Şimdi Ara

G2 değişecem yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, elimde G2 32 gb var; 1 yıl evvel aldım. Şuanda elimde bu telefonu abime verip üzerine para ekleyip yeni bir telefon alma durumum var ve sizden tavsiye istiyorum :)

Telefonda oyun kesinlikle oynamıyorum, daha çok instagram ve twitterda takılıyorum. En önemli önceliğim arka kameranın iyi olması, foto blogger olarak takılıyorum. Araştırmalarıma göre Z3 compact, Zenfone 2, LG G3 gibi ürünler var. Bir kaç zenfone videosunda, özellikle HDR çekimler çok hoşuma gitti, note 4 ile kıyaslandığında bile ışığı mükemmel aldığını gözlemledim. Fakat siteyi gezdiğimde aşırı şekilde Z3 compact yorumları dikkatimi çekti.

Maksimum bütçem 1500 TL. Sizce telefonu değiştirmeye değecek fark var mıdır, çünkü bu bütçeyi bulabilmek için en az 500 tl ekstradan ben ekleyeceğim. Önerilerinizi bekliyorum.

'düzeltme: ön kameranın çok önemi yok, arka kamera iyi olsa yeterlidir'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vavienist -- 2 Eylül 2015; 21:47:12 >

• htc desire eye
  • Bu paraya htc desire eye iyidir baya.Sony istersen z2 veya z3c.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzeltme. şimdi araştırıyorum up up

Marka ve görünümün önemi yok gerçekten, önemli olan alabileceğim performans ve belirli uygulamalar ( root da atılabilirse ileride iyi olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vavienist -- 2 Eylül 2015; 21:25:35 >
  • Dediğimiz cihazlaf gayet iyi.

• sadece arka kamerası yeterli olacaktır, bu durumda z3c ağır basıyor gibi geldi bana.
  • On kamera ise en iyisi C4 zaten,o butcede komplike telefon olarak Z3compact en iyisidir.Arka kamerayada bakin kurcalayin ayarlarin hakkini verirseniz cokiyi sonuclar alirsiniz,ama arka kamerada dahada iyi istiyorsaniz az daha para ekleyip G4 bakin arka ve on kamerada hayli guzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vavienist

sadece arka kamerası yeterli olacaktır, bu durumda z3c ağır basıyor gibi geldi bana.

G4 alma bence
    Sony kamerada daha iyi tabiki.Test edildi onaylandı.Sony z3c küçük gelirse z2 yada z3 al para biriktirip ömür boyu şık bir telefon kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 3 Eylül 2015; 11:46:25 >
  • Bende sizinle aynı durumdayım , kararsız kaldım araştırıyorum. 1250 Tl civarı en iyi Z3 compact gibi duruyor, 1700-2000 aralığına çıkabilirseniz G4,Note4,Z3 zevkinize göre alınabilir .
  • G2 4.4.2 performansı harikaydı, 5.0.2'de yavaşlama mevcut.

Z3C * 1250
    G4 * 1650 Delta garantili
    Z3 1600 sony TR

eğer G2 ile z3c arasında aman aman fark yoksa direkt g4 e zorlayabilirim, ancak kamera oldukça etkili ve performansta da çok sorun yaşamazsam z3c'nin ötesine geçmesem daha iyi gibi :)
  • Katılıyorum bendede 5.0.2 güncellemesi sonrası telefonda aşırı takılmalar başlamıştı, fakat sonrasında reset atınca kendine geldi alet .

bahsettiğin fiyatlar çok guzel, açıkçası ortalama bir kullanıcı için hepsi işimizi görür, illa ki bir markanın amiral gemisi modeline sahip olacağım denmiyorsa Z3C F/P olarak gayet başarılı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vavienist

G2 4.4.2 performansı harikaydı, 5.0.2'de yavaşlama mevcut.

Z3C * 1250
    G4 * 1650 Delta garantili
    Z3 1600 sony TR

eğer G2 ile z3c arasında aman aman fark yoksa direkt g4 e zorlayabilirim, ancak kamera oldukça etkili ve performansta da çok sorun yaşamazsam z3c'nin ötesine geçmesem daha iyi gibi :)

z3c bunlardan gerı bır telefon degıl donanım ve performansta hele oyun performansında bunlardan daha ustun gelır 720p den dolayı ,ama kamera krıterınızı bılemem bır akc farklı z3c bakın cekın ona gore,ve magazadakı guncellenmemıs cıhazlardan bır parca daha ıyı cekım yapacagınızıda goz onunde bulundurun,tester cıhazlar ılk halı ıle kalır ama z3c kac tane fxı guncelleme aldı cıktıgından berı
  • çok teşekkür ederim araştırmalar yapıyorum sürekli bi de mağazalara gidip bakmam kaldı tabi :)
  • G4 paran varsa z3 al.
    Çok para vermiyim dersen sony z3c al üzmez güldürür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.