Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 G-SKİLL RipJaws 1600 MHz CL9 8 GB Az Kullanılmış Satın Al 30 Nisan 2017 11:43 1 1 G-SKİLL RipJaws 1600 MHz CL9 8 GB Az Kullanılmış Ürün çok kısa süre kullanıldı. 17.11.2016 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan alındı kutusu ve faturası mevcuttur.Garantisi devam etmekte.2017.1.10 tarihinde DDR4 Sisteme geçtiğim için ürünü satıyorum. Ürün 2 ay gibi bir süre kullanıldı.Üründe herhangi bir sıkıntı yoktur sorunsuz çalışmaktadır.İstediğim fiyat 200TL Önce havale sonrasında kargo olur.Elimde 2 Adet aynı model 8 GB bulunuyor ayrı kutulara sahipler. ikisine 400 TL istiyorum ama illaki birşeyler yapabiliriz.Tek almak istiyen arkadaşlara maalesef yardımcı olamayacağım.Soruları olan arkadaşlar özelden mesaj atarsa sevinirim hem ilan kirlenmemiş olur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ,Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK SIVI SOĞUTMA / REFERANS TASARIM EKRAN KARTI Satılık Gigabyte Aorus Waterforce GTX 1080 Sıvı Soğutmalı İPTAL Logitech G105 Temiz Kullanılmış Oyuncu Klavyesi
Pm attim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashamca1267 -- 1 Nisan 2017; 2:16:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >