Şimdi Ara

G.I. Joe'nun yeni filmi Snake Eyes'tan ilk fragman paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • G.I. Joe'nun yeni filmi Snake Eyes'tan ilk fragman paylaşıldı



    İlk filmi 2009 yılında yayınlanan G.I. Joe filmleri ile aynı evrende geçecek olan Snake Eyes filminden ilk fragman geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.



    Ayrıca Bkz.Netflix'in He-Man animasyon dizisinin yayın tarihi açıklandı



    Geçtiğimiz günlerde fragmanın paylaşılacağı sızıdırılmıştı. Dün akşam saatlerinde de Snake Eyes filminden ilk fragman paylaşıldı. Her ne kadar eski filmler başarısız bulunsa da bu yeni fragman az da olsa hayranları umutlandırdı.



    G.I. Joe serisinin evreninde geçen yeni film Snake Eyes, karakterin doğuş hikayesine odaklanan bir film olacak. 6 Ağustos 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. 



    Snake Eyes filminin yönetmenliğini Robert Schwentke, senaristliğini ise Evan Spiliotopoulos üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Henry Golding, Andrew Koji, Samara Weaving, Úrsula Corberó, Iko Uwais, Peter Mensah ve Takehiro Hira gibi isimler bulunuyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıdaki bulabilirsiniz.



    Snake Eyes Fragman






    Kaynak:
    https://screenrant.com/snake-eyes-gi-joe-origins-movie-trailer/







  • bu karaktere bir arka plan hikayesi çoktan çekmeleri gerekiyordu

  • Havada attıkları uçan tekmeden, vurulunca çıkan kana, arka plan dekordan patlayan arabalara kadar her şey dijital efekt. Aksiyon filmlerinin de tadı kalmamaya başladı. Fantezi ve bilimkurgu tamam ama aksiyon filmlerinde bu kadar dijital efekt sadece yapay hale getiriyor.

  • Bizim orijinal eleman daha karizmaydı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyuncu kadrosunda epey tanıdık gördüm. Samara Weaving, Iko Uwais, Spartacus dizisinde Peter Mensah ve son dönem popüler dizilerinden Le Casa De Papel'den Ursula Corbero. İlk G.I. Joe idare ederdi. Bunu da yoklukta izlenecekler listesine atalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.