Şimdi Ara

G 930 parazit Sorunu yardım lutfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Burada kendi kendine dururken cıkardıgı sesler var .
    http://yourlisten.com/asdadasd/recording20170102205105

Burada ise video izlerken kulaklıgın durumu..
    http://yourlisten.com/asdadasd/recording20170102204027

Parazit gibi birşey var sanırım alıcıda problem olabilir.
    Bataryasız da calısmıyor , sarj da kalsada batarya dolmuyor
    Sigorta gibi birşeyi var batarya takılı olsada usb kabloyu takmadan gene calısmıyor.(batarya sarj almadıgı içi olabilir)
    gücü direk kablodan alıyor sanırım.

Şuan için gördügüm üzere batarya ve alıcı sorunu var gibi.
    Wifi modem parazit yapabilir diye modemi kapattım oyle denedim gene aynı.
    Parazit yapmayacak şekilde çalışsa ,kablolu sekil de de kullanırım batarya cok da onemli degil suan için.

Buda logitech gaming deki hali.
    G 930 parazit Sorunu yardım lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YveJhin -- 2 Ocak 2017; 22:12:2 >

• Hocam bahsettiğiniz sorunlar G930'da kronik olan problemler zaten fakat bende G930 olmadığı için bu konulara yabancıyım. Corsair H2100 kullanıyorum ve bahsettiğiniz problemlerden hiç yaşamadım.
    Alıp kullanmadan bir yorum yapamıyorum malesef, belki batarya yerine harici bir güç kaynağı bağlayıp deneyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _recoo

Hocam bahsettiğiniz sorunlar G930'da kronik olan problemler zaten fakat bende G930 olmadığı için bu konulara yabancıyım. Corsair H2100 kullanıyorum ve bahsettiğiniz problemlerden hiç yaşamadım.
    Alıp kullanmadan bir yorum yapamıyorum malesef, belki batarya yerine harici bir güç kaynağı bağlayıp deneyebiliriz.

Batarya sorunuda kronik bir sorun sanirim mikro usb ye lehim yapmistik sarj yapmiyordu cogu kiside bu yolla cozum bulmustu muhtemelen gene bu yolla cozum olacak.

İsin kotu tarafi sadece benim cihazlardanda etkilenmiyor, komsunun hatta karsi apartmandaki modem bile bu soruna sebep olabilir.

Batarya problemini cozdukten sonra kardesimin evinde ve bir kac yerde deneme yapacagim.

Sanirim bu logitechin ilk wifi kulakligi.
    Bundan sonra ilk nesil urun almamaya dikkat etmek lazim bu tur sorunlari yasamamak icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.