BMW, X3 ve X4 modellerinin makyajlı halini tanıtmadan test ediyor. Farlar ve stoplar yenilenirken tampon tasarımının da yenilenmesi bekleniyor. İç mekanda çok büyük bir değişiklik beklenmiyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildirim
BMW, X3 ve X4 modellerinin makyajlı halini tanıtmadan test ediyor. Farlar ve stoplar yenilenirken tampon tasarımının da yenilenmesi bekleniyor. İç mekanda çok büyük bir değişiklik beklenmiyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
muhteşem değişim hahahahah < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sen de cidden ağır zeka geriliği var. Yazık seni tanımak zorunda kalan insanlara. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen öyle geri ki benim zekam seninle olan mevzularda son gülen hep ben oluyorum. Sen zekanın seviyesini düşün şimdi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 16 Ekim 2020; 0:13:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
X3 de yavaş yavaş 1 milyon üzerine yolculukta, makyajlı kasa tanıtılıp gelene kadar ... |
G01 X3 bana göre gelmiş geçmiş en iyi BMW modeli keşke vergiler ve döviz bu kadar yüksek olmasaydı da bizde sahip olabilseydik. |