Evet buyurun,dernek binamızda üyelerimize her hafta ücretsiz maç yayını da vardır
Özer bence bu sene takıma yapılan en iyi transferdir.Daum onu birkaç maç dışında azami 5dk süreyle oynattı ama bence hem Ankaraspor'daki göz alıcı futboluna hemde Fb maçlarında kısa süre oynamasına rağmen verdiği ışığa bakarak ısrarla oynatılmayı hakeden bir oyuncu,hele de Guiza ve Kezman gibi adamlara sabredilen,güvenilip zaman tanınan bir kulüpte...
Başlığa katılanlar Özer'le ilgili görüşlerini,beklentilerini şimdiye kadar edindikleri izlenimlerini paylaşabilirler.Ayrıca oynayacağı maçların ardından futboluyla ilgili yorumları ve değerlendirmeleri burada yaparız.Başlığa tıklayıp sadece "Benide ekle " diyenlere kapılarımız sonuna kadar açıktır
Bence takımdaki en yetenekli oyuncularda ilk 5 e girecek bir topçu fakat daum efendi bu adamı kullanmamakta ısrar ediyor. Son maçta alex e attığı pas ne kadar iyi olduğunun göstergesi. Sadece biraz daha zamana ihtiyacı var
en başa beni yazın...
kuşburnu arkadaşım koyduğun fotoraflar arasında bir hata var sana bunu belirtmek isterim
4 numaralı fotoğrafdaki Özer Hurmacı değil. Biz Dinoma Kiev takımı ile bu sene hiç oynamadık. Özer bu sene bize geldi. Sen gecen sene oynanan kiev maçına ait bir fotoğraf koymuşsun ve o fotoğrafdaki kişi Özer değil.
Hoşgeldiniz beyler.Yazmaya başlayalım o zaman
1.Rizeli 2.Piêr Dé Sans 3.kuşburnu . . .
katılımları bekliyoruz...
Vaktim olursa gifler de hazırlyacağım Özer'in hareketlerinden
Kiev'li futbolcunun olduğu resimdeki İlhan Parlak değil mi?
evet ilhan parlak, olsun onuda severim
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
kuşburnu arkadaşım koyduğun fotoraflar arasında bir hata var sana bunu belirtmek isterim
4 numaralı fotoğrafdaki Özer Hurmacı değil. Biz Dinoma Kiev takımı ile bu sene hiç oynamadık. Özer bu sene bize geldi. Sen gecen sene oynanan kiev maçına ait bir fotoğraf koymuşsun ve o fotoğrafdaki kişi Özer değil.
Pardon hocam hata olmuş haklısın.Oradaki futbolcu İlhan Parlak galiba araya karışmış,dalgınlığımı hoşgörün
Beni 20 numaralı üye yaparsan sevinirim.Bu arada çok geç açılmış bir dernek oldu.
ekle
ekle..
beni de ekleyin...
1.Rizeli 2.Piêr Dé Sans 3.kuşburnu 4.Ne[M]esis 5.Knock Out . . . 20.biostrike . .
devam
biostrike geç açılmış bir dernek olduğuna bende katılıyorum.Bence Özer ilgi ve alakayı fazlasıyla hakediyor.Sizi bilmiyorum ama İstanbulda olmadığım için Saracoğlu'na sık gidemiyorum imkanlar her zaman el vermiyor.Bence bu ilgiyi ve desteği özellikle sürekli stada giden taraftarın Daum'a inat Özer'e hissettirmesi lazım
beni yaz beni yaz
1.Rizeli 2.Piêr Dé Sans 3.kuşburnu 4.Ne[M]esis 5.Knock Out 6. akat48 7.Bakkal Gazi . . 20.biostrike . .
Üye isimlerinin yanına sıfat isteyen varsa onuda eklesin,geyik olmak koşuluyla tabi. Bakkal,derneğin esnaf ve sanatkarlar odası temsilcisi yapayım mı seni Ya da derneğin fedakar çay ve şeker tedarikçisi
benide 9 a yaz sana zahmet
quote:
Orijinalden alıntı: kuşburnu
Üye isimlerinin yanına sıfat isteyen varsa onuda eklesin,geyik olmak koşuluyla tabi. Bakkal,derneğin esnaf ve sanatkarlar odası temsilcisi yapayım mı seni Ya da derneğin fedakar çay ve şeker tedarikçisi
Dernek başkanı yap la Özer Hurmacı Yardımlaşma ve Sosyalleşme Derneği Başkanı
Ben de varım, yıllardır takip ettiğim bir oyuncu, Fenerbahçe'ye Türk olarak gelmesini en çok istediğim futbolcuydu ve geldi, inşallah daha çok şans bulup tekniğini sadeliğiyle daha güzel daha zorlu maçlarda da sergiler..