ekranında Kaldı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Rootlu G2 güncelleme sonrasında Team Win Recovery Project(v.2.7.0.0) Ekranında takılı kaldı. Cihaz download moda geçmiyor. TWRP içerisinde wipe yapıldığı zaman devamlı hata veriyor. Otg ile custom rom kurulumu başlar başlamaz hata veriyor. Terminal Command'dan kod giremiyorum haliyle Adb Sideload olarak görmediği için pc, Sdk'dan da yazılım atamıyorum. Artık daha ne yapılır bilmiyorum maalesef. Gerçekten bu sorunu yaşamış, çözüm üretebilecek arkadaşlardan destek bekliyorum. Teşekkürler.

• Bilmiyorum faydasi olurmu ama bir iki sey soylim...
    Birincisi stock rom bul flaslanir sekilde..xda da var..ve kitkat baseband 802.zip bul..oda xda da var.. flash diske at
    1.twrp menuden wipe lari yap..once kitkat basenband dosyasini flasla(flaslama yaparsa)
    2.wipe yapmadan ardina romu flasla(flaslarsa)

Bunlar olmassa xda da var yine philz recovery bul d802 icin
    1.twrp menude install den philzi flasla(flaslarsa) rebbot menuden reboot recoverye tikla philz menude acilsin

O kitkat basebandi flasla once ardina romu flasla wipelari yaparak (flaslarsa)

Son olarak backup rom bul flash diske at xda da varmi bilmiom.ama arkadssinda filan varsa yedek al flasa at..
    Twrp yada philz recoveryden restore et..egerki restore ederse sorunsuz sekilde acilir..ardina flashtolla stock rom atarsin...

Aklima gelenler bunlar umarim faydali olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu başka bir yoldan çözdüm. İlgilenen bütün arkadaşlara teşekkür ederim...
  • Android1907 hocam problemi nasıl çözdün benm telefonmda aynı ekranda kaldı 2 gündür düzeltemiyorum yardımcı olurmusuunz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.