arkadaşlar ben 2012 senesinde g mail şifremi unuttum. denemediğim hiçbir yol kalmadı. ne yazık gmail şifresini aldığım telefon hattımı da değiştirmiştim. ne yaptıysam gmail şifremi alamadım.
sizden ricam konunun uzmanı arkadaşlar benimle irtibata geçip gmail şifre mi kırmayı başarırlarsa ufak bir miktar banka hesaplarına gönderebilirim.
Öyle bir dava yok. Şifremi unuttum daki tüm yöntemleri dene. Olmuyorsa elveda. Facebook da kafa kağıdının ön yüzünü foto çekip atmıştım(istenilen yerler açık, diğerlerini kapatmıştım) hesabımı bana geri vermişlerdi. Kanımca başka birisinin hesabıyla derdin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: caga_89
Öyle bir dava yok. Şifremi unuttum daki tüm yöntemleri dene. Olmuyorsa elveda. Facebook da kafa kağıdının ön yüzünü foto çekip atmıştım(istenilen yerler açık, diğerlerini kapatmıştım) hesabımı bana geri vermişlerdi. Kanımca başka birisinin hesabıyla derdin
başka birisinin hesabı ile derdim yok. konuyu saptırma... derdim kendi hesabım, g mail hesabımda mesajlar belgelerim var. 3-4 senedir kendi hesabımı almaya çalışıyorum. en sonunda burası aklıma geldi.
istersen adımı soyadımı face mi vereyim. kendi adıma açtığım g mail ile eşleştir. bizde yalan yok.