Şimdi Ara

G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
6.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok güzel fillimdi aksiyon olacaksa tam olmalı filmin sonunda aksiyon filimler seviyorsanız başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Wiki 1080p indirdim henüz izlemedim

Benim bilgisayar 80p acarsa yatip kalkip dua ediyorum...

Orijinalden alıntı: kaplanmete

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Wiki 1080p indirdim henüz izlemedim

Benim bilgisayar 80p acarsa yatip kalkip dua ediyorum...

Valla bir makına aldım fişek , en kasan player ve codec'le kullanıyorum tık yok

• Sizlerin de genel yorumları gibi aslında benim diyeceklerim. Biraz önce izledim. Film aksiyondan geçilmiyor. Her sahnesi hareketli nerdeyse. Durağan sahne çok az.
    Aşırı efekt yüklü bir film. Kimi sahnelerde efektler iyiyken kimi sahnelerde çuvallamışlar.

Mesela o uçan aracın çölün içine girerkenki sahnesi. Bugüne kadar gördüğüm en berbat efektlerdendi sanırım. Hiç uğraşmamışlar nerdeyse.
    Scarlet'in motor sahnesi de berbattı.

Genel olarak izlenebilir bir film. Ama izle, at bi kenara bi daha hatırlamazsın. O türden.

• İzledim bence güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 7 Ocak 2010; 16:47:15 >
  • film çok çok hoşuma gitti.. Adeta Crysis'in bir filmi niteliğinde.. film bence tamamen crysis'ten esinlenerek yapılmış birçok giysi ve terimler hep crysis'ten.. filmin ikincisini merakla bekliyorum açıkcası

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • Blu-ray ve DVD çıktı. Blu-ray bonus oldukça az. Ancak görüntü son derece kaliteli. İmkanınız varsa 1080p izleyin. Şu ana kadar gördüğüm en kaliteli görüntülerden birine sahip.

Devamı da bir an önce gelse. Malumunuz Cobra kuruldu ve Joe'ların da işi oldukça zor. :)

birbirimizi anlamamız için aynı dili konuşmamıza gerek yok,
    ezildikten sonra hepimiz aynı şarabız.
  • film çok hoşuma gitti büyük ihtimal devamıda gelicek filmin
    quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

devam fılmı gelecek mı?
    son kadehi O'na kaldirmamissan
    Cok isteyip aramadiysan eksik yasamissn
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

devam fılmı gelecek mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_33680109/mpage_1/fromTicket_/key_Joe//tm.htm#33687474
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.