Şimdi Ara

G.Saray otobüsüne saldırı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray kafilesini taşıyan otobüse Trabzon'da taşlı saldırıda bulunuldu.12 Ocak 2008 21:47Çaykur Rizespor maçı için Trabzon'daki Zorlu Grand Otel'de kamp yapan Galatasaray kafilesini taşıyan otobüse Trabzon'da taşlı saldırıda bulunuldu. Galatasaray kafilesini Zorlu Grand Otel'den alan otobüs, Kahramanmaraş Caddesi'nde seyir halindeyken bir kişinin taşlı saldırısına uğradı. Atılan taş sonucu otobüsün orta kapısının üzerindeki cam kırılırken, Galatasaraylı futbolcular ise yara almadı. Otobüs, yoğun güvenlik önlemleri altında Trabzon şehir merkezinden ayrılarak akşam saat 17.30 sıralarında karşılaşmanın oynanacağı Rize Atatürk Stadı'na ulaştı.

    İHA


    Forumda bazı arkadaşlar Fb. nin cok antipatik olduğunu iddaa ediyordular. Ama demek ki istanbul klüplerinin genelini sevmiyorlar.







  • quote:

    Orjinalden alıntı: FuKaRa

    Galatasaray kafilesini taşıyan otobüse Trabzon'da taşlı saldırıda bulunuldu.12 Ocak 2008 21:47Çaykur Rizespor maçı için Trabzon'daki Zorlu Grand Otel'de kamp yapan Galatasaray kafilesini taşıyan otobüse Trabzon'da taşlı saldırıda bulunuldu. Galatasaray kafilesini Zorlu Grand Otel'den alan otobüs, Kahramanmaraş Caddesi'nde seyir halindeyken bir kişinin taşlı saldırısına uğradı. Atılan taş sonucu otobüsün orta kapısının üzerindeki cam kırılırken, Galatasaraylı futbolcular ise yara almadı. Otobüs, yoğun güvenlik önlemleri altında Trabzon şehir merkezinden ayrılarak akşam saat 17.30 sıralarında karşılaşmanın oynanacağı Rize Atatürk Stadı'na ulaştı.

    İHA

    Forumda bazı arkadaşlar Fb. nin cok antipatik olduğunu iddaa ediyordular. Ama demek ki istanbul klüplerinin genelini sevmiyorlar.


    Tekil-çoğul eklerine dikkat edelim




  • trabzonda her maçta fbyi asker korur
  • bir tek kişi fiili davranıs buyutmeye degmez ama konu acayıp saptırılmıs
    şimdi gördüm konuyu acan arkadaş Fenerbahceli
  • zaten su anadolu'da FB'yi sevmeyen yoktur lafını bir türlü anlamıyorum ben. gören de FB,BJK ve GS taraftarları sadece İstanbul'da var diyecek. Bu tür olayları kimlerin yaptığı açık.
  • bu ne sevgi ahhh bu ne ızdırap bu arada rizede rizesporluıdan çok fenerbahçeli vardır
  • Trabzon hala 95/96 rüyasını görüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.