Şimdi Ara

G2 bataryada sorun mu var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi aldim cihazi. Kitkatla gelmisti yine ekran goruntulerindeki gibi gitmisti ilk gun. Sizce stok kitkata donup bir sure oyle kullansam kendine gelir mi batarya? (5.0 kullaniyorum su an)
     G2 bataryada sorun mu var? G2 bataryada sorun mu var? G2 bataryada sorun mu var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam öncelikle ir romun şarj süresine karar vermek için en az 4 5 şarj döngüsü tamamlamış olması gerek çünkü bildiğim kadarı ile bu döngüler tamamlandıktan sonra şarj stabilleşiyor mesela ben bi romu ilk kurduğumda 4 saat ekran süresi alıyorken 1 hafta sonra kullanım aynı olmasına rağmen o süre arttı bence acele etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnsngr

hocam öncelikle ir romun şarj süresine karar vermek için en az 4 5 şarj döngüsü tamamlamış olması gerek çünkü bildiğim kadarı ile bu döngüler tamamlandıktan sonra şarj stabilleşiyor mesela ben bi romu ilk kurduğumda 4 saat ekran süresi alıyorken 1 hafta sonra kullanım aynı olmasına rağmen o süre arttı bence acele etmeyin

Şimdilik daha iyi gibi. 1 saat 10 dk ekran suresi sarj %84. Bakacagiz.

• 3 saat ekran açık kalma yüzde 40 batarya kaldı. genel olarak oyun oynadım. yarın oyun oynamamaya çalışacağım bakalım ne olacak.
  • Normal bence.oyun oynarsan max gorecegin 4 saat filan olur herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

Normal bence.oyun oynarsan max gorecegin 4 saat filan olur herhalde

Su an 4 saati gecti ekran suresi sarj %14. Internette gezerken de elimde azaliyor sarji. 7 saat.gorenler sanirsam hic oyun oynamadan goruyorlar o sureyi. Gece %96ydi sarj sabah da azalmamisti. Yani saat 8den aksam 15.30a zor goturuyor batarya. Sorun var mi yok m bilmiyorum.

• Son durum bu. Oyunlar %18 yemis. Bilgili olan varsa bu batarya durumu iyi mi değil mi bilgilendirirse sevinirim.
     G2 bataryada sorun mu var? G2 bataryada sorun mu var? G2 bataryada sorun mu var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar merhaba. Bataryayla ilgili benimde problemim var. Yeni konu acmak istemedim. Telefonu alali 1 yili gecti ve sarjim cok cabuk bitiyor. Telefonu sarjdan cikarir cikarmaz seviye 2 dk icinde 99 a iniyor(wifi acik ve parlaklik 70) sizce normal mi ? Yoksa garantiye vereyim mi. Simdiden tesekkurker

• quote:

Orijinalden alıntı: MinH

Arkadaslar merhaba. Bataryayla ilgili benimde problemim var. Yeni konu acmak istemedim. Telefonu alali 1 yili gecti ve sarjim cok cabuk bitiyor. Telefonu sarjdan cikarir cikarmaz seviye 2 dk icinde 99 a iniyor(wifi acik ve parlaklik 70) sizce normal mi ? Yoksa garantiye vereyim mi. Simdiden tesekkurker

Hocam benim telefon yeni yüzde 70 parlaklıkta benimde sizin gibi iniyor. Ekran çok yiyor zaten bakıyorum yüzde 20de bile bataryanın yüzde 45ini götürüyor düşünün birde yüzde 70kenki halini.

• quote:

Orijinalden alıntı: yhasbal

quote:

Arkadaslar merhaba. Bataryayla ilgili benimde problemim var. Yeni konu acmak istemedim. Telefonu alali 1 yili gecti ve sarjim cok cabuk bitiyor. Telefonu sarjdan cikarir cikarmaz seviye 2 dk icinde 99 a iniyor(wifi acik ve parlaklik 70) sizce normal mi ? Yoksa garantiye vereyim mi. Simdiden tesekkurker

Hocam benim telefon yeni yüzde 70 parlaklıkta benimde sizin gibi iniyor. Ekran çok yiyor zaten bakıyorum yüzde 20de bile bataryanın yüzde 45ini götürüyor düşünün birde yüzde 70kenki halini.

Bu kadar olmamali bence. Yedek bir telefon bulursam garantiye vermeyi dusunuyorum.

• Simdi benim batarya sorunlu mu değil mi? Ona gore degisim ya da tamir icin turkcelle goturecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Simdi benim batarya sorunlu mu değil mi? Ona gore degisim ya da tamir icin turkcelle goturecegim.

Ben musait oldugum zaman garantiye goturecegim. Sizde goturun akliniz kalmasin.

• quote:

quote:

Simdi benim batarya sorunlu mu değil mi? Ona gore degisim ya da tamir icin turkcelle goturecegim.

Tamir yerine direk degisim talep edemiyor muyuz acaba?

Edit: Bir de turkcell`e neleri goturecegim garanti belgesi disinda? Tum kutu icerigi degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 23 Nisan 2015; 13:11:27 >
  • quote:

quote:

quote:

Tamir yerine direk degisim talep edemiyor muyuz acaba?

Edit: Bir de turkcell`e neleri goturecegim garanti belgesi disinda? Tum kutu icerigi degil mi?

Hic bir bilgim yok ne yazik ki. Ben garanti belgrsini alip gidecegim

• Ben de cumartesi gidecegim. Daha 1 hafta oldu telefonu alali. direk degisim yaparlar umarim. Yoksa 20 gun surer kesin servis isi. Ikimiz icin de hayirlisi artik :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.